Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Predestined paths

#20
@marya: well..thanx again for stopping by >:D< ma bucur ca ti-a placut si multumesc pentru comm:*
am venit cu nextul ceva mai repede:D!(Cadou de Craciun :)) ); something spicy this time :-" sper sa va placa >:D<

Lectura placuta!



Cap 10: De sarbatori (partea a II-a)



Aranjate pana la ultimul fir de par, am coborat increzatoare, eu, Deea si Ionici. Baietii deja erau jos, intampinand restul invitatiilor. Am putut citi pe chipurile lor satisfactie, mandrie si poate putina surprindere in momentul cand ne-au vazut. Deasemenea si ei erau aranjazi la patru ace, diferenta o faceau camasile ce erau de diferite culori in asa fel incat fiecare sa se potriveasca cu perechea lui. Intamplator, Edi avea camasa alba. Asta da coincidenta! Am suras, gandindu-ma ca poate si el a observat acest lucru. Cosmin si Andrei m-au salutat sarutandu-ma pe ambii obrajii si complimentandu-mi tinuta, iar blondul mai ca m-ar fii tras din bratele fratelui meu. Mi-a sarutat cavalereste mana, apoi m-a pus sa fac o pirueta aducand alte complimente la adresa mea. Dar nici el nu se lasa mai prejos. Parul blond il avea ciufulit facut cu gel, camasa alba desfacuta la primii nasturii si pantalonii negrii ii veneau ca turnate. Buzele ii erau curbate intr-un zambet seducator. Ah! Pentru un moment ce as fii gustat din acele buze moi si rosii ce mi se pareau asa apetisante.
- Se pare ca in noaptea asta esti partenera mea! m-a trezit vocea lui. Habar n-are ce pierde Robert! Ghinionul lui, norocul meu.
Am zambit fals ca raspuns. Rob nici macar nu imi raspunsese la mesaje in ultima vreme. Am incercat sa-l sun, dar telefonul il avea inchis. Ma ingrijoram ca nu stiam nimic de el, dar eram si suparata, nervoasa pe situatie ca nu stia sa dea un semn de viata. Acest lucru demonstra cat se gandeste el la mine...Fapt pentru care m-am decis ca in aceasta noapte dintre anii sa consider ca sunt „solo” si stiam ca ma voi distra cu Edi.
Printre invitatii, i-am zarit si pe Cristina si Razvan. I-am salutat discutand despre una alta. Blonda era imbracata intr-o rochie neagra lunga, crapata pe piciorul stang ce ii venea al naibi de provocator si sexi. Parul il avea prins elegant intr-un coc frumos modelat si desigur, partenerul ei se ridica la standarte inalte. In restul serii, fratele meu mi-a facut cunostinta cu diferite persoane, dar nu cred ca am retinut nici macar jumatate din ei. Eram prea distrata si ma simteam nemaipomenit langa blond. Bine, poate si cateva pahare de garrone si vin rosu erau de vina. Dar nu eram singura care cam luasem la bord, Ed ma intrecuse. Am dansat, am glumit, am ras. Nici n-am simtit cum au trecut orele. Am realizat acest lucru cand vocea brunetului a anuntat ca numai un minut ne despartea de Noul An. Majoritatea am iesit afara cu paharele de sampanii in mana asteptand artificiile. Aerul rece de munte parca m-a izbit, trezindu-ma.
30 de secunde. O mana calda mi-a cuprins degetele intre ale sale. Mi-am intors privirea. Inima a inceput sa-mi bata in ritmul ticaitului ceasului. Edi imi zambea cu blandete.
15 secunde. Parca lipseste ceva...Am nevoie de...am nevoie de asta. Mi-am incolacit bratele in jurul sau, iar el neezitand mi-a raspuns imbratisari. Si-a apropiat buzele de urechea mea. Am tresari.
- 4..3..2..1! La multi ani, 2010! am exaclamat cu toti si artificiile au impanzit cerul instelat.
- Pune-ti o dorinta, Ed! am ciocnit paharele de sampanie dandu-ne cele mai calde urari.
Acelasi ritual l-am urmat si cu ceilalti apropiati.
Robert, oare tu ce faci? Te gandesti la mine? Iti doresc un sincer „la multi ani!”. Iar dorinta mea...l-am privit pe blond cum in ochii lui limpezi se oglindeau artificiile ce luminau aceea noaptea. Da...vreau un inger pazitor numai pentru mine! Un inger pazitor pe pamant!

