Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Predestined paths

#74
Salutică! :D *please, don't throw with tomatoes at me* știu că am întârziat cam mult și pentru asta îmi cer mii de scuze, dar am avut niște problemuțe și timp prea puțin : - S . Mulțumesc mult pt replay-uri, pentru faptul că citiți și vă place și pentru că îmi lăsați părerea voastră sinceră. Cât despre faza cu finalul despre care vorbești Japan Lover, m-a surprins puțin observația ta și întradevăr au fost niște capitole ceva mai „liniștite” (mă refer la final) pentru că așa mi-am propus, dar stai lin că voi reveni curând cu acel final incitant (suspans astea ^^) .
Sper să vă placă acest capitol și sper să mă revanșez pentru întârzierea mea : " > . O mică avertizare: (+16) - (+18) ^^

Lectură plăcută! *hugs*



Cap 23: Al meu!



- Trei, doi, unu și.. La mulți ani, Eduard!
Ne-am făcut „simțită” prezența în cameră, iar blondul a sărit ca și ars din pat frecându-se buimac la ochii. Era și timpul să se trezească. Mă amuzam copios de reacția lui alături de cele două dame. M-am apropiat de pat îndemându-l pe blond să sufle în lumănarea aprinsă din vârful tortului de ciocolată, decorat cu mici forme din frișcă. Aș putea-o numi capodopera mea. Cu toate că cele două doamne, Camelia și Carmen, s-au oferit să mă ajute, am preferat să fac totul singură pentru iubitul meu. Nu în fiecare zi făcea 21 de ani, nu?
- Hai, puneți o dorință, sărbătoritule! l-a îndemnat mătușa sa.
- Să mă lăsați să dorm, se pune? a întrebat căscând.
- Ai vrea tu, nu și eu!
Am chicotit, iar când se aștepta mai puțin l-am „pictat” pe față cu puțină frișcă. Hei, cine a zis că nu mă pot distra puțin? Nu mă așteptam să îmi întoarcă favorul, dar a făcut-o când eram prea ocupată să mă amuz. Frișcă și puțină ciocolată pe post de fond de ten. Asta da combinație originală! M-am prefăcut supărată, iar el a izbucnit în hohote de râs.
Mai apoi, m-a tras brusc foarte aproape de el, gurile noastre unindu-se într-un sărut. Buzele sale se jucau cu ale mele, dezmierdându-le și mușcându-le pe alocuri. O, Doamne! Felul lui de a se „juca” trezea la viață o pasiune nebună de a-l avea. Nici n-am observat când am rămas singuri în cameră. Avantaj! M-am lăsat condusă de instincte, agățându-mă cu brațele de gâtul său și lăsându-mă peste el în patul spațios. Simțeam cu bătăile inimii se accelerau, iar respiratul îmi devenea din ce în ce mai pronunțat. Am rupt sărutul, continuând să-mi plimb buzele dinspre obraz spre gâtul lui, trasând mici lini umede cu limba. Mâinile blondului, ce mai devreme se odihneau pe șoldurile mele, m-au prins de umeri făcându-mă să-i privesc sclipitorii săi ochii albaștrii.
- Mmh! Ale, vrei să ajungeam la masă cu două ore mai târziu?! a chicotit, dând cu subînțeles din sprâncene.
- Neah! am scos limba jucăuș. Voiam doar să știu ce gust are frișca de pe fața ta.
Am râs în timp ce ne-am ridicat în capul oaselor și ne-am îndreptat spre baie să ne curățăm de restul din tort.
- La voi, fetele, totul e cu subînțeles. l-am auzit vorbind într-un târziu în momentul când s-a reîntors în cameră să se schimbe. Ca și nu care înseamnă, de fapt, da!
- Ce de teorii..
mi-am dat ochii peste cap plictisită. Hai o dată, să coborâm!
- Știu, scumpo, doare adevărul!
- Da’ ce doare.. Ești gata?

