Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Predestined paths

#18
@Bambilici: multumesc mult pisule >:D< pentru tot si faza hentai :-" eh, mai e pana acolo :)):*
@marya: multumesc pt cuvintele de lauda si pt replay:* si da, Ed si-a primit cateva palme stravene, din dragoste mare^^
@Japan Lover: ma bucur ca ti-a placut Teenagers si ca iti place si acest fic, sper sa nu te dezamagesc in continuare >:D< si logic, si mie imi place Edi:X:))

New chapter!^^ lectura placuta!



Cap 9: De sarbatori (partea I)



- Care-i vestea bomba?
- Nu stiu daca e bomba, dar sigur te va incanta ideea!
a chicotit sigur pe el.

***


- Yupiii! Mergem la munte, mergem la munte! sarea in sus de bucurie Ioana la aflarea vesti.
Ne aflam la masa in bucataria mea. Ne rezervasem dupa-amiaza aceea, eu, Deea si rozalia, sa discutam despre plecarea in vacanta de sarbatori.
- Si cand plecam? gafaia Ionici dupa ce obosise de atata sarit in sus trantindu-se pe unul dintre scaune.
- Pe 24 si ne intoarcem pe 2 ianuarie. i-a raspuns satena. Ar trebui sa-i luam lui Cosmin un cadou pe masura, caci il merita!
- Atata timp cat te are pe tine, nu cred ca vreun lucru material l-ar multumi indeajuns de mult.
am chicotit, ea capatand in obraji o culoare usor rosiatica.
Dar intradevar, chiar merita ceva! Datorita unor afaceri foarte bine puse la punct si faptul ca si-a ocupat functia serios ca sef, Cosmo nu numai ca a reusit sa puna firma Taylor pe picioare, dar a reusit sa iasa in castig cu o suma frumusica de banii. Drept pentru care a propus o escapada la munte la unul din hotelurile familiei alaturi de prieteni apropiati, toate cheltuielile fiind platite de el.
Aveam la dispozitie o saptamana intreaga sa punem totul la punct si nu aveam timp de pierdut. Impreuna cu fetele am facut o lista cu tot ce trebuia sa cumparam si in urmatoarele zile nu am facut altceva decat sa colindam toate magazinele posibile in cautarea cadourilor perfecte pentru persoanele dragii si desigur, sa ne innoim garderoba, doar se apropia noul an. Ioana mai ca i-a amenintat pe baietii sa nu se prezinte fara cadou de Craciun in fata noastra. Ne-am amuzat copios cand Andrei i-a spus ca ii va pregati cea mai tare surpriza si anume i-o va prezenta pe asa zisa amanta. Cred ca in toata viata lui, brunetul nu a primit o palma mai grea ca a rozaliei.
In cele din urma si acea saptamana agitata a trecut. Ne aflam in masina in drum spre acel hotel. Cosmin si Deea au luat masina mea si se aflau in fata spre a ne arata drumul. Eu ma aflam in acelasi automobil cu Ed, urmati de Andrei si Ioana. Craciunul aveam sa-l petrecem doar noi sase, iar de Revelion ni se mai alaturau alti prieteni apropiati.
Din cauza aglomeratiei si ninsorii ingrozitoare am ajuns in final spre seara la destinatie. Masiniile le-am lasat in parcarea subterana a hotelului. La intrare se afla receptia pe stanga iar pe dreapta niste canapele si fotolii in jurul unui televizor imens. Dupa receptei se aflau scarile si liftul, la etajul unu se afla sala imensa frumos decorata unde era o masa pentru 20 de persoane si undeva langa un geam inalt pana in tavan se gasea un brad aproximativ la fel de inalt, frumos impodobit sub care vom lasa cadourile. Cum am ajuns ne-am instalat in camere. Cele doua cupluri aveau sa ocupe cate o camera de doua persoane, pe cand eu si blondul aveam sa ocupam fiecare cate o camera de o sigura persoana si ce era mai rau, se aflau si una langa alta la ultimul etaj. Am coborat pentru cina, apoi am urcat in camera odinhnindu-ne dupa o zi destul de obositoare si pentru a fii fresh in ziua de Craciun.
