Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

High School Vampire [+15] [yaoi]

#6
"Capitolul 3"

"Flash Back partea a-2-a"

Micutele stelute stralucesc cu putere in metropola Franceza,maiastra luna isi deschide razele falnice pentru a intampina creaturile noptii,iar vantul rece de toamna isi canta suferinta pomilor batrani.
Intr-o camera salab luminata,aproape inecata in intuneric,pe un pat din lemn,cu asternuturi albe patate cu un lichid rosiatic si bine inchegat,sta un adolescent parca adormit pentru vecie.
Fata ii era palida,ochii bine inchisi incercuiti de cearcane adanci,iar buzele ii erau uscate si brazdate de mici sentulete.
Incetul cu incetul pleoapele se deschid lasand la iveala niste pupile rosi ce ascundeau atat indiferenta cat si disperare.Pentru cateva momente in incapere domina o liniste monotona,apoi dintr`o data un tipat ascutit,urmat de un ropot de lacrimi isi face aparitia cu viteza luminii spargand ceea ce se formase cu cateva minute in urma.
-Ce ai?Ce sa intamplat?Esti bine?-spune noul venit,intrand ca un fulger in camera lasandu`si bratele pe umarul si genunchiul fratelui sau.
-Sunt...sunt un vampir!Acum nu mai sunt sigur ca vreau asta,simt ca nu pot traii ca o creatura blestemata sa bea sange pentru o eternitate.Nu vreau!-disperarea din vocea tanarului il facea pe Sinsuke sa`si injure minutele cand a fost deacord cu transformarea fratelui sau.Acum constientiza ca Dony este foarte slab,incapabil sa treaca peste vreo piedica a vietii.In trecut cand era om,mereu el era pus sub protectia fratelui sau si uneori ajungea sa`l urasc,insa acum si`ar dori ca totul sa fie cum a fost.
-Iarta-ma-murmura printre buze Sinsuke.Voi disparea din viata ta, deoarece am lucruri mai importante de facut,decat sa stau si sa am grija de un plangacios ca tine.
-Dar...dar Sin nu ma poti abandona acum,nu este vina mea ca nu pot sa trec peste asta.In plus am facut`o pentru tine,pentru noi.Insa peste cateva minute tanarul a constatat ca vorbea singur.Sin plecase de mult lasand in urma un suflet chinuit de si mai multa durere.