A aprobat din cap, apoi am ieșit îndreptându-ne spre bucătărie. Cami și Carmen ne așteptau cu masa pusă, deja. Am savurat deliciosul prânz și eram foarte mândră de mine, căci de această dată ajutasem mai mult decât deobicei. Am mai discutat una alta, am mai ciocnit un pahar în cinstea sărbătoritului meu, iar spre final i-am oferit micile cadouri cumpărate. Adevărul era că avusesem niște zile obositoare în încercarea de-ai găsi lui Edi cadoul perfect și sinceră să fiu, nici de ce-i luasem nu eram pe deplin mulțumită. Merita mult mai mult, dar băiatului ăsta.. Nu-i lipsea absolut nimic! Mă refer la partea materială. A fost destul de surprins de acea poză cu noi doi, înrămată. Era totuși ceva simbolic, iar acel minunat peisaj de mare plus micile efecte dădeau un aer romantic. Cele două dame s-au rezumat la ceva mai practic, haine și bani. Blondul ne-a îmbrățișat călduros pe fiecare, mulțumindu-ne. Cred că nu se aștepta la asta. Eram atât de fericită văzându-l zâmbind, dar cu toate astea simțeam ca și cum ceva lipsește.. Mă întreb, oare ce anume?..

Spre seară programasem să ieșim cu niște prieteni de-ai iubitului meu. Mă rog, vreau să spun prieteni de-ai noștri. Vorbisem la telefon cu fratele meu și Deea, dar din cauza unor întâlniri de afaceri pe care nu au putut să le contramandeze, nu au putut veni în Edinburgh. Nici Ioana și Andrei, căci erau plecați din țară, dar au promis că se vor revanșa când eu și Edi ne vom întoarce în Londra.
Cum era destul de cald, mi-am luat o pereche de pantaloni scurți albi, în sus o cămașă în carouri cu difeite nuanțe de mov ce se lega, lăsându-mi abdomenul plat la vedere și părul brunet mi-l prinsesem în două codițe împletite. Pe când Eduard a preferat o pereche de pantaloni trei sferturi și în sus un tricou simplu, negru. Mereu am zis că acea non-culoare îl prindea foarte bine, îi dădea un aer.. sexi!
Aveam de gând să ne întâlnim la un fel de bălci. Era ca o tradiție sau ceva de genul, ce avea loc în fiecare an în aceea perioadă. Tabere cu dulciuri și alte cele, jocuri, carusele, artifici, gălăgie, într-un cuvânt distracție. Din păcate era ultima zi, dar de care vom profita la maxim.
Din câte se părea ajunsesem ultimi, dar deh! Se permitea având în vedere că Edi era sărbătoritul, iar eu.. Eu un VIP, fără alte comentarii! Am chicotit la acest gând. Ne-am apropiat de grupul de patru persoane ce ne aștepta la intrare, două fete și doi băieți.
- La mulți ani, Ed! a sărit una din fete la gâtul său îmbrățișându-l, ignorându-mi cu totul prezența.
M-am încruntat strângând din dinți. Singurul motiv pentru care nu am început să mă crizez a fost să nu îi dau acea satisfacție pe care și-o dorea. Mă scotea din sărite la fiecare cuvânt pe care îl scotea pe gură și zău, că am încercat să fiu altfel, dar cu ea nu se poate.
- M-Mulțumesc, Nico.. a îngânat blondul ridicând din umeri, privindu-mă la rândul lui uimit de reacția ei.