Petrecerea a continuat cred ca pana la 7 dimineata, dar eu nu am mai rezistat decat vreo doua ore dupa spectacolul cu artificii. M-am retras in camera mea, anuntandu-le pe fete sa nu ma caute. M-am dus in baie unde m-am schimbat de rochie. Am ramas in sutienul alb si cu pantalonii colorati de pijama pe mine cat m-am demachiat. Am auzit usa trantindu-se. Iar am uitat-o sa o incui. Cine stie ce o mai vrea Ioana sau Cosmin voia sa stie de mine. Am iesit din baie doar cu un prosop dupa mine. Doi ochii albastrii de un albastru oceanic ma cantareau din cap pana in picioare, ranjind multumit. Parul il avea foarte ciufulit, iar jumatate din nasturii de la camasa erau desfacuti.
- Edi! am incercat cam stangaci sa ma acopar in partea de sus cu prosopul, dar eram prea surprinsa. Ce cauti aici? Ai uitat ca cealalta e camera ta?
S-a apropiat de mine fara sa-mi adreseze un cuvant. Duhnea a alcool in ultimul hal. Poate ca nu era chiar constient de ce facea...Ochii lui i-au tintuit pe ai mei. Acea privire...in acelasi timp imi tai respiratia, dar si ma intimida. M-a sarutat. A tras de prosop aruncandu-l prin camera, acum mainile lui se odinhneau pe abdomenul meu in timp ce eu le aveam in dreptul saniilor incercand sa ma acopar. Buzele lui nu faceau altceva decat sa se joace cu ale mele, muscandu-ma usor pe alocuri si parca mai apoi incercand sa le soarba. Intr-un fel ma tachina..dar era placut. S-a desprins pe neasteptate rasufland usurat.
- Mh! Aveam nevoie de asta! si-a trecut limba peste buze.
M-a tras de mana in bratele lui incepand sa-mi sarute lacom gatul si facand pasii micut spre pat. Mi-a provocat caderea, iar blondul a cazut peste mine. Am inchis ochii strangand din dinti asteptand o viitoare durere, dar el se sprijinise in maini, privindu-ma. Am facut si eu acelasi lucru.
- C-Ce s-a intamplat?
- Esti.. frumoasa!
Poftim?!
- Ed, cred ca trebuie sa pleci! Nu e bin...
In momentul urmator si-a strivit buzele de ale mele. Nu cred ca am fost destul de convingatoare.. poate ca nici eu nu voiam sa plece. De data asta limba lui se plimba libera prin gura mea. N-am stat mult pe ganduri si i-am raspuns sarutului. Ah, da! Am inceput anul cu un astfel de sarut...Ma agatasem cu ambele maini de gatul lui, in timp ce el isi plimba o mana pe picioarele mele si urca spre abdomen, apoi spre sanii. Tremuram sub atingerile lui. Fiori precum mici socuri electrice imi strabateau corpul. Profitam de fiecare secunda cand aveam ocazia sa trag aer in plamanii. Vroiam si nu vroiam sa se opreasca. Parca toate atingerile, gesturile lui era calculate cu precizie...Si-a desprins buzele din sarut, plimbandu-le pe gatul meu. M-a muscat pana cand am simtit ca imi va da sangele. Am scos un sunet fara vlaga. A ras satisfacut ca si cum asta astepta. Si-a trecut limba peste rana sarutand acel loc. Mi-a acaparat din nou buzele cu ale sale. Am deschis ochii larg cand i-am simtit mana ce cobora de pe abdomen spre bikini. Si-a trecut doua degete de la mana stanga mangaind „acel” loc. Nu, nu era bine ce face, ce facem! Am inceput sa ma zbat usor incercand sa scap din sarutul lui. Spre surprinderea mea, si-a retras mana la fel de repede de cum a ajuns, sprijinindu-se in ea.
- Nu! Nu pot! mi-a spus gafaind.
- De ce? nici macar nu am gandit intrebarea.
Ce naiba era in capul meu? Poate nu eram destul de atragatoare pentru el..A venit si raspunsul lui surprinzator.
- Pentru ca.. pentru ca te iubesc!
M-a sarutat scurt pe buze, apoi si-a lasat capul odihnindu-se pe abdomenul meu, cu un brat incolacit in jurul taliei mele. A adormit la scurt timp. Inca priveam in gol...Ce a spus?! Ca ma iubeste? Am oftat...Imi venea sa-l trezesc, sa zbier la el. Ce era in mintea lui..?! M-am ridicat alene din pat si mi-am luat un tricou pe mine. M-am asezat alaturi de blond, adormind tinandu-l de mana.

