Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dansul dragostei

#24
Capitolu 13 – Chris’ P.O.V


- Îmi plac visele tale Chris’. Chiar foarte mult. Dar păcat că nu se va întâmpla niciodată. Şi ştii de ce? Pentru că sunt de o mie de ori mai bună ca tine. Înainte să te schimbi, nimeni nu îţi dădea atenţie. Toate fetele râdeau de tine, iar aşa zişii tăi prieteni stăteau cu tine pentru notele bune. Ai avut un singur noroc. Faptul că Cezar a fost mereu lângă tine. Dar nu te va ţine de mână toată viaţa. La un moment dat fiecare pasăre îşi ia zborul când simte că o ţin aripile. Dar ştii care e problema ta? Eşti mult prea mic şi lipsit de importanţă pentru a zbura. Mereu vei rămâne în cuib, de unul singur.
Mi-am lăsat capul în jos. Ce puteam să fac? Avea dreptate. Până acum câteva zile nimeni nu m-a luat în serios. Cezar a venit lângă mine şi m-a luat de umăr.
- Hei! Capul sus amice, nu te lăsa descurajat de vorbele ei veninoase. O să o învingem. Suntem împreună nu? Fraţi?
- Pentru totdeauna!
Aşa e ! Cezar era lângă mine. Am înaintat pe hol şi în scurt timp am dat peste Monica şi Anna. Au sărit în braţele noastre, spunându-ne că au părăsit echipa Kassandrei. Deci micuţa tirană şi-a eliberat primii sclavi. O să o lovesc unde o doare mai tare. M-am dus în clasă şi l-am văzut pe Horaţiu. Dobitocul. Mi-ar fi plăcut să îl scot din echipa brunetei mele, dar boul e prea îndrăgostit ca să o facă. M-am uitat în jur şi i-am văzut pe Paul şi Adrian. Trebuia să îi abordez. Acum câţiva ani au dat probă pentru a intra în echipa Kassandrei, dar ea i-a refuzat şi eu o să îi adun. Au acceptat să facă parte din echipă. În fond era vorba de Kassandra. Fac pariu că fiecare elev din şcoala asta are un motiv să o urască. Mi-am luat echipa şi am ieşit din clasă, îndreptându-ne spre sala de antrenament. Am ajuns acolo destul de repede şi era pustie. Kassandra încă nu şi-a făcut numărul. Ne-am aşezat pe podea şi am început să le spun coechipierilor mei ce s-a întâmplat.
- Eu şi Cezar am provocat-o pe Kassandra la un mic duel. Va avea loc vinerea viitoare. Dacă câştigăm ne ducem să reprezentăm liceul la concurs. Şi...
Nu am mai putut să îmi continui propoziţia, pentru că am văzut echipa adversă şi pe Horaţiu. Cred că micuţa fiară venea să îşi impună regulile. În câteva clipe am văzut-o. A intrat în încăpere însoţită de Daniel şi Bianca. Bruneta m-a pătruns cu privirea, după care s-a apropiat de echipa ei. Horaţiu s-a apropiat de ea şi a sărutat-o. S-a lăsat. În momentul acela îmi doream să mă duc şi să îi sparg faţa dobitocului. După ce şi-au rupt sărutul, adolescenta m-a privit. Am început să strâng din pumn şi să îmi muşc buza inferioară.
- V-am chemat aici ca să vă informez ultima ştire. Cezar Rodriguez şi Christofer Montecarlo au propus un concurs, între echipa mea şi echipa lor. Competiţia va avea loc vinerea viitoare. După cum vedeţi, Monica şi Anna s-au alăturat eşecului.
Am mârâit la auzul cuvintelor ei. A început să chicotească alături de roşcat, în timp ce amândoi mă priveau.