Ha, mai ușor cu gesturile, piți! Nu am reușit să-i scot deloc fițele din cap vara asta, poate că reușeam în final dacă mai stăteam pe aici. Se vedea de la o poștă că salivează după prietenul meu, dar trebuia să înțeleagă că e al meu. Doar al meu! Sunt atâția băieți pe planeta asta, nu putea să găsească altu? Arăta destul de ok, părul roșcat foarte creț, ochii verzi și un corp destul de proporționat cu forme. Poate dacă ar fi fost mai atentă în „jur”, ar fi observat că Adrian o sorbea din priviri. Un băiat înalt bine făcut, părul șaten cu tendințe spre gri și era posesorul unei perechi de ochii superbi de un albastru închis, intens. Sora lui geamănă, Anna, deținea cam același trăsături. Singurele diferențe fiind de înalțime, aceasta din urmă fiind mai scundă, iar părul ei ajungea până în dreptul umerilor, tuns drept și mă rog, formele specifice feminine. Erau niște persoane incredibile și foarte înțelegătoare, mă înțelegeam super cu ei. Și să nu cel din urmă, George, genul tipului narcisist și cam afemeiat, dacă mă întrebi pe mine. Era brunet, ochii negri și destul de bine făcut. Chiar mă întreb dacă o să-i pună vreo tipă „capac” la câte mofturi face cu privire la genul feminin. Ar face o pereche bombă cu don’șoara piți de față, dar vorba aceea, elementele identice nu se atrag. Cel puțin, nu în cazul ăsta.
După alte urale și saluturi, am luat-o din loc. Muzica se auzea răsunând zgomotos din boxe, iar murmurul provocat de mulțimea de oameni ce se afla la bâlci era precum un sunet de fundal. Ca și restul vizitatorilor, nu am lăsat în urmă nici o tabară „neanalizată” ce aveau expuse tot felul de chestii (brățări, lănțișoare și alte cele) drăguțe, confecționate manual, sau cu dulciuri (în special turtă dulce) făcute în casă cu diferite forme amuzante și să nu mai vorbesc de carusele. Ne-am prostit, am glumit, am râs. Adevărul era că o cam luasem razna, dar chiar aveam nevoie de o astfel de seară nebună. Ne-am distrat și ne-am simțit foarte bine. Până și Nicoleta renunțase la o parte din nemulțumirile ei sau mai bine zis mofturi, dar asta nu însemna că am șters-o de pe lista mea de nesuferite.
Nici nu mi-am dat seama cât de repede a zburat timpul. Orologiul arăta deja că trecuse de mult miezul nopții. Luasem o pauză din zbenguială, stând la o masă și sorbind din paharele cu vin sau din cutiile cu bere, după preferințe. Am simțit cum mici picături reci din ce în ce mai dese îmi mângâiau pielea. Ah, ploaie de vară, cât te ador! Chiar aveam nevoie de ceva răcoritor. M-am lăsat pe spate în scaun, ridicând fața spre cer și zâmbind inconștient. Anna și cu mine începusem să vredonăm cu voce tare versurile melodiei ce se auzea încă răsunând din boxe.
- Ed, ce faci omule, striptis?!
Amuzamentul din vocea lui Geo mi-a atras atenția făcându-mă să mă întorc spre blond și să mă opresc brusc din „reprezentația” mea. Acesta era pe jumătate dezbrăcat, lăsându-și o parte din abdomen la iveală. O vedeam pe roșcată parcă mâncându-l cu privirea și să nu mai vorbesc de toate tipele ce treceau și pe care le auzeam chicotind. Știu, fetelor, e bun!
- Ce crezi că faci? îl întreb seriosă încruntându-mă, iar Ed se blocase cu mâinile suspendate în aer în încercarea lui de a se descotorosi de obiectul vestimentar.
- Îți dau tricou să nu te uzi, cel puțin nu rău. Nu vreau să răcești și plus că.. s-a oprit privindu-mă cu subînțeles.
Am făcut și eu același lucru. Din cauza picăturilor lichide cămașa mov mi se udase vizibil destul de repede, dat fiind că era și dintr-un material mai subțire se distingea forma sutienului meu închis la culoare. De parcă nu am mai fost văzută și pe plaja doar în costum de baie. Iritată, mi-am dat ochii peste cap.