Flash Back partea a-3-a

Luna decembrie,un prilej de sarbatoare pentru intreaga lume,fie ea bogata sau saraca.Strazile sunt pusti si batatorite de neaua inghetata fara sclipirea de altadata.
Mici trasuri trase de cate doi cai,mai sparg linistea deranjanta.Intr-un colt al vestitului castel "Belle"ingehemuit si tremurand sta un adolescent ce se chinuia din rasputeri sa se fereasca de razele domoale ale soarelui.
Inima sa era mai rece ca frigul de afara iar lacrimile prefacute in margaritare ii trasau linii finte pe obrajii invinetiti.Ii era foame,ar fi dat orice pentru cateva picaturi de sange,dar inima lui inca pur nu il lasa sa faca rau oamenilor.Chiar daca se transformase intr`o fiinta hidoasa,sufletul sau era asemeni unui inger coborat din rai pentru a aduna suferinta intregii lumi.
Dorinta de moarte persista in gandurile lui,insa pana si moartea ii era interzisa.Acum putea spune ca isi uaste fratele,care l`a abandonat mai rau ca pe un caine,iar iertarea pentru o asemenea fiinta nu va veni niciodata.
"-Dony crezi ca m`ai putea iubii mai mult ca pe un frate?-la inceput acea intrebare m`a uimit,insa de atunci in sufletul meu sa nascut o speranta...ce acum a murit.
-Dragostea cere timp,nu uita!-atat i`am spus deoarece imi era frica de raspunsul afirmativ pe care il puteam da."
Incetul cu incetul ziua posomorata ii facuse loc noptii reci si sinistre.Pe strada nu se mai auzea nici un sunet,totul domnea in liniste.Langa trupul adormit,inghetat aproape complet, sa asezat un barbat ce nu parea sa aiba mai mult de 20 de ani.Imbracamintea lui eleganta ii trada adevarata infatisare de mare Duce al Frantei.Avea ochii de aceiasi culoare cu cei ai adolescentului,parul lui de un rosu sclipitor chiar si in bataia noptii ii era rasfirat pe chip,iar buzele lui finute se muscau una pe cealalta din cauza nervozitatii.
Isi intinde lin bratele pentru a lua acel trup nevinovat langa pieptul sau,apoi se retrage intr`o frumoasa trasura,pornind probabil spre o destinatie numai de el stiuta.
Dupa aproximativ doua ore de mers,trasura se opreste in fata unui castel imens din piatra unde domnea un intuneric dens,spart uneori de lumina unor felinare micute.
-Domnule,bine ati revenit!-se aude vocea unei tinere domnisoare.Sa pregatesc o camera pentru el?-intreaba fata tremurand de aceasta data din cauza privirii atat de reci a stapanului sau.
-Nu este nevoie,el va dormi cu mine.Apropo unde este toata lumea?
-Cu totii au plecat la "vanatoare"-raspunde tanara,apoi se retrage la semnul facut de Duce pentru a`i deschide acestuia usa camerei.
Incaperea in care sta tanarul,era una simpla formata dintr`un pat mare de doua persoane,acoperit cu lenjerie rosie de matase,doua comode din lemn lacuit,pe care zaceau cateva lumanari albe si un dulap crem.
Fara sa mai stea mult pe ganduri,barbatul il aseaza pe Dony confortabil in pat acoperindu`l cu doua paturi pufoase.Ia de pe noptiera o brosa frumoasa modelata in safir cu acul de aur pe care il infrige in inchieietura mainii.Lichidul de un rosu aprins isi face aparitia imediat, curgand siroaie pe buzele uscate ale adolescentului ce incepe sa manance cu pofta ceea ce i sa oferit.
-De ce faci asta?De ce ma ajuti?-il intreaba adolescentul stergandu`si buzele patate de sange cu ajutorul unui servetel
-Nu ti`ai dat seama ca si eu sunt un vampir,dea lungul anilor am adunat astfel de fiinte.Si asa am format "High school vampire"-adaugand aceste lucruri barbatul ii cuprinde talia tanarului,punandu`si capul pe pieptul acestuia.
-High school vampire?....
-Da,liceul vampirilor.Dar acum nu vreau sa vorbesc despre asta.Am o singura rugaminte pentru tine-viteza uimitoare cu care barbatul si`a apropiat chipul de cel al tanarului,putea uimi si cei mai experimentati vampiri.
-Ce...ce rigaminte?-murmura tanarul inghitind in sec
-Un sarut!-spunand acest lucru,roscatul ii cuprinde buzele lui Dony intr-un sarut plin de dorinta,buzele lui moi si fierbinti se impreunau cu cele ale victimei sale,foarte calm si lin acesta si`a strecurat limba in lacasul umed ce avea o savoare ne mai intalnita,in acest joc al seductiei nimic nu mai conta.Nici macar aerul ce intradevar lipsea.Noaptea urma sa fie lunga dar plina de noi inceputuri.

End Flash Back
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 


DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic



Răspunsuri în acest subiect
High School Vampire [+15] [yaoi] - de Aliss_anime - 05-10-2009, 12:04 AM
RE: High School Vampire [yaoi,+16] - de myuu - 05-10-2009, 03:59 PM
RE: High School Vampire [yaoi,+16] - de Hetalia - 16-11-2009, 07:37 PM
RE: High School Vampire [yaoi,+16] - de Aliss_anime - 12-12-2009, 11:37 PM
RE: High School Vampire [yaoi,+16] - de Hetalia - 14-12-2009, 03:57 PM
High School Vampire [yaoi,+15] - de Aliss_anime - 13-02-2010, 05:49 PM
RE: High School Vampire [yaoi,+15] - de Denny - 13-02-2010, 05:57 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 4.712 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash
  High School Love wolfkidgirl 2 2.941 27-09-2009, 12:09 AM
Ultimul răspuns: Kayura
  A High School Romance 2YounG2DyE 2 5.002 23-09-2009, 07:56 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Konoha High School Annya 25 22.355 22-06-2009, 12:40 PM
Ultimul răspuns: Sasuke Uchiha is the best


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)