- Apropo băieţi! Sunt curioasă, unde ve-ţi repeta? Această sala este exclusiv pentru mine. Am un contract cu directorul. Până la urmă e bine că e aşa formal şi corect. Iar sala mea de acasă, e doar a mea. Să nu te gândeşti să intri pe furiş Cezar, pentru că sunt în stare să te dau pe mâna poliţiei. Cu toate că eşti fratele meu.
Ce? E nebună? E în stare să îl dea pe propriul ei frate pe mâna poliţiei? Acum nu mai cred că a fost o idee atât de bună ca Cezar să îşi schimbe atitudinea faţă de ea. Am început să zâmbesc. Vrea să jucăm după regulile ei. Foarte bine prinţesă. Hai să îţi fac jocul.
- Asta nu e o problemă. Nu uita că tata are bani şi cu ei pot să cumpar o clădire întreagă. Nu îţi face griji pentru noi. Fă-ţi pentru tine. O să te învingem Kassandra. O să ştergem pe jos cu tine.
- Sunt nerăbdătoare! Dar nu uita ce ţi-am spus. Vei rămâne în cuib, singur. Până şi curva ta te va abandona după ce se va sătura de tine. Acum puteţi să ieşiţi din sala mea de antrenament? Vreau să discut cu echipa mea. În privat. Fără şoareci care să asculte ce nu trebuie.
Am zâmbit şi am ieşit din încăpere, împreună cu ceilalţi. Am închis uşa în spatele meu şi am putut să îi aud râsul. Bucură-te cât mai poţi, însă cel care râde ultimul, râde mai bine. L-am luat pe Cezar de umăr şi i-am făcut semn să mergem. Trebuia să ieşim din şcoala asta. Simţeam că nu era în apele lui. Ne-am dus în clasă şi ne-am luat ghiozdanele, apoi am ieşit din clădire. Ne-am îndreptat spre maşinile noastre. Ne-am urcat în automobile şi am plecat din curtea liceului, îndreptându-ne spre cafeneaua ’Lightning’. Nu a durat mult până să ajungem. Am lăsat maşinile în faţa intrării şi am intrat în local. Ne-am aşezat la masa noastră obişnuită, comandând două cafele. Mi-am aprins o ţigară, trăgând cu ardoare din ea. Cezar îşi ţinea capul în jos şi se juca cu bricheta.
- Hei! Capul sus! O vom învinge! Nu aşa ai spus? Ce s-a întâmplat acum cu tine?
Şi-a luat o ţigară şi a aprins-o, în timp ce chelnerul ne aducea comanda. A luat o gură din cafea, apoi m-a privit. Cu un zâmbet trist.
- Aşa am spus, dar acum nu sunt sigur că voi putea să îmi susţin aceste cuvinte. Ai văzut cum se comportă cu mine. Nu am crezut că va proceda exact cum am făcut eu. I-am spus că poate să uite că are un frate şi aşa face. Dacă mă ating de lucrurile ei vrea să mă dea în judecată.
- Nu ştiu ce să spun. Pe deoparte e şi vina ta.
- Tu de care parte eÅŸti?
- Sunt de partea ta, însş ea e sora ta. Cezar orice s-ar întâmpla ea rămâne sora ta. Îmi pare rău că s-a ajuns la asta. Dacă vrei putem să dăm totul înapoi.
- Nu! Acum sunt mai hotărât ca niciodată să o înving. Nu o să o las să îmi controleze viaţa. Sau pe tata. O să îi iau dansul şi firma. O să o fac să îşi dorească să nu se fi născut niciodată.
Asta a fost ciudat. Nu l-am auzit niciodată pe Cezar să vorbească aşa. E foarte rănit de toată chestia asta. Mai ales că sora lui are mai multă încredere în Bianca decât în propriul ei frate.
- Dar tu? Ce ai de gând să faci? Am văzut cum ai reacţionat când s-a lăsat sărutată de Horaţiu.