- Și tu să rămâi fără nimic în sus? Nici să nu te gândești! mi-am pus hotărâtă mâinile în sân dezaprobând din cap. Îmi e de ajuns că trebuie să suport toate chicotele cât ești îmbrăcat. Deci în concluzie: nu, mulțumesc pentru ofertă!
- Alex, nu mai fi încăpățânată și ia-l pe tine!
mi-a întins tricoul negru deja ud.
- Am zis nu! am ridicat ușor tonul. Așa că îmbracă-te la loc.
- Alexandra Taylor!
a stăruit acesta.
- Eduard Richard! dar nici eu nu m-am lăsat mai prejos.
Cred că făceam un show demn de rating, dar nu îmi plăcea să știu că altfe fete îl puteau vedea la bustul gol. Bine, să presupunem că nu iau în calcul atunci când suntem pe plajă, dar.. Hei, acolo sunt toți la fel de „îmbrăcați”. Poate eram geloasă, încăpățânată, nesuferită, dar cu toate astea îl iubeam și nu mă puteam abține să nu fiu egoistă. Cel puțin când venea vorba despre el.
- Foarte bine! Atunci mergem acasă.
Sub privirile pline de uimire a celor din jur, blondul se ridicase în picioare imediat ce se îmbrăcase și plătise consumația.
- Poftim?! Nici nu mă gândesc să plec acum de aici. i-am scos limba triumfătoare.
- A, da? Atunci facem așa, acasă sau mă dezbrac?
Rămăsesem cu gura căscată. Ce șantajist! Nici n-am stat mult pe gânduri înainte să-i răspund.
- Ah, ce somn mi s-a făcut! am mimat un căscat. Cred că e hotărât, mergem acasă!
Toți au izbucnit în râs la reacția mea. De fapt, cred că pe tot parcursul „ciondăniri” și încăpățânări noastre nemărginite s-au amuzat copios, dar noi eram prea ocupați ca să-i putem auzi. Ne-am ridicat de la masă și am luat-o din loc. Ed i-a invitat pe prietenii noștri la vilă, dar l-au refuzat politicos spunând că oricum aveau de gând să plece fiecare la casele lor. Păcat! Eu chiar nu eram obosită, iar blondul nici atât. Ne-am salutat, fiecare văzându-și de drumul său..

- Înțelege-mă și tu! Sunt al naibi de geloasă. Așa cum nici tu nu voiai să fiu văzută așa, nici eu nu voiam să te vădă altele pe jumătate nud.
Am rupt tăcerea gesticulând. Eram singuri pe strada ce ducea spre casa blondului și nici unul din noi nu spunea absolut nimic. Nici măcar nu ne țineam de mână de parcă eram doi străini. Asta primeam mereu când făceam câte o prostie, indiferență din belșug. Tortură, într-un cuvânt. Și-a întors capul spre mine privindu-mă serios, ca mai apoi pe chip să-i răsară un zâmbet cu care ar înnebuni orice fată.
- Mersi! Asta așteptam, să recunoști. a chicotit.
I-am dat o palmă peste umăr în joacă, iar el a profitat de ocazie prinzându-mă în brațele sale puternice. Gura lui a căutat-o pe a mea unindu-se într-un sărut, în timp ce mâinile lui se odihneau pe șoldurile mele. Ne-am desprins la scurt timp, când am simțit că picăturile de ploaie erau tot mai dese și mai mari. Să nu mai vorbesc de fulgerele ce luminau întregul cer pentru câteva secunde bune, ca mai apoi să se facă simțite zgomotele provocate de tunete. Restul drumului spre casă l-am parcurs alergând. Am intrat tip-til înăuntru să nu le trezim pe Carmen sau Camelia ce presupuneam că dorm deja de ceva vreme. Blondul m-a trimis imediat să fac un duș să mă încâlzesc în baia din camera noastră, iar el la cea de pe hol. Cel puțin așa nu răceam nici unul din noi.
