Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[FinalFantasy] Just for love…

#1
Disclaimer: Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Hironobu Sakaguchi din anime-ul/manga-ul Final Fantasy si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

Deci...salut. Este primul meu fic asa ca va rog vreau comentari critici ca sa ma pot perfectiona. Omul din greseli invata. Sper sa va plaaca...:D

Capitolul I
Stropi reci de ploaie se izbeau cu putere de parbriz. Macar vremea era de partea mea. Trebuia sa plec la o scoala din Tokyo deoarece se facea schimb de experienta intre elevi. Si exact biletul cu numele meu ,, Akane Lighting’’ a trebuit sa fie scos din bolul de sticla, dintre atatea nume. Si prietenele mele, norocoasele, ele raman aici. Numele lor au ramas inca in bol. Defapt si Kiara trebuia sa vina doar ca parintii ei nu i-au dat voie. Ai mei…oricat as fi incercat sa-i conving nu am reusit sa ii fac sa nu ma lase. Ohhh…macar vine ,, fratele meu’’ Kadaj. Nu suntem chiar frati , suntem doar prieteni foarte buni, ca fratii. Sunetul usor scos de rotile masini, cand mama apasa pe frana m-a facut sa imi intrerup gandurile. Deschid usa si ma pregatesc sa ies cand mama ma intreaba daca am nevoie de ajutor. Raspunsul meu veni clar si rece.
- Nu ai facut ceva cand am avut nevoie, acum nu am nevoie .
- Scumpo, o sa te distrezi, o sa iti faci prieteni, nu o sa fie asa rau.
- Da, vezi sa nu. Multumesc mult ! trantesc portiera, scot din portbagaj un troler si o gentuta mica si ma indrept spre grupul de elevi ce asteptau langa un autocar in fata scolii.
Erau vreo cinci baieti si opt fete. Toate aveau cel putin trei geamantane alaturi. Am aruncat o privire spre trolerul meu. Un singur bagaj. Nu imi placea sa ma aranjez atata . Acasa eu si prietenele mele stam mai mult cu baietii. Mergem cu ei cu rolele, cu skateboardul, la concerte rock. Ne placea si sa mergem la cumparaturi ca orice fata dar nu ne dadeam in vant dupa asta. Eram in stare sa bat aproape fiecare baiat din scoala, fetele…nicinu se pun la socoteala. Dar in scoala asta noua…am lasat sa imi scape un oftat.
- Ce mai faci fato ? Kadaj si ceilalti veneau spre mine. Fetele aruncara o privire dispretuitoare apoi continuara discutia din care nu am reusit sa aud decat ,, Cati baieti draguti crezi ca ne vor pica la picioare ?’’ doamne ce…
- Rau, da voi ? ma opresc cand ajung in drept cu ei si las trolerul pe jos.
- Super bine. Tot esti suparata ?
- Ba nuuuu…o sa ma distrez de minune, o sa ma fatai si eu cu fetele pe acolo…
- De ce iti place sa fi sarcastica ?
Mi-am dat ochii peste cap, prefacandu-ma jignita, pornind apoi spre autocar. In cateva minute pornim. Am lasat ochii sa zboare pentru ultima oara spre scumpul meu oras. In Tokyo am ajuns abia la 20:30, cel putin asa arata mobilul meu. Am coborat lundu-mi bagajele si privind spre cladirea imensa din fata mea. Parea destul de veche, bineinteles renovata, cu ferestre mari si… atentia mi-a fost distrasa de o voce pitigaiate ce parea sa ni se adreseze.
- Buna ziua si bine ati venit la scoala noastra !zambea incontinu, afisandu-si dintii albi. Doamne ma mir ca nu o doare gura. Ne-a aratat cladirea si ne-a inmanat manualele si orarul, retraganduse mai apoi in camera ei. Camera mea avea peretii albi, iar ferestrele mici dadeau spre curtea din spate. Patul era mare si parea si foarte comod. In partea stanga erau doua fotolii si o masa, iar in cea drepta era dulapul. Pe tavan erau niste modele cu negru, iar in peretele cu geamuri erau facute oarecum niste rafturi cu carti pe ele. Usa ce ducea spre baia, alba, ce avea atat cabina de dus cat si cada era tot in stanga. Cum nu era decat 21 :15 m-am apucat sa despacheteaz, terminand la 22 :04, urmand apoi un un dus. Patul era comod asa cum banuiam asa ca am adormit fara probleme.

