Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

It smells like coffee [yaoi]

#5
Deci am trecut şi eu iar pe aici cu un alt comentariu privind şi cel de -al doilea capitol al ficului. Hmm, am găsit o greşeală de scriere [ ceva la cupul în loc de cuplu ] în rest nu am văzut nimic [ ca şi greşeală de scriere ] în schimb la sfârşit am rămas total nedumerită. Vreau să zic la ultima frază, ultimul paragrav, ultimele cuvinte. Nu le-am înţeles o_O
Citat:Aşa că în momentul de faţă tocmai îmi ştersesem orice amintiri privind acest personaj şi îmi propusesem să dorm liniştit în acea noapte, cu gândul că în următoarea dimineaţă aveam să spun cel mai superb tip din ultimul deceniu.
Cum adică '' aveam să spun cel mai superb tip din ultimul deceniu '' ? presupun că ai uitat să scri vreu cuvânt , sau ai vrut să spui altceva. Or , dunno, în orice caz aştept să dai un edit sau ceva în care să '' explici '' ce ai vrut să spui prin aia, or anything like that =).
Am văzut pe undeva că ai pus mai multe litere decât trebuiau , în sensul prelungirii cuvântului. Nu aş vrea să mă leg totuşi prea tare de asta, pentru că în ultima vreme mă întreb cât de corect sau incorect este. Totuşi , aş rămâne la opinia mea , cuvintele ar trebui să rămână cum sunt ele într-un fic şi să fie descrisă prelungirea lor, or something like that. Dar am zis, nu mă voi lega de asta pentru că am înţeles ce ai vrut să transmiţi prin ele.

Acum, fără a mă mai lega de modul în care ai scris, şi mi-aş cere scuze da' trebuia să zic pentru că altfel nu m-aş fi simţit bine, aş vrea să trec şi la celelalte părţi. Personajele îmi plac. Alex e ok, să zicem aşa. Vy este şi ea la fel de ok . Alex... hmm, deci nu este homsexual ci mai degrabă bisexual. Îmi place de el, să vedem ce o să facă până la urmă. A ieşit şi cu fete, nu? I guess so, he really may have done that. Hââm. Totuşi am fost surprinsă, credeam că o să zică ceva de genu : sunt dezgustat de femei şi de aceea îmi plac bărbaţii sau ceva gen pasiunea mea pentru bărbaţi a început când... pentru că şi etc. Dar e mai ok aşa, a little bit of a surprise. Hm, Acest Scotty pare un realy fuching player în ochii mei, dar o avea şi el o explicaţie. Se va duce ALex la întâlnirea cu el? :]] şi asta e discutabil, ar fi drăguţă o scenă sau ceva de genu ăsta. Dar o să vă las să mă surprindeţi.
Cât despre Vy, mi-a plăcut replica cu hot dogi, era o slujbă până la urmă =]] a fost bestială. Mă interesează şi acest personaj, e tipicul stupid air head girl, I guess ! Dar văd că se înţelege bine cu frăţiorul ei, Alex e tipul care îşi acceptă şi ba nu îşi acceptă sentimentele? Vom afla pe parcurs, I guess.Vreau să ştiu mai multe despre tipu pe care l-a întâlnit când îşi lua cafeaua. Hai să înceapă şi pvoestea lor, aştept !
A fost ok capitolul , chiar mi-a plăcut. Nu a fost chiar aşa sărăcăcios cum l-ai numit, dar ok. Mi-au plăcut detaliile pe care le-ai introdus, indeed sweet. Aştept şi capitolul 3, succes la scris până atunci.

Best regards , from Teh !



Răspunsuri în acest subiect
It smells like coffee [yaoi] - de Jollye - 01-10-2009, 05:16 PM
RE: It smells like coffee [yaoi] By Jollye and Shuu. - de ellamanu - 01-10-2009, 07:00 PM
RE: It smells like coffee [yaoi] By Jollye and Shuu. - de Teh2 - 17-10-2009, 06:58 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)