In dimineata urmatoare, m-am trezit inaintea lui. Eduard ma tinea in brate. Arata precum un copilas...Mi-am facut obisnuita siesta si am luat ceva gros pe mine. Voiam sa fac o plimbare. Trebuia sa ma gandesc la tot ce se intamplase si trebuia sa fac asta singura, cat inca nimeni nu se trezise. Tocmai intrasem pe usa sa ii las o ceasca de cafea cand vocea blondului total dezorientata mi-a atras atentia.
- A? Ale? Ce cauti in camera mea? l-am privit fara sa-i raspund. Ah, ce doare! si-a dus mana la cap, masandu-si tamplele.
- Asa-ti trebuie daca bei fara masura!
- De ce zici asta? Am zis ceva ne la locul lui? Hei, dar asta nu e camerea mea, e a ta!
a exclamat, sarind in sezut. Alex...spune-mi, te rog, ca nu am facut ceva stupid! s-a ridicat din pat intr-o secunda ajungand langa mine tinandu-ma de talie. Tonul lui era implorator.
- Lasa-ma..nu puteam sa-l privesc in ochii, pe deoparte eram inca furioasa, dar stiam ca nici eu nu am fost usa de Biserica. Vreau sa fiu singura! m-am smucit si am iesit pe usa.
Striga dupa mine, dar m-am facut ca nu l-am auzit. Nu ca asta ar fii fost posibil...Dupa ce am coborat am luat-o la pas spre padure. Se afla la cativa zeci de metri de hotel. M-am adancit in ea privind in jur. Brazii inalti si desii sustineau pe crengile lor verzii zapada. Altii se mai scuturau, iar fulgii marii de nea parca dansau in bataia vantului. Incepuse sa ninga. M-am hotarat sa ma abat de la carare si sa o iau pe un drum..la intamplare. N-am reusit sa parcurg foarte mult din drum caci aceeasi voce enervanta m-a strigat. Abia rasufla. Probabil alergase. Baiatul asta...am sa albesc din cauza lui.
- Esti nebuna! De ce ai luat-o pe aici? m-a prins de mana, de parca din moment in moment o luam la fuga.
- Eduard, ce mai vrei? De ce ai venit?
- Dupa tine! Trebuie sa vorbim despre aseara...mi-am amintit ceva, dar nu tot.
- Acum nu vreau eu!
- O, ba da!
ce insistent era. Vrei sa iti arat ca am dreptate?! am dat dezaprobator din cap, dar nu m-a bagat in seama si m-a luat in brate pe sus.
Dadeam din maini si din picioare sa-mi dea drumul, dar era prea puternic in comparatie cu mine asa cam cedat sa ma mai zbat. Se pare ca se cam pierduse de cararea principala si o luase pe un drum ce spunea el ca ne va duce spre iesirea din padure. Sa o vad si pe asta!
- Uite ce e... n-a terminat fraza caci m-am trezit aruncata in sus apoi am cazut in sezut in zapada. Asta a durut al naibi de tare! Am auzit o alta busitura si pe el injurand.
M-am ridicat ametita cautandu-l cu privirea. Ce dracu’? Unde a disparut?!
- Alex! Alex, ma auzi? Esti bine?
M-am indreptat spre sursa vocii. Se auzea de undeva de...jos?! Era o groapa imensa cred ca avea in jur de 2-3 metrii inaltime, dar nu era foarte mare in latime. Blondul statea in sezut cu capul pe unul dintre genunchii, iar cu o mana pe celalalt picior. O, Doamne!
- Eu sunt bine! Dar tu? Poti sa urci? voceam mea era mult mai calma, de fapt era plina de ingrijorare, in timp ce a lui era usor amuzata.
- Nu prea..Cred ca mi-am fracturat glezna..Oricum, du-te la hotel! Incearca sa gasesti drumul si cheama ajutoare.
- Poftim?! Si sa te las aici?
- Nu o sa se intample nimic. Haide, du-te Ale! O sa ingheti daca stai aici.