M-am dezbrăcat cu repeziciune, aruncând hainele pe jos și intrând în cabină. Cred că a fost cel mai reconfortant duș pe care l-am făcut vreodată. Picăturile calde îmi gâdilau și dezmierdau pielea într-un mod foarte plăcut. În graba mea, uitasem să-mi iau haine uscate, iar când am terminat de îmbălsămat am luat pe mine doar o pereche de bikini roși și cu un prosop m-am acoperit de la sânii până în dreptul feselor. Camera era luminată doar de o veioză și câte lumânări. Parfumul îmbietor al acestora m-a întâmpinat în momentul când am pășit în încăpere, iar muzica lentă ce se auzea de la DVD făcea o atmosferă romantică. Involuntar am zâmbit de-a dreptul surprinsă. Căutam cu privirea ceva decent de îmbrăcat când l-am observat pe iubitul meu stând în pat și privind îngândurat tavanul.
- Îți place...?
A întors capul rămânând cu gura căscată, apoi a închis-o la loc după câteva secunde înghițind în sec. Ochii lui albaștri s-au ațintit în dreptul sânilor unde îmi țineam mâna dreaptă încleștată ca prosopul să nu se desprindă, apoi au coborât spre picioarele mele goale. Simțeam cum pulsul inimi creștea, evitând în același timp un eventual contact vizual. A oftat parcă dezamăgit, întorcându-se cu spatele spre mine.
- Ale, scuze! N-am știu că.. Te las să te schimbi.
Am chicotit la reacția lui, apropiindu-mă cu pași mărunți de pat. Știam că niciodată nu mi-ar cere să mă culc cu el, deși puteam citi clar în privirea lui cât de mult își dorea asta. Am stins veioza de la capul patului, lăsând ca încăperea să fie luminată doar de lumânările parfumate și fulgerele de afară ce se zăreau prin traperi. M-am așezat alătur lui, înconjurându-i de la spate talia cu brațul liber.
- Ce rost ar avea să iau ceva pe mine, dacă tot o să ajung să mă dezbrac?!
Am spus pe un ton cât se poate de nevinovat. S-a lăsat pe spate, reîntorcându-se cu fața spre mine. Cred că surprins ar descrie prea puțin reacția pe care a avut-o. M-am așezat deasupra lui, cu picioarele deoparte și de alta a corpului său. Am pus stăpânire pe buzele sale înainte să poată spune ceva, el reușind să scoată doar un sunet înfundat și să rămână cu ochii larg deschiși. Am pătruns ușor cu limba în lăcașul său umed, mușcându-l delicat de buza inferioară, apoi am continuat să-l sărut dinspre obraz spre gât. M-a prins cu mâinile de umeri, îndepărtându-mă ușor de el.
- Alex.. a murmurat. Știi foarte bine că pot să te mai aștept oricât e nevoie. Nu trebuie să te simți.. presată. mi-a mângâiat obrazul, surâzând.
- Dar nu fac asta din motiv că aș fi presată. am ripostat la rândul meu. Vreau să trec la următorul pas pentru că asta simt, pentru că te iubesc așa cum știu că și tu mă iubești!
- Da.. Dar nu vreau să te lași condusă doar de o chestie pe moment, să nu regreți mai târziu. Știu că acest lucru contează foarte mult pentru tine, mai ales că ești..
- Virgină, știu!
am continuat, întrerupându-l. Te deranjează asta?
Am lăsat capul în jos, îndepărtându-mă de el. Blondul s-a ridicat chicotind, sprijinindu-se într-un cot. Și-a apropiat chipul de al meu, apăsându-mă ușor pe nas cu arătătoru.
- Sigur că nu, Puiule! Nu mai vorbi prostii.
- Atunci..?

Și-a adâncit mâna în părul meu, unindu-și buzele cu ale mele. I-am răspuns „jocului” care se transformase într-unul plin de pasiune și senzual. M-am agățat cu un braț de gâtul său, în timp cu cealaltă mână încă țineam strâns în pumn materialul prosopului. S-a ridicat domol, răsucindu-se și ajungând deasupra mea.