- În acel moment simţeam că iau foc. Îmi venea să mă duc şi să îl omor pe Horaţiu. Dar peste trei săptămâni se termină şcoala. Şi am un plan. O să îl pun pe tata sa îl convingă pe tatăl tău să mă trimită pe mine şi pe Kassandra la casa de pe plajă. Şi tu o să te duci în Spania cu tatăl tău şi ai să îl ţii ocupat. Suficient timp cât să o fac pe micuţa tirană să sufere.
- Sună interesant. Dar te avertizez Chris’. Dacă te atingi de ea, mai mult decât trebuie o să plăteşti.
- Mai precis?
- Dacă o violezi! Frate, tu erai tocilaru’.
Am început să râd. Îmi pare rău Cezar, însă o să o violez pe micuţa ta surioară. După ce termin cu ea, poţi să mă omori. Nu o să îmi mai pese. M-am uitat la ceas. Era abea ora 10. Tata era la firmă. M-am ridicat de pe scaun şi i-am spus prietenului meu că trebuie să plec. Am lăsat câteva bancnote pentru a plăti consumaţia şi am ieşit din local. M-am urcat în maşină şi am pornit spre firma tatei. Off Kassandra, de ce trebuia să se întâmple aşa? Dacă ai fi acceptat de la bun început că te iubesc, nimic nu s-ar fi întâmplat. În 15 minute am ajuns în faţa clădirii. Am lăsat maşina în parcare şi am coborât. M-am îndreptat spre lift, apăsând butonul pentru etajul 8. În câteva minute, uşile liftului s-au deschis. Am păşit pe holul luminat. O voce feminină mi-a atras atenţia. Mi-am îndreptat privirea spre biroul de lângă lift. O femeie cu părul blond stătea pe scaun şi mă privea. Am zâmbit uşor şi am înaintat spre biroul tatei. Am apăsat pe clanţă şi am intrat în interior. Ca de obicei era în faţa calculatorului cu câteva dosare lângă el. Purta un costum negru, iar părul lui blond era răvăşit. Iar şi-a pus mâinile în cap. Oare eu cum voi reacţiona când voi conduce firma?
M-am aşezat pe scaun şi i-am atras atenţia. A continuat să tasteze pentru câteva clipe, apoi şi-a închis laptopul. Şi-a ridicat privirea.
- Ce s-a întâmplat fiule? De obicei nu vii aici. Şi prin deobicei mă refer la niciodată.
- Peste un an o să conduc firma asta. Trebuie să încep de undeva nu? Dar nu astăzi. Tată vreau să te rog ceva.
- Sigur fiule, orice.
- Vreau să vorbeşti cu Emil. Peste trei săptămâni se termină şcoala. Şi Cezar vrea să se ducă în Spania, iar eu m-am gândit să mă duc cu Kassandra la casa de pe plajă.
- E o idee minunată fiule. Ştiam că mai devreme sau mai târziu Kassandra o să te accepte. Abea aştept să terminaţi şcoala şi să vă căsătoriţi. O să o am pe Kassandra Rodriguez drept noră. O doamne.
- Tată, relax! Eu şi Kassandra nu suntem împreună. Vreau doar să îmi petrec puţin timp cu ea.
- Poate acuma nu sunteţi, dar după ce veniţi din vacanţă sunt sigur că ve-ţi fi. O să vorbesc cu Emil chiar acum.
A pus mâna pe telefonul. Săracul tata. Nu înţelegeam de ce o place aşa de mult pe fata asta. Adevărul e că orice ar fi fermecat de ea. Dar nu cred că vom fi împreună, mai ales după ce o să îmi termin micul plan. Şi prin mic mă refer la mare. Pregăteşte-te Kassandra Rodriguez. O să fii a mea. Fie că îţi place, fie că nu.



