Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dansul dragostei

#38
Capitolul 18



Limba lui încă se juca cu a mea. Nu ştiam ce se întâmpla cu mine. Până acum câteva minute m-a violat, iar acum eu îl las să profite de mine. A rupt sărutul şi a început să îmi lingă gâtul. Inima îmi bătea cu putere. Era gata să iasă din pieptul meu. Brusc mi-a lăsat piciorul jos şi m-a trântit pe pat. S-a pus peste mine şi m-a privit în ochi.
- De ce? De ce trebuie să mă faci să îmi pierd controlul? De ce tata se încăpăţânează să fim împreună? Cum faci să îi cucereşti pe toţi?
Cuvintele lui mă puneau în dificultate. I-am atins uşor obrazul şi m-am ridicat în şezut. Blondul s-a aşezat lângă mine şi m-a tras în braţele lui.
- Te rog! Stai aşa. Vreau să simt că eşti aici. Lângă mine.
L-am sărutat uşor pe bărbie. I-am prins faţa între palme şi i-am coborât privirea, astfel încât să mă poată privi.
- Chris’ de ce trebuie să te comporţi aşa? Nu eşti Chris’ pe care îl cunosc. Pe cel pe care îl iubesc.
M-a întors cu faţa către el şi m-a sărutat scurt pe buze.
- Tu m-ai făcut să mă comport aşa. Niciodată nu mi-ai acordat destulă atenţie. Mereu erai cu ochii după băieţi. Mai ales după Horaţiu. Ce mi-a pus capac a fost faptul că după ce te-am ajutat cu lecţiile, te-ai refugiat în braţele şi săruturile lui Horaţiu. Asta ma enervat la culme. De asta m-am schimbat. Am crezut că dacă devin unul din acei băieţi ’cool’ te vei îndrăgosti de mine, dar...
- Dar nimic. Chris’ eu te iubesc. Dar m-am îndrăgostit de tocilarul Chris’, nu de Chris’ cel cool. Acel băiat pe care îl iubesc era blând, amabil şi mereu cu zâmbetul pe buze.
Mi-am pus mâinile în părul său şi mi-am încolăcit picioarele în jurul taliei lui.
- Mie dor de acel Chris’. Îl vreau înapoi!
L-am sărutat, introducându-mi limba în gura lui, căutându-i limba. Mi-a descoperit sânii începând să se joace cu ei, în timp ce limba lui se juca cu a mea. Am început să gem stins, buzele lui oprindu-mi sunetele. M-a întins pe pat şi şi-a descheiat şliţul pantalonilor, aplecându-se asupra mea. Îmi lingea gâtul, în timp ce îşi scotea ’prietenul’ din boxeri. M-a pătruns uşor, făcându-mă să gem. A început să se mişte. Nu era la fel de dureros ca prima oară. S-a ridicat brusc din pat, încheiendu-şi pantalonii.
- Chris’? Ce s-a întâmplat?
Nu mi-a răspuns. A ieşit din cameră fără să îmi dea nici o explicaţie. De ce a plecat? M-am dat jos din pat şi m-am îndreptat spre dulap. Mi-am luat o pereche de boxeri albi şi o bustiera tot albă. M-am îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurţi albaştri şi un maieu bleu. Am ieşit din cameră, păşind pe hol. M-am oprit în faţa camerei blondului. Am bătut uşor la uşă, sperând să îmi răspundă. Am câştigat câteva minute bune. Mi-am luat inima în dinţi şi am intrat în încăpere. Nu era nimeni. Chris’ era plecat. Oare unde a dispărut?
Am oftat şi m-am întors în camera mea. Mi-am scos laptopul dintr-un troller şi m-am pus pe pat. Deodată telefonul a început să sune. Un număr necunoscut. Ciudat!
- Alo?
- Kassie! Ce bine că dau de tine. Duda mi-a spus că ai plecat. Am sunat în Spania, dar Sara mi-a spus că nu ai ajuns. Unde eşti? Cu cine eşti?
- Sunt la casa de pe plajă Ela. Împreună cu Chris’. Tata l-a luat doar pe amorezul tău cu el. Ca să îl înveţe afaceri.