- Atunci trecem la fapte!
Mi-a șoptit la ureche. A zâmbit pervers mușcându-și buza inferioră și descotorosindu-se de tricoul alb și pantaloni scurți, rămânând doar în boxeri. Un fulger imens a străpuns cerul, luminând pentru câteva clipe camera pe de-a întregul. Băiatul ăsta.. o să mă înnebunească definitiv. Și-a lipit buzele moi de coapsa piciorului meu stâng, mai sus de genunchi, parcurgând „drumul” cu sărutări suave spre abdomen, urcând în dreptul gâtului și totodată trasând cerculețe umede cu limba. Fiori precum mici șocuri electrice mi-au străbătut șira spinări împrăștiindu-se în tot trupul, iar respiratul îmi era tot mai întrerup. O, Doamne! Deabia a început și deja simt că o iau razna! Am tresărit în momentul când dinții săi și-au lăsat „amprenta” pe lobul urechii mele, ca mai apoi să-l aud provocându-mă.
- Ți-a pierit tot curajul de mai devreme, Pisicuțo? Pe pariu că n-ai tupeu să dai drumu la prosop!
- A, da?
am chicotit, zâmbind cu subînțeles. Te-ai făcut dator cu un premiu câștigătoarei, iubitule!
Mi-am descleștat mâna, trăgând materialul de pe mine și aruncându-l undeva prin cameră, sânii mari și moi revărsându-se din acea strânsoare. L-am simțit cum a tresărit ușor când l-am tras mai aproape, lipindu-mi trupul gol de al său. A mârâit, răsuflând parcă ușurat și cred că obraji mei căpătaseră o culoare rozalie, iar inima îmi bătea mai să-mi iasă din piept. S-a depărtat puțin de mine, în timp ce gura lui și-a reluat „lucrul” dinspre gât. Buzele noastre se jucau, dezlipindu-se pentru a ajunge din nou în stadiul de unire. Limbile noastre se întâlniseră şi îşi începuseră un joc nebun, sălbatic. Palma lui rece îmi pipăia picioarele, urcând elegant spre abdomen și apoi spre curbura sânilor. Din instinct, am încercat să-mi acopăr goliciunea, dar blondul m-a prins de mână proptindumi-o de suprafața moale a patului. Îmi strângea degetele printr-o mișcare lentă, dându-le drumul și iar apucându-le.
Am uitat să respir pentru câteva secunde bune când mâna lui liberă a alunecat pe unul din sânii mei, masându-l și „frâmăntându-l” cu delicatețe și multă precizie. Mai apoi și-a apropiat gura de sfârcul deja întârit, datorită atingerilor sale, petrecându-și limba peste acel loc și dezmierdând cu buzele. M-am cutremurat, amintindu-mi să dau aerul afară din plămâni când și-a înfipt dinții în pielea mea, în același timp scăpându-mi un geamăt. A rânjit satisfăcut, strivindu-și din nou buzele de ale mele. Buricele degetelor sale trasau cerculețe pe abdomenul meu plat coborând lin spre bikini și îndepărtându-mi acel ultim obiect vestimentar. Am deschis ochii larg, scoțând un sunet gutural când l-am simțit înlăuntru meu, penatrundu-mă cu două degete.
- Stai liniștită, Pisoi! a șoptit, continuând să-mi sărute fiecare particică a corpului. Știu ce fac și mai știu că o să îți placă!
- Ah!.. aha..

Am aprobat din cap la vorbele lui Edi mai mult mecanic, trecându-mi mâna prin păr. Parcă îndemnată de mișcările sale, un geamăt prelung mi-a scăpat, dupa care, fiind jenată, am început să-mi mușc buzele, ca și cum le pedepseam de zgomotul eliberat.
- Ai să te rănești așa. Lasă-le! Habar n-ai cât de mult vreau să te aud gemând de plăcere în brațele mele.