Răspunsuri în acest subiect
Dansul dragostei - de Alexi - 01-01-2010, 01:09 AM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 08-01-2010, 07:02 PM
RE: Dansul dragostei - de Minnie - 08-01-2010, 07:36 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 21-01-2010, 06:06 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 05-02-2010, 05:02 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 19-02-2010, 09:42 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 12-03-2010, 07:44 PM
RE: Dansul dragostei - de Yaku-chin - 12-03-2010, 09:08 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 20-03-2010, 07:52 PM
RE: Dansul dragostei - de Yaku-chin - 20-03-2010, 10:24 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 24-03-2010, 05:19 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 03-04-2010, 01:52 PM
RE: Dansul dragostei - de .Anne - 03-04-2010, 06:03 PM
RE: Dansul dragostei - de Yaku-chin - 06-04-2010, 01:12 AM
RE: Dansul dragostei - de Mitus - 11-04-2010, 05:34 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 16-04-2010, 07:50 PM
RE: Dansul dragostei - de .Anne - 17-04-2010, 10:26 AM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 22-04-2010, 03:55 PM
RE: Dansul dragostei - de Didu` - 25-04-2010, 02:41 PM
RE: Dansul dragostei - de Ana. - 25-04-2010, 04:08 PM
RE: Dansul dragostei - de Mitus - 25-04-2010, 09:17 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 28-04-2010, 07:19 PM
RE: Dansul dragostei - de .Anne - 30-04-2010, 11:01 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 06-05-2010, 07:18 PM
RE: Dansul dragostei - de .Anne - 07-05-2010, 11:44 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 15-05-2010, 11:40 AM
RE: Dansul dragostei - de .Anne - 15-05-2010, 12:33 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 20-05-2010, 05:50 PM
RE: Dansul dragostei - de Dreamer - 20-05-2010, 07:34 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 20-05-2010, 08:03 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 28-05-2010, 04:34 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 28-05-2010, 08:31 PM
RE: Dansul dragostei - de ♥Luchi♥ - 28-05-2010, 09:55 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 05-06-2010, 05:36 PM
RE: Dansul dragostei - de Dreamer - 06-06-2010, 11:18 AM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 06-06-2010, 08:43 PM
RE: Dansul dragostei - de .Anne - 06-06-2010, 09:00 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 19-06-2010, 05:04 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 21-06-2010, 04:16 PM
RE: Dansul dragostei - de ♥Luchi♥ - 23-06-2010, 02:27 PM
RE: Dansul dragostei - de Vir - 23-06-2010, 08:07 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 28-06-2010, 02:01 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 01-07-2010, 10:26 AM
RE: Dansul dragostei - de ♥Luchi♥ - 04-07-2010, 07:23 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 27-07-2010, 03:25 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 28-07-2010, 07:06 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 07-08-2010, 07:46 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 07-08-2010, 09:08 PM
RE: Dansul dragostei - de ♥Luchi♥ - 09-08-2010, 06:15 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 21-08-2010, 09:20 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 21-08-2010, 09:29 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 01-09-2010, 03:33 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 01-09-2010, 03:59 PM
RE: Dansul dragostei - de ♥Luchi♥ - 03-09-2010, 02:58 PM
RE: Dansul dragostei - de Jasmine - 03-09-2010, 03:34 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 11-09-2010, 04:04 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 11-09-2010, 04:23 PM
RE: Dansul dragostei - de fake_fate - 14-09-2010, 07:44 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 19-09-2010, 11:19 AM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 19-09-2010, 08:30 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 30-09-2010, 06:00 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 01-10-2010, 10:04 AM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 14-10-2010, 06:26 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 17-10-2010, 05:35 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 29-10-2010, 08:14 PM
RE: Dansul dragostei - de Pixxie.' - 31-10-2010, 08:38 PM
RE: Dansul dragostei - de Marina. - 31-10-2010, 09:18 PM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 07-11-2010, 08:55 PM
RE: Dansul dragostei - de Maria - 08-11-2010, 06:13 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 10-11-2010, 10:25 AM
RE: Dansul dragostei - de Alexi - 12-11-2010, 06:22 PM
RE: Dansul dragostei - de Savarina Ali - 12-11-2010, 08:30 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)