Dimineata urmatoare m-am trezit destul de devreme si in toane bune. Dupa ce mi-am facut patul, m-am indreptat spre baie pentru a-mi face obisnuita siesta. Incepusem sa fredonez colinde de sarbatori in timp ce ma plimbam de colo-colo. Cand am terminat cu dusul, m-am imbracat intr-o pereche de blugi deschisi la culoare, o bluza usor decoltata cu diferite nuante de mov, iar ca „decor” mi-am luat un fular subtire la gat si parul mi l-am prins intr-o coada intr-o parte. I-am trimis mesaj iubitului meu, dar nu am primit nimic inapoi. Cel putin speram sa fie nu inca. Am iesit din camera si i-am batut la usa lui Ed. Nu mi-a raspuns. Probabil inca dormea...Am coborat la micul dejun si se pare ca toti erau deja la o ceasca de cafea discutand, cu exceptia blondului. I-am salutat, zambindu-le.
- ’Neata!
- ’Neata, somnorici!
- Edi inca doarme? Trebuia sa bat mai tare la usa!
am chicotit asezandu-ma la masa si sorbind din cafea.
- Ho ho ho! Ati fost cuminti dragilor?
Ne-am intors toti privirile spre persoana ce tocmai pasea in incapere. Doi ochii de un albastru oceanic m-au tintit cu privirea. Purta un costum de Mos Craciun si venea agale carand dupa el un sac rosu, tarandu-l. Se presupunea ca acolo se aflau cadourile noastre, iar el juca rolul mosului ce cu greu putea sa le care. Aceasta scena cu usurinta a reusit sa starneasca rasete. S-a asezat pe fotoliu aflat langa bradul imens si a inceput sa imparta darurile. Eu le-am luat baietilor cate un obiect vestimentar pe care era inscriptionat cate un mesaj caracteristic fiecaruia, iar fetelor un set complet de bijuterii. M-am amuzat teribil cand am primit de la Ioana si Andrei un set de lenjerie intima cu mesajul sa o folosesc cat mai curand in prima mea experienta. Bro’ ne privea dezaproband din cap si poate ca ar fii inceput obisnuitul sau discurs despre virginitate daca nu ii distragea iubita sa atentia. De la cei doi am primit un set de carti de dragoste si dulciuri. Ah, va ador! Si de la Eduard...ei bine de la el am primit un mic ursulet pe care scria numele lui, caci altfel nu se putea, iar in saculetul ce il avea era un colier superb. Blondul m-a ajutat si mi l-a pus la gat.
- Multumesc! l-am sarutat scurt pe obraz.
- E prima oara cand faci asta de buna voie! a chicotit. Data viitoare poate sa fie in alta parte? tonul lui era cu subinteles si clipea des din gene.
- Mos Craciun vine doar o data pe an! i-am scos limba jucaus, amuzandu-ne.
Craciunul l-am petrecut razand si simtindu-ne bine. Ne-am amintit diferite intamplari unele amuzante, altele mai putin amuzante. Dupa pranz am iesit la o bataie cu bulgari si nu numai. Ne-am format doua tabere, una a fetelor si una baietilor, razboindu-ne mai rau ca in cele doua Razboaie Mondiale. A doua zi de Craciun ne-am rezervat-o pentru a merge pe partie, l-a schiat. Nu eram chiar incepatoare, dar asta nu insemna ca ma descurcam. Am luat cateva cazaturi zdravene, sa nu mai vorbesc de Edi care se umflase atata in pene ca stie si a luat-o de-a rostogolul pana jos. Se dezechilibrase dandu-se mare in fata mea si a facut-o lata. Chiar trasesem o mica sperietura crezand ca nu o sa se mai ridice de jos. L-am ajutat sa se puna pe picioare, sprijinindu-si o mana de dupa gatul meu.
- Il duc eu in camera!
I-am anuntat pe ceilalti. Ei hotarasera sa se duca la o mica plimbare. Le-am lasat lor schiurile si impreuna cu blondul am luat-o din loc.
- Pana nu iti rupi gatul nu te potolesti, nu?! l-am mustrat pe baiatul de langa mine ce se tot plangea din cauza durerii.
- Pentru tine as face orice sacrificiu, daca asta inseamna sa fii tu asistenta mea.
Mi-am dat ochii peste cap gen „Da, sigur! Vrei sa te cred?”
- De parca te-am pus eu sa faci pe smecheru in fata mea...a ras.
- Dar de unde stii ca pentru tine si nu pentru alta fata? Sunt in cautare, draga.
- Da, cum zici tu! Macar nu mai face lucruri periculoase ca puteai sa te alegi cu un picior rup sau mai rau. Nici nu vreau sa ma gandesc!