A chicotit făcând mișcări tot mai pronunțate și cu exactitate, scoțând la iveală alte icnete și scântece și precum mi-a cerut, nu le-am mai oprit și le-am dat voie să răsune în încăpere pentru plăcerea iubitului meu.
Între timp, Eduard a scăpat de ultimul său obiect vestimentar, boxeri, potrivindu-se între coapsele mele. Ochii noștri s-au intersectat, pătrunzându-se cu privirea prin asta încercând să comunice. Fără sunete, vorbe, cuvinte inutile, ci prin simțuri vii și pure. O durere ușoară mi-a străpuns corpul, semn că m-a pătruns în totalitate dintr-o mișcare făcându-mă să-mi arcuiesc coloana vertebrală cu pieptul înainte. Țipătul pe care l-am scos nu a întrecut nici pe departe zgomotul provocat de tunet. S-a oprit gâfâind pentru câteva secunde așteptând aprobarea mea de a continua, ceea ce am și făcut. A început să mă sărute pe gură, pe gât, pe umeri, pe sâni mușcându-mă pe alocuri, în timp ce făcea mișcări de dute-vino tot mai accelerate, durerea dispărând o dată ce plăcerea îi luase locul. O mână o băgasem în părul său blond și des, strângându-l tare în pumn, pe când cu cealaltă îi „marcam” spatele prin mici zgârieturi. Îi rosteam numele aproape țipând cerând mai mult, continuând să gem din ce în ce mai des și să respir tot mai greu. Îl simțeam adânc în mine și nu doar carnal, ci și spiritual, sufletesc, curgându-mi prin vene sentimentul, trăind din asta, dar în același timp secându-mă de puteri pentru propria plăcere.
Am ținut-o în ritmul acesta în jur de 2-3 ore. Era de ajuns să-i simt atingerea degetelor sale ce luau la rând formele trupului meu, respirația lui ce îmi gâdila pielea, săruturile sale ce îmi potoleau setea, toate să mă facă să tremur din toate încheieturile până în măduva oaselor.
Mi-am înfășurat cearșaful în jurul corpului acoperidu-mi goliciunea, iar Ed și-a luat doar o pereche de boxeri trântindu-se în pat alături mie, îmbrățișându-mă. Am închis ochii și mi-am lăsat capul pe pieptul lui ascultându-i inima cum bate.
- Te iubesc, Ale! Dar.. Tu știi deja asta, nu? l-am auzit șoptind ca prin vis, dar ațipisem înainte să îi mai pot spune ceva.

Mă simt cu adevărat împlinită.. Oare ce ne-a pregătit viitorul mai departe, Eduard?
My fic:
Predestined paths : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13338
[naruto]Teenagers : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13050 (finish 4)

[Imagine: anime-kiss.jpg]
I wish to meet you again next time
Love is more selfish the deeper it gets
until you want to tie each breath down
unreasonable, yet...