Ochii se deschid, desi nu imi amintesc sa fi sunat vreun ceas. Ma intind lenesa timp de cateva secunde apoi atintesc cu privirea ceasul, care indica 7 :22. Poftim ?! Cat am dormit si ceasul de ce nu a sunat ? Pentru ca nu la-i pus sa sune inteligento. Ma ridic in capul oaselor si ma indrept spre baie. Imi revigorez fata cu putina apa si imi rsuseste incercarea de a-mi face parul sa nu mai stea in toate partile. Iar acum prtea dificila , sunt in fata dulapului si nu am nici cea mai mica ideea cu ce as putea sa ma imbrac. Timpul ma presa si el asa ca am imbracat ce mi-a venbit in mana. Purtam o pereche de blugi pana, albastri, simpli si o bluza roz, cu manecile treisfert, niste modele ciudate pornind de pe umarul drept in jos si cu o curea neagra subtire in talie. Am asezat putin ruj roz peste buze si niste creion dermatograf sub ochi. O pereche de tenisi roz in picioare, si ghiozdanul pe umar si am deschis usa, parasind mai apoi cladirea.
Mergeam in pasi grabiti spre scoala in timp ce fredonam melodia rock ce rasuna in casti. Doamne sper san u intarzii. Si rugamintile mi-au fost ascultate , deoarece in cinci minute ma aflam in fata scolii. Inspir adanc si patrund in curte. Intreaga curte era ticsita de lume asa ca mi-a fost imposibil sa-mi zaresc amici si dupa putin timp am renuntat, indreptandu-ma spre un loc mai lejer. Asteptam sa sune o data clopotelul ala, in timp ce ma jucam cu telefonul, ca sa ma pot indrepta spre clasa cand zaresc o mana fluturand in fata ochilor. Ridic privirea de pe telefon si zaresc o fata privindu-ma, probabil imi vorbise, dar eu nu am auzit nimic. Opresc muzica, imi introduc telefonul in buzunar si o privesc. Era Destul de inalta doar cu cativa centimetri mai scunda decat mine, slaba si cu parul lung si negru.
- Salut ! Te deranjez ? glasul, asemeni fetei radia de fericire.
- Salut ! Nu nu ma deranjezi. Sunt Akane, Akane Lighting ! Tu ? incercam si eu sa par la fel de incantata desi nu prea stiu ce mi-a iesit .
- Tifa Lokhart ! Banuiesc ca esti unul dintre elevii veniti in schimb de experienta nu ?
- Da…eu…
- A si esti clasa aIX –a nu ?
- Da…
- A atunci esti in clasa cu mine. O sa vezi ne vom intelege bine. As putea sa iti mai prezint copii de pe aici si apoi as vrea ID-ul tau si numarul de telefon ca sa comunicam si in afara scolii si putem sta in aceasi banca si daca vrei o sa iti prezint astazi orasul si…Intr-un final suna si clopotelul. Doamne ce mult putea sa vorbeasca. Pe mine ma doare gura numai cand o vad, dar totusi pare fata de treaba Am incuviintat in semn ca sunt de acord apoi ea m-a luat de mana si am intrat in cladire.


http://www.homeinteriorszone.com/images/...esign4.jpg -camera ei
http://www.envy.ro/my-envy/myset/roz-x_14973.html - hainele din prima zi de scoala( doar bluza si pantalonii )



Răspunsuri în acest subiect
[FinalFantasy] Just for love… - de : : :Theo: : : - 26-02-2010, 07:15 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Când fulgerul loveÅŸte Me†al. 7 4.526 10-09-2011, 12:43 PM
Ultimul răspuns: matzaplouata


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)