Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fata din vis

#1
Hello ! VrEaU sI eU sA PoStEz Un FiC :D SpEr Sa Va PlAcA , AsTePt CoMuRi , cRiTiCi , etc KiSs You:*

Capitolul 1 :

Un baiat care locuia la marginea orasului , avea de parcurs zi de zi 5 km , pana la scoala .El fiind o fire rebela si foarte relaxata prefera mersul pe bicicleta , ascultand muzica , fata de mersul costisitor si greu de parcurs pe jos . Mai ramasesera 2 km pana la scoala , iar el incepu sa se plictiseasca si se hotora sa se intinda putin pe iarba , nui pasa ca avea riscul de a intarzia la ore .Baiatul se ridica auzind un sunet cei atrase atentia , a mers sa vada de unde provenea .
Mergand in continuare spre sunetul discret , intalni o fetita de 7 anisori , aceasta izbindu-se usor in el. Fata cazu si nezicand nimic se uita uimita la cel din fata ei .
Era un baiat blond , cu ochi albastri , privirea ca de gheata si pe chipul sau se vedeau cateva fire rebele .Blondul isi aminti ca auzise in urma cu 2-3 ani ca are o sora mai mica ca el cu 9 ani .Fata avea 2 codite lasate pe spate , purta o rochita roz si in picoare o pereche de pantofi tot roz .Blondul cuprins de o conpasiune imensa o lua pe copila in bratele sale .{Edward ( blondul ) si Rosse ( fata ) } Ed pleca cu fata si o conduse spre un rau cristalin .
-- WoW ! Ce frumos este aici ...pe tine cum te cheama ?
-- Iti place ? Eu vin aici mereu cand sunt obosit , sunt Edward tu ?
-- Aaa.... pai pe mine ma cheama Rosse
-- Incantat de cunostinta ! Spuse Ed cu un zambet pe fata
Se lasa linistea ...dar Ed o intrerupse vrand sa zica ceva ..
-- Pentru un moment am avut inpresia ca esti sora mea mai mica , despre care mi s-au spus atatea .Dar ce cauti tu singura prin locurile acestea ?
--Pai...o caut pe catelusa mea Puffy , ai vazut-o ?
--Imi pare rau sa-ti spun nu am vazut-o , cum arata ?
- Este alba ca zapada , cu ochisorii verzi ca iarba , cu o fundita roz in cap si foarte jucausa ......ai vrea sa o cautam inpreuna ? Spuse fetita zambind usor
- Sigur !
- Apropo : cati ani ai ? esti la liceu nu ? si nu te duci la scoala , e luni ! , hmm....suspect , chiulesti ?
-Hey ce-i cu atatea intrebari ? Da am 16 ani ...si sunt la liceu ...si da ...ar trebui sa ma duc la scoala doar ca mie lene ..... spune acesta plictisit
-Tie lene ....daca as fii in locul tau m-as duce imediat ! Spune fata cu o voce joasa
- Sti ceva ? Nu te cred ..
Cei 2 au continuat sa se certe pe tema scolii , pana cand o voce se auzi rasunand din ce in ce mai tare .Era mama copilei . Fara sa spuna nimic o lua repede pe Rosse de mana si o trase dupa ea fiind foarte nervoasa sa vada ca fata ei vorbeste cu un strain si mai mare decat ea.
- Cine esti tu ? Intreba curioasa mama lui Ro
-Ma scuzati , n-am avut ocazia sa ma prezint . Eu sunt Edward Tenesse din intamplare m-am intalnit cu fata dumneavoastra langa .......ghioz-da-nul si .....Dar unde sunt ..Off ce zapacit sunt !
Mama o lua pe Rosse si i-a spus blondului ca se vor cunoaste mai bine alta data , fetita isi lua la revedere de la baiat printre cateva lacrimi cei invadasera fata .Ed isi continua drumul , disperat cautandu-si lucrurile si gandindu-se ca pot fii furate .Dupa multe cautari esuate , blondul obosit se indrepta spre casa foarte nervos .Ajuns in fata casei isi vazu ghiozdanul si bicicleta intr-un colt , si-a dat seama ca singurul lucru pe care l-a facut in acest timp a fost sa viseze .Intra in casa se tranti usor pe canapea isi aprinse televizorul cautand de zor un film , intre timp vazu ca nui nimic interesant , s-a dus la bucatarie si isi pregati cativa cartofi pai . Se hotara sa-si faca un dush fierbinte , ca apoi sa se bage in pat . Ii placea sa simta picaturi fierbinzi atingandui corpul si dezmierdandul iesi repede din baie isi infasura pe el repede un prosop si porni spre pat ...unde avea sa urmeze un vis ce ii v-a schimba viata

Ps : POi inCa Nu ApArE fAtA dIn VIs , Dar O Sa aPArA :D



Răspunsuri în acest subiect
Fata din vis - de PuFy_Pink - 15-02-2010, 10:53 PM
RE: Fata din vis - de Axel . - 16-02-2010, 12:08 AM
RE: Fata din vis - de Verrine - 16-02-2010, 12:41 AM
RE: Fata din vis - de Flash - 16-02-2010, 11:33 AM
RE: Fata din vis - de Lya - 16-02-2010, 02:26 PM
RE: Fata din vis - de Denny - 16-02-2010, 03:25 PM
RE: Fata din vis - de PuFy_Pink - 16-02-2010, 06:01 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce iti mai rade soarta in fata.. steloze 2 2.240 08-06-2011, 03:21 PM
Ultimul răspuns: steloze
  Un baiat , o fata … o noua iubire ! pwpyk 3 2.947 07-04-2010, 03:56 PM
Ultimul răspuns: Mădălina
  Iubirea dintre o fata si un baiat Nami 4 7.787 03-03-2010, 11:26 PM
Ultimul răspuns: Kripterya
  Fata din vis…da sau nu? Angel-Asakura 6 5.182 20-12-2009, 10:38 AM
Ultimul răspuns: Mishelle


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)