Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Still Hope [16+ Yaoi Mr. Hangover x Yu Phoenix] by Nya & blueapple

#12
OFF TOPIC: Deoarece Nya a fost ocupată cu one shot-ul pentru duel, am rugat-o să mă lase pe mine să scriu next-ul şi uitaţi cam ce a ieşit.

ON TOPIC: @Angelique: Mulţumim de comentariu şi noi sperăm să îţi placă şi noul capitol *huggies*

Capitolul IV – Too much of a coincidence

Shin`s P.O.V.

Ajuns în interiorul apartamentului, am rămas lipit de uşă, acoperindu-mi gura cu o mână pentru a-mi ascunde scâncetele de plâns în timp ce lacrimi amare se scurgeau pentru a nu ştiu câta oară pe obrajii mei în acea săptămână.
Imediat ce i-am auzit paşii îndepărtându-se de apartamentul meu mi-am lăsat corpul să cadă pe podeaua rece şi mi-am acoperit faţa cu mâinile oftând. De ce trebuie să fie pretutindeni pe urmele mele? Tot ce îmi doresc este o şansă de la viaţă ca să îl pot uita însă ştiu prea bine că mă mint pe mine însumi deoarece fără el, mintea şi inima mea ar fii atât de goale...
Am deschis o fereastră pentru a lăsa aerul să pătrundă în camera în care începusem să îmi despachetez lucrurile. După câteva minute aud un mieunat timid şi observ cum Pandora mă priveşte curioasă fiind căţărată pe unul dintre dulapurile din încăpere.
-Cum ai ajuns aici? Of, Doamne! Yu chiar nu ştie să aibă grijă de tine? i-am spus, iar ea mă privi nedumerită.
O fixez cu privirea o clipă şi abia apoi realizez că am înnebunit: de când mă adresez unei pisici precum o mamă unei fiice atunci când tatăl ei nu are grijă de ea cum trebuie?
După ce am terminat de despachetat bagajele m-am aşezat pe canapea şi micuţa felină se ghemuii în poala mea. I-am mângâiat creştetul capului şi ultimul lucru pe care l-am auzit înainte să adorm a fost mâţa ce torcea liniştită folosindu-mă pe post de pernă.
Când m-am trezit, o briză uşoară adia din dreptul geamului deschis în timp ce soarele apunea. Pandora se întorsese probabil de mult timp la stăpânul ei deoarece nu am mai găsit-o în apartamentul meu.
Privesc ceasul aflat pe unul dintre peretii încăperii şi realizez că dacă nu mă grăbesc sunt pe cale să întârzi la serviciu. Intru repede în duş şi apoi îmi găsesc nişte haine curate pe care le voi purta în acea seară la bar.
Alerg ca un apucat pe străzile Berlinului deşi aş fii putut lua un taxi pentru a evita asta iar, când ajung în bar mă abţin să nu chicotesc atunci când Yu mă fixează cu privirea, cercetându-mă din cap până în picioare. Mă priveşte în ochi în timp ce limba lui începe involuntar să se joace cu piercing-urile ce le purta în buze. Era atât de preocupat de micul nostru schimb de priviri în acel moment încât nici nu cred că era atent la ce îi povestea blondina lui companionă ce chicotea agăţată de braţul brunetului.
Trec pe lângă ei cu gândul de a merge în camera din spatele barului să pregătesc băuturile pentru acea seară dar aud paşii cuiva urmându-mă şi mă opresc, spunând pe un ton calm:
-Ai de gând să mă urmăreşti toată seara, Yu?
Brunetul se apropie de mine şi îmi şopti pe un ton ce îmi trimite fiori pe şira spinării:
-Nu chiar toată seara deoarece nu vom mai avea timp de... dar nu continuă propoziţia, ci îşi apropie buzele de gâtul meu şi trasă o dâră de săruturi scurte pe care o parcurse apoi cu limba.
Ştiam că nu merită să mă opun atâta timp cât jocul stupid al lui Yu nu ajungea prea departe aşa că l-am lăsat să continue, simţindu-i buzele cum pun stăpânire pe ale mele şi senzaţia creată de amestecul răcelii din piercing-urile purtate de Yu în buze şi focul pe care îl conţineau buzele lui. A intensificat sărutul şi m-a lipit de uşa camerei frigorifice, iar eu am scâncit involuntar la contactul spatelui meu cu clanţa uşii.
Pierduţi în micul nostru „joc”, nici unul din noi nu a auzit paşli ce veneau din cealaltă parte a uşii, iar atunci când uşa fu deschisă priveliştea pe care a descoperit-o persoana ce se afla de partea cealaltă a acesteia era una cât se poate de interesantă: Yu aşezat de-asupra mea, una din mâinile lui fiind aflată pe talia mea şi cealaltă sub tricoul meu, iar eu trântit pe podea sub corpul greoi al chitaristului datorită faptului că în acel moment uşa era singurul lucru de care mă sprijineam. Din colţul gurii chitaristul se prelingea o dâră de salivă în timp ce expresia lui era una total uimită, iar eu eram roşu în obraji cu gura şi ochii larg deschişi de uimire.
Privind persoana care a intrerupt din greşeală micul nostru moment intim, eu şi Yu exclamăm în acelaşi timp:
-Strify?!
Fostul solist ne privi curios şi rosti la rândul lui pe un ton întrebător:
-Shin?! Yu?!
Nu am apucat să răspundem deoarece la auzul unor tocuri ce se apropiau de cameră alături de posesoarea lor, Yu se ridică de pe mine, trăgându-mă în picioare exact atunci când Chelsea îşi făcu apariţia în cameră cu obişnuitul „Yu, dragule” pe buze ce a fost imediat înlocuit de roşeaţa din obrajii ei şi de:
-Oh Doamne! Strify? Viaţa mea nu poate fii mai bună!
Eu şi Yu ne-am privit cu subînţeles şi am chicotit amândoi, plecând neobservaţi pe uşa din spate a barului în timp ce blondina avea o criză de fan înrăit la vederea bietului solist. Drumul spre casă a fost liniştit, nici unul dintre noi vorbind deoarece eu eram prea ocupat să mă gândesc la el în timp ce priveam stelele ce luminau cupola nocturnă de de-asupra Berlinului, iar Yu... ei bine el privea toate fetele ce treceau pe lângă noi pe stradă, făcându-le ocazional cu ochiul celor care erau pe gustul lui sau doar incredibil de frumoase.
Ajunşi în scara blocului nostru, am încercat să sparg tăcerea:
-Crezi că şeful va fii supărat că am chiulit amândoi de la serviciu astăzi?
-Mă îndoiesc, dar ca să fim siguri o voi ruga pe Chelsea să ne scutească de vreo problemă.
-Perfect. Noapte bună! I-am spus timid când am ajuns în faţa apartamentului meu.
El îmi dădu un sărut scurt pe gât apoi îşi linse buzele şi înainte să intre pe uşa apartamentului său aflat alături rosti cu un zâmbet:
-Noapte bună, zăhărel! după care îmi făcu cu ochiul intrând în apartament.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Still Hope [16+ Yaoi Mr. Hangover x Yu Phoenix] by Nya & blueapple - de aoixtenshi - 20-03-2010, 01:38 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Lost hope hidden in the dark .. Kyandi. 10 5.244 29-08-2012, 09:26 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Hope for a dream [ +16] sickness 5 3.289 12-03-2011, 06:11 PM
Ultimul răspuns: hiimera


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)