- Mda. Ce misogin e taicătu’ ăsta. Stai niţel’! Eşti cu Christofer Montecarlo? Fato! Am auzit că a devenit un adevărat Făt-Frumos. Să ştii că Duda mă ţine la curent cu tot. Vin eu acasă şi am grijă de scumpul tău frăţior. Ascultă! Vreau să mă duc săptămâna viitoare în Spania să îi fac o surpriză lu’ Cezar. Şi vreau să vii cu mine. Nu îmi pasă ce spune ex-toci’ ăla care e cu tine. Te sun eu să ne punem la punct. Te pup.
- Stai Ela...
Fără rost deja mi-a închis. Fata asta ar trebui să înveţe să asculte oamenii. Ce drăguţ. Dacă mă duc în Spania, Cezar nu o să fie prea fericit. Când mă gândesc că a fost de acord cu toată această cacealma. Nu am crezut niciodată că va permite să fiu violată. Ce s-a întâmplat cu fratele meu protector? Doamne, îl vreau înapoi.
Am pus un film de dragoste şi m-am întins pe pat. Nu aveam nici un chef să văd vreun film. Mi-am închis ochii, încercând să dorm. În minte mi-a apărut imaginea mamei. Mulţi spuneau că semănăn. Acelaşi păr brunet, aceeaşi ochi albaştri, acelaşi talent. Cum ar fi fost viaţa mea dacă rămânea în viaţă? Cum ar fi fost dacă acea fetiţă nu şi-ar fi scăpat acea păpuşă? Întrebări fără răspuns. Însă mi-ar fi plăcut mult să aibă răspunsuri şi soluţii.
Nu ştiu cât timp a trecut de când îmi ţineam ochii închişi şi mă păcăleam că dormeam. Poate o oră. Sau două. Îmi deschid brusc ochii şi m-a ridicat în şezut. Se aud nişte sunete ciudate. Gemete. Opresc filmul, iar sunetele se aud în continuare. Mă dau jos din pat şi înaintez spre uşă. O deschid uşor şi ies din cameră. Sunetele veneau din camera lui Chris’. A venit acasă? M-am apropiat de camera lui şi mi-am pus urechea pe uşă.
- Ah...mai tare...mai adânc tigrule. Aşa! Mai tare!
Am rămas împietrită. Trupul meu a început să tremure. Am pus mâna pe clanţă şi am întredeschis uşa. Am aruncat o privire, aţintind patul. Mi-am dus mâna la gură, în timp ce lacrimile doreau să iasă la iveală. Blondul meu şi-o trăgea cu o adolescentă ce nu părea mai în vârstă de 17 ani. Am lovit din greşeală clanţa. Am fugit de acolo. Nu voiam să ştie că i-am văzut. Am ieşit din casă, înaintând pe poteca din lemne. Lacrimile au început să se prelingă pe obrajii mei. M-am oprit în faţa mării. Am căzut în genunchi şi am început să plâng.
De ce? Pentru el nu am fost decât o jucărie sexuală? Chiar nu ţinea la mine? Nu voia decât să mă folosească? Mi s-au întâmplat atâtea în ultimul timp. Lui Chris’ şi Cezar nu le pasă de mine, tata nu mă bagă în seamă, iar mama nu e lângă mine. De ce mai sunt eu aici? Te rog ia-mă. Nu vreau să fiu undeva unde nu sunt dorită. M-am ridicat de pe nisipul ud şi mi-am şters lacrimile. Erau ultimele pe care le voi vărsa. Am înaintat spre apă. Nu era nici rece, dar nici caldă. Destul de potrivită. M-am oprit când apa îmi ajungea la sâni. Mi-am închis ochii şi m-am lăsat în genunchi. Lichidul îmi acoperea întregul corpul. A început să îmi intre prin nas. Am ajuns cu fundul de nisip. Puteam să mă ridic, dar nu voiam. Inima începea să îmi bată destul de tare. Cred că se chinuia să capete aer. Îmi pare rău pentru ea, însă nu va putea. Deodată am început să aud zgomot în apă. Am simţit că sunt apucată de braţ. Persoana misterioasă care voia să o facă pe eroul nu s-a sincronizat deloc. Măcar dacă mai aştepta câteva clipe până îmi dădeam duhul. Când am simţit că nu mai sunt în apă nu am reacţionat. Am simţit câteva palme uşoare peste obraz şi mi-am auzit numele. Trebuia să fie Chris’. S-a obosit să mă salveze? În câteva clipe trupul meu a fost pus pe nisipul ud. Am simţit o greutate peste trupul meu, iar în următoarea clipă o pereche de buze s-au aşezat peste ale mele. Încerca să îmi facă respiraţie gură la gură. După câteva minute am început să tuşesc. Câteva firicele de apă se prelingeau în colţul gurii mele. Mi-am deschis ochii şi l-am văzut pe el. Părea un înger, dar purta o mască de diavol. M-a luat în braţe şi m-a strâns la pieptul lui.