N-a mai comentat nimic, parca cugetand la ce i-am spus. Am ajuns la hotel si am cerut cheia de la camera mea si a blondului, apoi am luat liftul spre ultimul etaj.
- Stiu ca iti pasa! s-a auzit vocea usor serioasa a lui Edi in timp ce ma chinuiam sa descui blestemata de usa. M-am oprit pentru o secunda dupa care am continuat.
- Evrik! Haide, intra!
- Ce facem la tine?
m-a intrebat nedumerit. Si de ce eviti sa spui ceva in legatura cu ce ti-am zis mai devreme?
Am inchis usa, fara sa o incui la loc. Mi-am dat geaca jos si la fel a facut si blondul. M-am dus in baie unde m-am schimbat in ceva mai lejer, cum ar fii o pereche de pantalonii de trening negrii si in sus un maieu alb mulat. Dupa ce am terminat am iesit si cu un unguent in mana.
- Ne jucam! a venit si raspunsul meu intarziat la intrebarea sa. Haide, da tricoul jos!
- Ce? Jocuri perverse? a ranjit multumit, scotand obiectul vestimentar cerut, ramanand la bustul gol.
Am inghitit in sec. Oh, Doamne! Ce abdomen plat, ce muschi, ce corp bine mentinut. Mi-am muscat involuntar buza inferioara.
- Si acum? Dai si tu maieul? Sa fim chit, nu de alta! a chicotit analizandu-mi formele.
- A, nu! Intinde-te pe burta in pat.
- Uh! Ce ai de gand sa-mi faci?
s-a trantit in pat de parca s-ar fii aruncat intr-o piscina. Am niste ganduri...in momentul asta...Pacat ca nu pot sa le pun in practica.
- Hai, mai taci! Nu o sa te „violez”, nu ca nu ti-ar surade ideea, dar acum doar te doctoricesc.
- Deci doar acum..Au! Ce tot faci?!

M-am asezat pe el, tinandu-mi picioarele deoparte si de alta a trupului sau bine sculptat.
- Asta fac! am inceput sa-mi plimb mana pe spatele lui gol intinzand acel unguent.
- Ah! Uh! Doare!
- Unde? Aici?
- Da. Ah! Lasa si mai jos!
- Aici e bine?
- Da. Ah, Ale! Poti sa apesi si mai tare! Uh! Chiar ai experienta!
- Eh...vezi ca vreau un bacsisi „gras”.
am chicotit.
- Mda..AH!
- Nu mai tipa in halul asta ca cine stie ce crede...
- Mah, ce mama dracu’ faceti aici?
m-a intrerupt Cosmin care a intrat precum o furtuna pe usa, facandu-ne sa tresarim. Ce vorbesc?! Parca venise taifunu.
- Deranjam?! Cred ..ca da!
In urma lui a aparut si Ioana. Tinea mana la gura sa isi ascunda rasetele infundate.
- Usor, omule! Doar imi facea un masaj...
- Pfua! Bah, tu ia ceva pe tine si ai grija, ca e sormea!
deja se mai calmase, iar tonul sau era usor amuzant. Iar tu, Alex, esti cam sumar imbracata daca stau bine sa ma gandesc... Sigur nu e ceva intre voi?
- Cosmin...
am dat dezaprobator din cap.
- Deaia te grabeai tu sa ne intoarcem...Nu pot sa cred! De parca se intampla ceva...are iubit! apare pe neasteptate si satena, mustrandu-l. Treci incoa’! l-a tras de mana afara din camera. Imediat a iesit si rozalia facandu-mi cu ochiul. Fata asta...n-are leac!
- Fratii astia...Clar, astea sunt semne ale imbatranirii!
- E doar grijuliu. Si...termini ce ai inceput?
chicoti blondul ducandu-si mana la ceafa in momentul cand apele s-au mai calmat. L-am impins in joaca in pat. Uh! Brutal! Imi place! linistea a fost invaluita de hohotele noastre de ras.

