Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Filmele indiene

#1
Ce parere aveti despre filmele indiene? Vizionati acest gen de filme ?
Mie imi plac foarte mult, si consider ca merita vizionate, in special cele vechi, ca "Vagabondul" . "LAntul Amintirilor" , "Prietenii mei elefanti" etc.

#2
Mie una imi plac foarte mult filmele indiene(:X), le ador.Am inceput de mult sa vizionez astfel de filme si chiar sunt frumoase si uneori mai plang la ele.Am vazut si eu "O floare si doi gradinari", cred ca de vreo 2 ori, imi place foarte mult, a fost superb.Nu am vazut insa "Vagabondul".Cred ca acest gen de filme merita sa le vezi, singur/a sau cu familia.
[Imagine: 2uihshu.gif]

[Imagine: TheDream.png?t=1276345103][Imagine: EunHye22.png?t=1284281440][Imagine: 04.png?t=1304468354]
You’ve Fallen For Me.













#3
Înainte şi eu adoram genul acesta de filme, dar în ultima perioadă nu prea mai suport să le văd, sincer. Vreau să zic.. Mi se par cam prea siropoase , câteodată şi prea... Hmm, nu au o calitate bine definită.
Recunosc, recunosc, înainte le adoram. Şi filmele acelea mai vechi , '' clasicele '', mai merg, de dragul vremurilor trecute.
Dar dacă ar fi după preferinţă să văd acum un film indian, cred că aş refuza. Mi se par cam banale . Când încep ăia să cânte şi să danseze, încât te întrebi dacă ăsta e un musical sau nu? Şi povestea prea... Mă rog, actorii prea.. Am zis prea - prea =]] multe de prea. Ideea e că nu îmi mai satisfac filmele de genul acesta toate nevoile . Nu vă gândiţi la prostii, doar la faptul că nu mai am aceaşi plăcere de a le viziona ca altădată. A dispărut.
Bine, de dragul filmelor trecute, pot zice că da, mi-au plăcut odată, şi cele văzute nu le regret pentru timpul petrecut să le vizionez =)

Şi mai nou cred că genul comedie este genul ce trebuie vizionat în familie, că şi aşa sunt vremuri grele şi oamenii se distanţează din ce în ce mai mult unii faţă de ceilalţi. Un gen siropos nu cred că o să meargă. Comedia ajunge întotdeauna la suflet. That was an another opinion, 'cause those kind of movies are told to be nice to be seen in family . . .

#4
Mie îmi cam întorc pe dos stomacul filmele indiene, mai puţin unu. Acela unu ar fi Disco Dancer care e singurul film indian pe care l-am văzut up to date.

+ It has some killer tunes. See for yourself:

Disco Dancer - Jimmy
M.I.A - Jimmy

Ah şi să nu aud de Slumdog Millionare care încearcă să înduşoieze lumea cu viaţa unui pui de ţâgan într-o ţară din lumea a 3 a. Pentru senzaţii mai tari vă recomand să ieşiţi afară şi să vă uitaţi la puradeii din faţa blocului cum se joacă.

#5
Sa fiu sincera, uneori de plictisela ma uit la un film indian. Filmele sunt lungi , prea multa muzica si dansuri , prea multe lacrimi varsate si ca deobicei iubirea invinge totul.
Totusi am si un film preferat " Vreai sa fii prietenul meu ?".
[Imagine: aaaakip.jpg]

#6
Filmele indiene imi placeau foarte mult atunci cand eram mica, eram incantata de fiecare data cand aflam ca e vreunu la tv. Mi-a trecut cu timpul... Nu am mai vazut de mult timp un astfel de film.
Toate cele pe care le-am vazut aveau aceeasi idee: fata trebuie sa se marite cu un anumit baiat dintr-o familie bogata, casatoria fiind aranjata de familiile celor doi, dar ea se indragosteste de un baiat sarac. Pana la urma se intampla vreo chestie grava, vreun necaz si cei doi sfarsesc impreuna.
Am vazut un singur film cu o alta idee, mai moderna. Ea si el erau fosti colegi de liceu. S-au reintalnit la o reuniune si dupa si-au petrecut noaptea impreuna. El a plecat din oras si dupa ceva timp ea a descoperit ca a luat SIDA de la el. A plecat sa il caute si l-a gasit bolnav in faza terminala.
La filmele facute in ultimii cinci ani nu cred ca m-as mai uita. Nu cred ca sunt de calitate.
[Imagine: sig_reinoir.png]

#7
Well, filmele indiene sunt ceva si sunt ceva diferit. Nu am vazut nici macar un sarut sau ceva de genul asta in nici un film indian si de aceea imi plac cat de cat. M-am saturat de aproape toate celelalte, cum se intalnesc, cum deja iti cad la pat.
Anywho...
Pe de alta parte, se canta foarte mult. Foarte, foarte mult. Parca nu pot face nimic fara sa cante unul sau una sau chiar amandoi.
Cel mai mult imi plac filmele indiene insa cele mai vechi cum ar fi 'O floare si doi gradinari' sau 'Vagabondul' sau 'Judwaa- Povestea fratilor indieni'. De fapt filmul asta e preferatul meu din toate pe care le-am urmarit pana acum.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#8
Cam toate filmele au cam aceaşi idee. Numele seamană şi cam totul parcă ar fi un cliseu vechi care se repetă. Numai e nimic special în vrun film, singurul (sau să spunem singurele) film a fost un film la care tata a plâns în copilărie şi moţ am vrut şi eu să-l văd + el nu ma-r fi lăsat în pace dacă nu aş fi acceptat: Vagabondul, Articolul 650 (sau aşa ceva).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)