- Eşti cea mai mare idioată!
Auzind replica lui i-am dat o palmă. Şi-a lăsat capul în jos. M-am ridicat de pe nisip şi m-am dus înapoi în apă. A venit după mine şi m-a prins de încheietură, oprindu-mă. M-am întors cu faţa la el, dorind să mă eliberez. Mi-a prins şi cealaltă încheietură.
- Ce vrei să faci?
- Îţi fac o favoare. Dispar de pe lumea asta. Acum lasă-mă! Lasă-mă!
- Nu! Nu îmi faci mie nici o favoare proasto! Înainte să te omori gândeşte-te la cei care te iubesc.
- Şi cine mă iubeşte? Tu? Care mai violat doar că să fii primu care o face şi apoi mă arunci la gunoi? Cezar? Care s-a schimbat brusc şi îl doare fix în cot dacă mor? Tata? Care de 10 ani nu îl mai înteresează soarta mea? Spune-mi şi mie cine mă iubeşte? Poţi? Nu poţi! Acum lasă-mă dracului în pace şi dute la curva ta.
Mi-a dat drumul la mâini şi mi-a dat o palmă, făcându-mă să cad în apă. S-a lăsat în genunchi şi m-a apucat de păr. A început să mă târască, ducându-mă pe nisipul uscat. M-a apucat de talie şi m-a pus pe umărul lui. Am început să mă zbat şi să ţip, însă nu m-a băgat în seamă. Am intrat în casă. M-a dus în camera lui şi m-a trântit pe pat. A rămas în dreptul uşii, punându-şi mâinile în sâni. Am cercetat încăperea cu privirea. Acea fata nu era pe aici. Oare a alungat-o?
M-am dat jos din pat ÅŸi m-am apropiat de blond.
- Unde crezi că pleci?
- Nu cred că e treaba ta. Vrei să te dai? Nu eşti nimeni ca să îţi dau explicaţii.
A chicotit şi m-a apucat de talie. M-a sărutat. Am încercat să îl împing, dar nu reuşeam nimic. Şi-a strecurat limba în gura mea. Mi-am încleştat dinţii, încercând să îl împiedic să îşi continue treaba, dar a trecut cu uşurinţă de acea barieră. Mi-a atins limba şi a provocat-o la un duel. Nu am reuşit să îi rezist. Nu am putut. I-am răspuns. Îl iubeam şi nu aveam cum să mă împotrivesc. Mâinile lui au început să îmi mângâie spatele, trimiţându-mi fiori. Ochii mei erau închişi. Nu voiam să îi deschid. Dacă visam? Dacă nimic din toate acestea nu erau adevărate? Nu! Trebuia să fie adevărat. Trebuia! A rupt sărutul şi şi-a pus mâinile în părul meu.
- Kassandra deschide ochii!
Am dat dezaprobat din cap.
- Deschide ochii! Sunt aici!
L-am ascultat şi mi-am deschis încet ochii. Cred că visam pentru că în faţa mea vedeam chipul unui înger. I-am atins uşor obrazul drept, privindu-l în acei ochi albaştri care mă înnebuneau de la o bucată de timp. Nu mai puteam să îmi ascund sentimentele.
M-a muşcat uşor de urechea stângă, lingându-mi lobul.
- Te iubesc Kassandra Rodriguez. Oricât de mult aş încerca nu te pot urâ. Nu te pot scoate din inima mea. Te ador. Vreau să fii doar a mea. Să fii doar pentru mine.
M-a strâns în braţele lui, lăsându-şi nasul în părul meu. Cuvintele lui m-au lăsat mască. Eram sigură că nu şi-a putut schimba sentimentele. Imaginea se schimbă, dar inima rămâne aceeaşi. Am zâmbit şi mi-am lăsat capul pe umărul lui, punându-mi mâinile pe spatele lui.
- Eu nu te iubesc. Nu ceea ce ai devenit. Îl iubesc pe vechiul Chris’, pe cel adevărat. Tu eşti doar o iluzie. Vrei să pari ce nu eşti.
Mi-a dat capul pe spate şi m-a sărutat pe buze. Tandru. A rupt sărutul şi m-a privit în ochi.