We climb a spiral of light
the red memory is a poisonous tattoo
a tattoo that shows the future's chaos
if we're together, until we shatter



Răspunsuri în acest subiect
Predestined paths - de Minnie - 29-10-2009, 09:56 PM
RE: Predestined paths - de Berry. - 29-10-2009, 10:33 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 29-10-2009, 11:21 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 01-11-2009, 02:50 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 02-11-2009, 12:01 AM
RE: Predestined paths - de Minnie - 17-11-2009, 08:50 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 23-11-2009, 09:17 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 28-11-2009, 04:21 PM
RE: Predestined paths - de marya - 30-11-2009, 03:43 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 04-12-2009, 03:19 PM
RE: Predestined paths - de marya - 09-12-2009, 10:24 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 16-12-2009, 07:35 PM
RE: Predestined paths - de marya - 16-12-2009, 11:27 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 18-12-2009, 02:20 AM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 18-12-2009, 02:33 AM
RE: Predestined paths - de marya - 18-12-2009, 12:59 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 18-12-2009, 07:40 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 22-12-2009, 11:31 PM
RE: Predestined paths - de marya - 23-12-2009, 12:00 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 24-12-2009, 02:51 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 24-12-2009, 11:39 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 26-12-2009, 02:16 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 26-12-2009, 03:54 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 27-12-2009, 12:50 AM
RE: Predestined paths - de Minnie - 29-12-2009, 06:53 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 30-12-2009, 06:01 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 30-12-2009, 11:26 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 02-01-2010, 02:27 PM
RE: Predestined paths - de Yuki4ever - 02-01-2010, 08:14 PM
RE: Predestined paths - de marya - 03-01-2010, 03:04 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 05-01-2010, 05:40 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 06-01-2010, 11:50 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 09-01-2010, 11:18 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 11-01-2010, 03:19 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 15-01-2010, 09:36 PM
RE: Predestined paths - de Blue Bluegen - 16-01-2010, 02:41 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 21-01-2010, 05:39 PM
RE: Predestined paths - de Blue Bluegen - 22-01-2010, 06:12 PM
RE: Predestined paths - de Khonsu - 22-01-2010, 08:46 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 24-01-2010, 03:21 PM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 24-01-2010, 04:26 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 25-01-2010, 07:25 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 25-01-2010, 08:46 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 27-01-2010, 01:37 AM
RE: Predestined paths - de Blue Bluegen - 27-01-2010, 02:13 PM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 28-01-2010, 06:41 PM
RE: Predestined paths - de marya - 28-01-2010, 06:41 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 30-01-2010, 02:43 PM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 30-01-2010, 04:37 PM
RE: Predestined paths - de Blue Bluegen - 30-01-2010, 04:50 PM
RE: Predestined paths - de Lumiere.Kitty - 30-01-2010, 05:57 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 05-02-2010, 09:47 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 06-02-2010, 02:26 PM
RE: Predestined paths - de marya - 06-02-2010, 03:22 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 06-02-2010, 08:08 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 06-02-2010, 08:18 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 06-02-2010, 08:53 PM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 06-02-2010, 09:40 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 08-02-2010, 02:14 PM
RE: Predestined paths - de marya - 08-02-2010, 05:07 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 11-02-2010, 08:42 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 12-02-2010, 12:33 AM
RE: Predestined paths - de marya - 12-02-2010, 11:11 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 13-02-2010, 12:57 AM
RE: Predestined paths - de Lumiere.Kitty - 13-02-2010, 01:58 AM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 13-02-2010, 04:33 PM
RE: Predestined paths - de Yuki4ever - 14-02-2010, 08:21 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 18-02-2010, 04:00 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 19-02-2010, 04:35 PM
RE: Predestined paths - de marya - 20-02-2010, 11:20 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 21-02-2010, 08:11 AM
RE: Predestined paths - de Mitus - 23-02-2010, 10:13 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 26-02-2010, 04:03 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 07-03-2010, 11:25 AM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 07-03-2010, 02:16 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 07-03-2010, 07:18 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 07-03-2010, 08:21 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 18-03-2010, 06:48 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 24-03-2010, 10:38 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 05-04-2010, 08:35 PM
RE: Predestined paths - de Yuki4ever - 05-04-2010, 10:31 PM
RE: Predestined paths - de Looolaaa13 - 09-04-2010, 11:13 PM
RE: Predestined paths - de Mitus - 12-04-2010, 03:50 PM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 13-04-2010, 09:47 PM
RE: Predestined paths - de Aly - 15-04-2010, 02:10 PM
RE: Predestined paths - de Dreamer - 30-04-2010, 09:11 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 01-05-2010, 09:52 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 20-08-2010, 12:25 AM
RE: Predestined paths - de Suicide Thoughts - 01-09-2010, 10:10 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 10-09-2010, 12:12 AM
RE: Predestined paths - de Zouly - 17-04-2011, 12:19 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)