Lacrimile au inceput sa-mi inunde ochii. Era numai vina mea! Ce era mai rau, nu aveam nici unul din noi telefoanele mobile.
- Esti un mare prost daca crezi ca eu o sa te las singur aici!
Incepusem sa tip. Cred ca si-a dat seama deja ca incepusem sa plang. Poate ca faceam prea mult caz din asta, dar daca lucrurile luau o intorsatura si mai urata?! Cu greu am coborat si eu alegandu-ma cu cateva zgarieturi. M-am asezat langa el, imbratisandu-l. M-a sarutat pe frunte incearcand sa ma linisteasca. Am stat asa ceva vreme fara sa scoatem vreun cuvant. Incepuse sa ni se faca foame, zgomotele provocate de „simfonia” stomacelor noastre au starnit rasete ce au spart tacerea.
- Te doare rau? l-am intrebat in timp ce imi stergeam lacrimile.
- Nu rau. a chicotit.
- Imi pare rau...Si iti multumesc! Ai avut grija ca eu sa nu patesc nimic, fara sa te gandesti la tine. mi-a facut cu ochiul.
- Sa lasam asta pentru un moment. Vreau sa stii un lucru...ca o sa imi asum toata responsabilitatea pentru ce s-a intamplat aseara. Am fost un ticalos...
- Deci, ti-ai adus aminte tot...?
- Nu tot...
a oftat. Stiu ca am venit dupa tine pentru „ceva” si de acolo a pornit totul. Am ramas fara „semnal” de cand eram in pat, peste tine. Dar banuiesc ce a urmat. Asa ca Alex, poti conta pe mine pentru orice, daca va fii un copil voi avea grija sa nu-i lips...
- Stai, stai! Ce copil?
- Cum ce copil? Al meu! Al meu cu tine!
m-a bufnit rasul, iar el s-a incruntat.
- Si ma rog, cand am facut noi un copil?
- Azi-noapte, cand am venit la tine. Bine, stiu ca nu e inca nimic sigur...
deja nu ma mai puteam stapanii sa nu izbucnesc in hohote de ras.
- Daca doar sarutandu-te poti sa faci copii, pai cu tine trebuia sa am pe putin 10!
- Adica...adica...Dracie!
a facut ochii mari si m-a strans in brate. Esti sigura?! am aprobat din cap. Totusi, ceva prea stupid nu am facut. Chiar incepeam sa imi fac griji, cand am ajuns asa un mare...nenorocit..am inceput sa ne amuzam pe afirmatia lui, dar am devenit serioasa in scurt timp.
- Dar...mai am ceva de lamurit.
- Ce anume? Ascult!
- Vorbeai serios cand mi-ai spus ca ma iubesti?


_____________________________

Va doresc un Craciun fericit tuturor! Mosul sa va aduca tot ce va doriti>:D<!
My fic:
Predestined paths : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13338
[naruto]Teenagers : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13050 (finish 4)

[Imagine: anime-kiss.jpg]
I wish to meet you again next time
Love is more selfish the deeper it gets
until you want to tie each breath down
unreasonable, yet...

We climb a spiral of light
the red memory is a poisonous tattoo
a tattoo that shows the future's chaos
if we're together, until we shatter



