Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

It smells like coffee [yaoi]

#8
Well guys, cred ca a trecut destul timp decand nu a mai postat Shuu sau eu. ei bine, nu prea avem timp pentru asta. Totusi, multumim criticilor pentru efortul depus. :)) Iata am venit cu o PARTE din cap. 3. Nu e mare lucru.
So, enjoy!

Chapter three. - I "love" my sister.

Urmatoarea zi,, sorămea, ca o hippioată isterică ce e,defapt ..ca intotdeauna dupa cum o stiu eu ea era soneria mea de trezire. intrase şi începuse să ţipe să mă trezesc. Îmi venea să urlu „ Femeie, e 5 dimineaţa, de dracu vrei de la mine?însă, cumva, m-am stăpânit. Mi-era aşa de somn… Mi-am băgat iar capul în pernă şi am început să mă gândesc la ceva liniştit, ceva frumos cu care să adorm din nou… Era vreme lunga până la 10 jumătate… Dar bineînţeles că ea nu a incetat. A venit iar la mine, foarte bine dispusă şi mi-a luat perna de pe cap, tipand si tipand si tipand.
S-a oprit pentru o secundă să mă studieze şi apoi a zâmbit superior, ca şi cum întradevăr era al năibii de comic. S-a apropiat de mine şi şi-a trasat degetul ei lung cu manechiura mereu ingrijita,pe obrazul meu şi apoi mi-a răspuns, la fel de superior
-da’ ce bine te prinde roşul ăsta în obraji!!.
Mă uitam printre gene la ea şi ochii mi s-au închis aproape instantaneu.
-Pân’ la şapte măcar… am murmurat adormit, îngropându-mi faţa în cearşaful de la pat.
-Bine! a rostit ea şi apoi a adăugat în timp ce se îndrepta spre ieşire „ Să ştii că te-a sunat Scotty . A zis că vrea să vă întâlniţi azi pe la şase la … ăăă… cum naiba îi spunea… Flancy’n Court „ Mi-am ridicat din nou capul din cearşaf, cu ochii mai mult închişi şi cu o moacă mahmură… Scotty… care Scotty?!?…. Aaaa. Acel Scotty. Scotty-fostul-cel-mai-bun-prieten-al-meu-cu-care-făcusem-o-pasiune-şi-care-îmi-împărtăşea-pasiunea-doar-că-nu-putea-fi-împreună-cu-mine-şi-pe-care-îl-căutasem-o-săptămână-şi-de-la-care-aşteptasem-tot-o-săptămână-un-telefon. Acel Scotty. E. Luar-ar dracu’. il cautasem o săptămână ,am fost îngrijorat , si el, la 4 dimineaţa suna pentru ca vrea să ne întâlnim. . Vivyane,ridică o sprânceană uluită şi mă întreabă cu juma’ de gură:
-da’ nu te bucuri că te-a sunat Scotty?Mamă, Alex, tu eşti sigur bine?
- Iesi afara!
- Poftim?!
- Am spus sa iesi dracului afara! am racnit aruncand cu o alta perna in ea dar s-a ferit inchizand usa.
- M-ai rataat! Fraiere!
- Ohhh... am oftat trantindu-ma in plapuma moale. Scotty...Scotty..Scotty. Ma intreb ce-o vrea. Ei. Nu-mi pasa.
Mi-am continuat somnul pana cand ceasul desteptator a (re)aparut. VIVYANE!!!!!

***

-Nu-i deloc amuzant Vivyane! Esti sacaitoare.
-Dar macar ma pricep la ceva. mi-a replicat cu ingamfare.
-Dute.......
-Bine. Plec.Plec. Nu uita ca ai o datorie. Enervanta sau nu eu mi-am indeplinit-o. Probabil ca ar fi cazul ca si tu sa dai dovada de putina maturitate ,Alexander!
-Scoate-mi ochii! i-am spus oftand ,dar probabil nu ma auzise. Plecase trantind usa cu furie. Probabil ca avea dreptate si poate trebuia sa ma trezesc. Aveam totusi un loc de munca de care trebuia sa ma tin ca sa numai depind de tata. Voi incerca sa fiu mai...."matur" .
Pentru ca ma decisem sa cobor, in sfarsit, din pat, am mers spre bucatarie unde speram sa n-o gasesc pe Vy, insa ea era acolo cu prietenul ei savurand din cafeaua.......MEA ?!?
- ' Neata fratioare!
- ' Neata ? Imi bei din cafea.!!!! Din cafeaua mea!!!
- ăăă. Mda. probabil. si care-i problema ?
- Problema e ca'i a mea. si ti-am zis sa nu te apropii de ea. Vivyane!! Nu te poti abtine niciodata?!!
- Mai e destula! Vrei sa stai cu noi?
Am insipirat adanc. Cateodata imi venea sa o sugrum cu propriile maini. Dar ce naiba? Ea chiar avea o problema. Era acolo, sorbind parca intentionat din cafeaua mea si ca si cand nu ar fi fost deajuns, statea la masa cu ametitul ala de iubit al ei , daca asa il numea , si ma invita sa le tin companie?!
- Nu multumesc. Poate cand se mai elibereaza incaperea. ...
- Ma rog. a adaugat sictirita stiind la ce ma refer.
Era comod sa o suport numai pe ea. Vy era obisnuita sa se implice afectiv in viata mea insa pe mine nu ma preocupa prea mult situatia ei. Incercam doar sa o tin oarecum cu picioarele pe pamant.E tare enervant cu o astfel de companie in asa dimineti idioate cand ti se pare ca viata chiar are ceva numai cu tine unde tot ce-i rau ti se intampla doar tie.
***

Iata-ma in a doua zi de munca. Plictisitor. Ar fi fost bine daca reuseam sa-mi iau totusi diploma la drept. Dar cum inteligenta mea da pe'afara, nici nu s-a pus problema de un esec. Am reusit oarecum sa trec peste acele ore plictisitoare recapatandu-mi libertatea pentru restul zilei.



Repet, este doar o parte.



Răspunsuri în acest subiect
It smells like coffee [yaoi] - de Jollye - 01-10-2009, 05:16 PM
RE: It smells like coffee [yaoi] By Jollye and Shuu. - de ellamanu - 01-10-2009, 07:00 PM
RE: It smells like coffee [yaoi] By Jollye and Shuu. - de Jollye - 04-12-2009, 04:44 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)