***


- Esti gata? intreaba rozalia in timp ce se facea comoda pe patul meu, urmata de Deea.
Am iesit grabita din baie sa ma privesc o ultima data in oglinda aflata pe usa sifonierului. Purtam o rochie alba cu bretele, in partea de sus se mula lasand la iveala un decolteu discret. De sub sanii pleca ceva mai libera si se termina deasupra genunchiilor, in partea de jos fiind precum niste petale. Parul il aveam facut onduleuri dandu-mi volum parului meu brunet si in partea stanga aveam prinsa o agrafa, iar in picioare aveam niste sandale fara toc ce se infasurau pe picioar pana sub genunchii.
- Arati superb! au exclamat cele doua prietene.
- Nu! Aratam de la extraordinar in sus! am adaugat eu.
Andreea era imbracata intr-un compleu bej ce avea in partea de sus un corset, iar in jos o fusta lunga cam de doua palme mai voluminoasa. In picioare purta niste sandale cu toc ortopedic, iar parul saten si-l lasase liber pe spate indreptat. Pe de alta parte, Ioana purta o rochie mov, simpla, mulata pe corp ce ii evidentia formele apetisante. Parul roz il avea indreptata si pe deasupra cateva suvite creponate, iar in picioare pantofii negrii cu toc. Amandoua purtau bijuteriile primite cadou de la mine, iar eu colierul primit de la Eduard.
- Haide-ti! Nu vreau sa inceapa petrecerea de Revelion fara noi! a chicotit Ionici, impingandu-ne de la spate afara din camera.
- De parca asta s-ar putea intampla!
My fic:
Predestined paths : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13338
[naruto]Teenagers : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13050 (finish 4)

[Imagine: anime-kiss.jpg]
I wish to meet you again next time
Love is more selfish the deeper it gets
until you want to tie each breath down
unreasonable, yet...

We climb a spiral of light
the red memory is a poisonous tattoo
a tattoo that shows the future's chaos
if we're together, until we shatter