Răspunsuri în acest subiect
Predestined paths - de Minnie - 29-10-2009, 09:56 PM
RE: Predestined paths - de Berry. - 29-10-2009, 10:33 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 29-10-2009, 11:21 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 01-11-2009, 02:50 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 02-11-2009, 12:01 AM
RE: Predestined paths - de Minnie - 17-11-2009, 08:50 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 23-11-2009, 09:17 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 28-11-2009, 04:21 PM
RE: Predestined paths - de marya - 30-11-2009, 03:43 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 04-12-2009, 03:19 PM
RE: Predestined paths - de marya - 09-12-2009, 10:24 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 16-12-2009, 07:35 PM
RE: Predestined paths - de marya - 16-12-2009, 11:27 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 18-12-2009, 02:20 AM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 18-12-2009, 02:33 AM
RE: Predestined paths - de marya - 18-12-2009, 12:59 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 18-12-2009, 07:40 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 22-12-2009, 11:31 PM
RE: Predestined paths - de marya - 23-12-2009, 12:00 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 24-12-2009, 02:51 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 24-12-2009, 11:39 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 26-12-2009, 02:16 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 26-12-2009, 03:54 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 27-12-2009, 12:50 AM
RE: Predestined paths - de Minnie - 29-12-2009, 06:53 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 30-12-2009, 06:01 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 30-12-2009, 11:26 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 02-01-2010, 02:27 PM
RE: Predestined paths - de Yuki4ever - 02-01-2010, 08:14 PM
RE: Predestined paths - de marya - 03-01-2010, 03:04 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 05-01-2010, 05:40 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 06-01-2010, 11:50 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 09-01-2010, 11:18 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 11-01-2010, 03:19 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 15-01-2010, 09:36 PM
RE: Predestined paths - de Blue Bluegen - 16-01-2010, 02:41 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 21-01-2010, 05:39 PM
RE: Predestined paths - de Blue Bluegen - 22-01-2010, 06:12 PM
RE: Predestined paths - de Khonsu - 22-01-2010, 08:46 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 24-01-2010, 03:21 PM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 24-01-2010, 04:26 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 25-01-2010, 07:25 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 25-01-2010, 08:46 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 27-01-2010, 01:37 AM
RE: Predestined paths - de Blue Bluegen - 27-01-2010, 02:13 PM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 28-01-2010, 06:41 PM
RE: Predestined paths - de marya - 28-01-2010, 06:41 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 30-01-2010, 02:43 PM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 30-01-2010, 04:37 PM
RE: Predestined paths - de Blue Bluegen - 30-01-2010, 04:50 PM
RE: Predestined paths - de Lumiere.Kitty - 30-01-2010, 05:57 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 05-02-2010, 09:47 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 06-02-2010, 02:26 PM
RE: Predestined paths - de marya - 06-02-2010, 03:22 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 06-02-2010, 08:08 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 06-02-2010, 08:18 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 06-02-2010, 08:53 PM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 06-02-2010, 09:40 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 08-02-2010, 02:14 PM
RE: Predestined paths - de marya - 08-02-2010, 05:07 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 11-02-2010, 08:42 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 12-02-2010, 12:33 AM
RE: Predestined paths - de marya - 12-02-2010, 11:11 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 13-02-2010, 12:57 AM
RE: Predestined paths - de Lumiere.Kitty - 13-02-2010, 01:58 AM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 13-02-2010, 04:33 PM
RE: Predestined paths - de Yuki4ever - 14-02-2010, 08:21 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 18-02-2010, 04:00 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 19-02-2010, 04:35 PM
RE: Predestined paths - de marya - 20-02-2010, 11:20 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 21-02-2010, 08:11 AM
RE: Predestined paths - de Mitus - 23-02-2010, 10:13 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 26-02-2010, 04:03 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 07-03-2010, 11:25 AM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 07-03-2010, 02:16 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 07-03-2010, 07:18 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 07-03-2010, 08:21 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 18-03-2010, 06:48 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 24-03-2010, 10:38 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 05-04-2010, 08:35 PM
RE: Predestined paths - de Yuki4ever - 05-04-2010, 10:31 PM
RE: Predestined paths - de Looolaaa13 - 09-04-2010, 11:13 PM
RE: Predestined paths - de Mitus - 12-04-2010, 03:50 PM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 13-04-2010, 09:47 PM
RE: Predestined paths - de Aly - 15-04-2010, 02:10 PM
RE: Predestined paths - de Dreamer - 30-04-2010, 09:11 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 01-05-2010, 09:52 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 20-08-2010, 12:25 AM
RE: Predestined paths - de Suicide Thoughts - 01-09-2010, 10:10 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 10-09-2010, 12:12 AM
RE: Predestined paths - de Zouly - 17-04-2011, 12:19 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)