- O să fac tot posibilul ca acel băiat pe care îl iubeşti să se întoarcă la tine treptat. Însă până atunci va trebui să înveţi să îl iubeşti pe acest băiat.
- O să fac tot posibilul. Atâta timp cât iubitul meu e pe drum.



Răspunsuri în acest subiect
Dansul dragostei - de Alexi - 01-01-2010, 01:09 AM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 08-01-2010, 07:02 PM
RE: Dansul dragostei - de Minnie - 08-01-2010, 07:36 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 21-01-2010, 06:06 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 05-02-2010, 05:02 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 19-02-2010, 09:42 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 12-03-2010, 07:44 PM
RE: Dansul dragostei - de Yaku-chin - 12-03-2010, 09:08 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 20-03-2010, 07:52 PM
RE: Dansul dragostei - de Yaku-chin - 20-03-2010, 10:24 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 24-03-2010, 05:19 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 03-04-2010, 01:52 PM
RE: Dansul dragostei - de .Anne - 03-04-2010, 06:03 PM
RE: Dansul dragostei - de Yaku-chin - 06-04-2010, 01:12 AM
RE: Dansul dragostei - de Mitus - 11-04-2010, 05:34 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 16-04-2010, 07:50 PM
RE: Dansul dragostei - de .Anne - 17-04-2010, 10:26 AM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 22-04-2010, 03:55 PM
RE: Dansul dragostei - de Didu` - 25-04-2010, 02:41 PM
RE: Dansul dragostei - de Ana. - 25-04-2010, 04:08 PM
RE: Dansul dragostei - de Mitus - 25-04-2010, 09:17 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 28-04-2010, 07:19 PM
RE: Dansul dragostei - de .Anne - 30-04-2010, 11:01 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 06-05-2010, 07:18 PM
RE: Dansul dragostei - de .Anne - 07-05-2010, 11:44 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 15-05-2010, 11:40 AM
RE: Dansul dragostei - de .Anne - 15-05-2010, 12:33 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 20-05-2010, 05:50 PM
RE: Dansul dragostei - de Dreamer - 20-05-2010, 07:34 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 20-05-2010, 08:03 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 28-05-2010, 04:34 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 28-05-2010, 08:31 PM
RE: Dansul dragostei - de ♥Luchi♥ - 28-05-2010, 09:55 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 05-06-2010, 05:36 PM
RE: Dansul dragostei - de Dreamer - 06-06-2010, 11:18 AM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 06-06-2010, 08:43 PM
RE: Dansul dragostei - de .Anne - 06-06-2010, 09:00 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 19-06-2010, 05:04 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 21-06-2010, 04:16 PM
RE: Dansul dragostei - de ♥Luchi♥ - 23-06-2010, 02:27 PM
RE: Dansul dragostei - de Vir - 23-06-2010, 08:07 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 28-06-2010, 02:01 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 01-07-2010, 10:26 AM
RE: Dansul dragostei - de ♥Luchi♥ - 04-07-2010, 07:23 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 27-07-2010, 03:25 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 28-07-2010, 07:06 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 07-08-2010, 07:46 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 07-08-2010, 09:08 PM
RE: Dansul dragostei - de ♥Luchi♥ - 09-08-2010, 06:15 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 21-08-2010, 09:20 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 21-08-2010, 09:29 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 01-09-2010, 03:33 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 01-09-2010, 03:59 PM
RE: Dansul dragostei - de ♥Luchi♥ - 03-09-2010, 02:58 PM
RE: Dansul dragostei - de Jasmine - 03-09-2010, 03:34 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 11-09-2010, 04:04 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 11-09-2010, 04:23 PM
RE: Dansul dragostei - de fake_fate - 14-09-2010, 07:44 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 19-09-2010, 11:19 AM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 19-09-2010, 08:30 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 30-09-2010, 06:00 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 01-10-2010, 10:04 AM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 14-10-2010, 06:26 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 17-10-2010, 05:35 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 29-10-2010, 08:14 PM
RE: Dansul dragostei - de Pixxie.' - 31-10-2010, 08:38 PM
RE: Dansul dragostei - de Marina. - 31-10-2010, 09:18 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 07-11-2010, 08:55 PM
RE: Dansul dragostei - de Maria - 08-11-2010, 06:13 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 10-11-2010, 10:25 AM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 12-11-2010, 06:22 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 12-11-2010, 08:30 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)