Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

It smells like coffee [yaoi]

#7
So, first, sorry for not having enough time to post a comment! ;_;

Primul capitol.
Câteva greşeli de tastare, alte câteva virgule puse aiurea, aş putea spune :/, câteva cuvinte de început scrise cu literă mică, alte câteva semne de punctuaţie duble [., e un exemplu bun sau "..", deşi asta nu prea intră în categoria semnelor duble ci incomplete] ... În rest nu prea am ce să punctez, e destul de bine scris din perspectiva exprimării. Ar trebui în schimb să acorzi ceva mai multă atenţie fiecărui aspect şi să-l introduci uşor, nu pe tot de-odată. De explemplu, personalitatea lui Alex: o parte din ea băgată de-a valma. Nu. Ştiu că aşa e 'kul' şi se poartă lucrul ăsta pe forum, mai la toate ficurile cu multe multe commenturi, dar dacă ţi se pare prea multă 'lălăială' şi încerci să atragi cât mai mulţi cititori, încearcă să fie ceva mai condensat capitolul: să apară mai mult de 3 personaje, să interacţioneze între ei ... y' know, this kind of stuff.
Btw, încearcă o aşezare în pagină liniară, the classical one, căci aşa-i mai obositor de citit: câte un cuvânt pe un rând, apoi o propoziţie întreagă pe altul. Citeşte capitolul după ce l-ai scris pentru a-l corecta.

Capitolul doi.
Shuu, mamă, da' puţin ai mai scris *chuckle*. Probabil şi Jollye a scris lafel de puţin, dar aşezarea ei în pagină e ceva mai avantajoasă =)
'kay, so, some minor things for the beginning: nu dubla vocalele, e inestetic :/ Nu dubla semnele de exclamaţie şi nici cele de întrebare, e inestetic :/
Cam atât, vă ştiţi bine puterile şi nu vă băgaţi în ceva care să facă un fragment să sune aiurea. O faceţi intenţionat, ca să n-am eu ce scrie ? :))

Shuu, scri ceva mai expresiv decât Jollye, perfect pentru relatarea la persoana I;
Jollye, în schimb, mai mult ca sigur că vei scrie superb la persoana a III-a. Acum nu zic că ar trebui să faceţi un capitol la persoana I şi unul la a III-a pentru că asta chiar ar tâmpi cu totul cititorul. Dar ar trebui, însă, să încerci să scri ceva mai mult la pers. a III-a, pentru că e clar că acolo-ţi merge mai bine.

'kay, probabil că nu la asta v-aţi fi aşteptat de la mine, dar ... am febră momentan, şi nu mă bag în lucruri mai profunde =)

Baftă şi spor la scris!



Răspunsuri în acest subiect
It smells like coffee [yaoi] - de Jollye - 01-10-2009, 05:16 PM
RE: It smells like coffee [yaoi] By Jollye and Shuu. - de ellamanu - 01-10-2009, 07:00 PM
RE: It smells like coffee [yaoi] By Jollye and Shuu. - de Nidryne - 20-11-2009, 02:13 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)