Răspunsuri în acest subiect
Predestined paths - de Minnie - 29-10-2009, 09:56 PM
RE: Predestined paths - de Berry. - 29-10-2009, 10:33 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 29-10-2009, 11:21 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 01-11-2009, 02:50 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 02-11-2009, 12:01 AM
RE: Predestined paths - de Minnie - 17-11-2009, 08:50 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 23-11-2009, 09:17 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 28-11-2009, 04:21 PM
RE: Predestined paths - de marya - 30-11-2009, 03:43 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 04-12-2009, 03:19 PM
RE: Predestined paths - de marya - 09-12-2009, 10:24 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 16-12-2009, 07:35 PM
RE: Predestined paths - de marya - 16-12-2009, 11:27 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 18-12-2009, 02:20 AM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 18-12-2009, 02:33 AM
RE: Predestined paths - de marya - 18-12-2009, 12:59 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 18-12-2009, 07:40 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 22-12-2009, 11:31 PM
RE: Predestined paths - de marya - 23-12-2009, 12:00 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 24-12-2009, 02:51 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 24-12-2009, 11:39 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 26-12-2009, 02:16 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 26-12-2009, 03:54 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 27-12-2009, 12:50 AM
RE: Predestined paths - de Minnie - 29-12-2009, 06:53 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 30-12-2009, 06:01 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 30-12-2009, 11:26 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 02-01-2010, 02:27 PM
RE: Predestined paths - de Yuki4ever - 02-01-2010, 08:14 PM
RE: Predestined paths - de marya - 03-01-2010, 03:04 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 05-01-2010, 05:40 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 06-01-2010, 11:50 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 09-01-2010, 11:18 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 11-01-2010, 03:19 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 15-01-2010, 09:36 PM
RE: Predestined paths - de Blue Bluegen - 16-01-2010, 02:41 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 21-01-2010, 05:39 PM
RE: Predestined paths - de Blue Bluegen - 22-01-2010, 06:12 PM
RE: Predestined paths - de Khonsu - 22-01-2010, 08:46 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 24-01-2010, 03:21 PM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 24-01-2010, 04:26 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 25-01-2010, 07:25 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 25-01-2010, 08:46 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 27-01-2010, 01:37 AM
RE: Predestined paths - de Blue Bluegen - 27-01-2010, 02:13 PM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 28-01-2010, 06:41 PM
RE: Predestined paths - de marya - 28-01-2010, 06:41 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 30-01-2010, 02:43 PM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 30-01-2010, 04:37 PM
RE: Predestined paths - de Blue Bluegen - 30-01-2010, 04:50 PM
RE: Predestined paths - de Lumiere.Kitty - 30-01-2010, 05:57 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 05-02-2010, 09:47 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 06-02-2010, 02:26 PM
RE: Predestined paths - de marya - 06-02-2010, 03:22 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 06-02-2010, 08:08 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 06-02-2010, 08:18 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 06-02-2010, 08:53 PM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 06-02-2010, 09:40 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 08-02-2010, 02:14 PM
RE: Predestined paths - de marya - 08-02-2010, 05:07 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 11-02-2010, 08:42 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 12-02-2010, 12:33 AM
RE: Predestined paths - de marya - 12-02-2010, 11:11 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 13-02-2010, 12:57 AM
RE: Predestined paths - de Lumiere.Kitty - 13-02-2010, 01:58 AM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 13-02-2010, 04:33 PM
RE: Predestined paths - de Yuki4ever - 14-02-2010, 08:21 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 18-02-2010, 04:00 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 19-02-2010, 04:35 PM
RE: Predestined paths - de marya - 20-02-2010, 11:20 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 21-02-2010, 08:11 AM
RE: Predestined paths - de Mitus - 23-02-2010, 10:13 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 26-02-2010, 04:03 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 07-03-2010, 11:25 AM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 07-03-2010, 02:16 PM
RE: Predestined paths - de Bambilici - 07-03-2010, 07:18 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 07-03-2010, 08:21 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 18-03-2010, 06:48 PM
RE: Predestined paths - de Japan Lover - 24-03-2010, 10:38 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 05-04-2010, 08:35 PM
RE: Predestined paths - de Yuki4ever - 05-04-2010, 10:31 PM
RE: Predestined paths - de Looolaaa13 - 09-04-2010, 11:13 PM
RE: Predestined paths - de Mitus - 12-04-2010, 03:50 PM
RE: Predestined paths - de Fifilina - 13-04-2010, 09:47 PM
RE: Predestined paths - de Aly - 15-04-2010, 02:10 PM
RE: Predestined paths - de Dreamer - 30-04-2010, 09:11 PM
RE: Predestined paths - de Sushiiushii - 01-05-2010, 09:52 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 20-08-2010, 12:25 AM
RE: Predestined paths - de Suicide Thoughts - 01-09-2010, 10:10 PM
RE: Predestined paths - de Minnie - 10-09-2010, 12:12 AM
RE: Predestined paths - de Zouly - 17-04-2011, 12:19 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)