Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Money vs. Love +18

#28
Scuzati intarzierea [-o< dar am dus pana de imaginatie si intersitiul cu imaginatie a fost in greva X( Aici veti vedea ca si autorul :D isi da cu parerea. Deci si prin urmare, spor la citit si la critici si sper sa va placa:D

LiniÅŸte superficiala

Sasuke: Stăteam pe un balansoar vechi din lemn, pe veranda de lemn, vopsit cu galben. Ochii mei negri, priveau liniştiţi munţi ce mă înconjura. Purtam un plover maroniu pe gat si o pereche de jeansi negri, si in picioare nişte adidasi negri. Mângâiam o pisica neagra, care trăia aici, dar venea din oraşul de la baza munţi Pădurea Neagra. Aud cum se deschide uşa si mai uit. Ochii mi se facura roşii din instinct, dar reveniră rapid la normal, văzând ca este doar Sakura. Iubita mea, purta o rochie larga si lunga pana la genunchi, cu mâneca scurta, dar avea o helanca neagra pe sub, arătând foarte frumoasa, cu rochia galbena. Mai avea o pereche de colanţi si nişte cizme îmblănite. Ţinuta ii punea in valoare pântecul cam mare, pentru o sarcina normala si plin de roadele iubiri noastre. Vine spre mine si mă pupa pe par. Ii zâmbesc si mă ridic de pe balansoar si o sarut uşor pe buze. După ce ne despărţim, degetele ei, de la o mana, îmi contura vânătaia inca vizibila de sub ochi.
- Au trecut 3 luni de la evadare si tot nu s-a vindecat. Ufff. De ce sângele tău, nu mananca mai repede acel sânge închegat? Ma întreba, privindu-mă in ochii.
- Gaara este pe jumătate ca noi. I-am văzut puterea. Controleaza un fel de insecte. Ino s-a isterizat atât de mult, incat, am crezut, ca Manuela o v-a pocni de nu se v-a vedea, dar lasă asta, ce fac mici noştri luptători? O întreb, in timp ce pun mâinile de o parte si alta a pântecului si încep sa-l legănam uşor.
Saku, era nevoita sa-si mişte trupul după legănatul meu. Eram aşa de bucuros, ca voi deveni tata, incat numai îmi încăpeam in piele de fericire. Simt o lovitura uşoara in palma, ce mă făcu sa zâmbesc. Rozalia zâmbeşte si ea si îmi spune sa mergem in înăuntru ca se lăsa frigul. Intru in cabana, după ea si închid uşa. Mergem spre focul din şemineul de piatra din camera centrala si mă pun pe un scaun, lăsând fotoliu, tinerei, care se aşeza pe el si ofta obosita. Privesc focul, care acum era doar jăratic. Ma ridic cu ciuda de pe scaun si iau dintr-o lada, lemne si pe pun pe vatra, dar dracu, daca se aprindea. Ma încrunt puţin si lemnele fura cuprinse de foc. Ma aşez langa ea, pe jos si încep sa privesc focul, care rupea uşor lemnele, hrănindu-se cu ele.
- Sasuke, ce vom face, când se v-a afla unde suntem? Ma întreba, in timp ce isi baga mana in parul meu si a început sa mă scarpine.
- Singuri, care ne ştiu locaţia, sunt Manuela si trupa ei de tacaniti si nu cred ca Gaara ar scăpa întreg din lupta cu unul dintre ei, spun eu sigur pe mine, dar ştiam ca aceasta linişte era doar superficiala.
- Daca spui tu… au, o aud deodată pe scumpa mea si mă întorc rapid spre ea, si o întreb daca este bine.
Ii spune ca ii este somn si se duce sa se întindă pe pat. Se ridica cu oare care greutate si pleacă din camera. O privesc cu urca scarile la etaj si intra intr-o camera, care era dormitorul nostru. Oftez si privesc focul din şemineu. Gaara din cauza ta are o sarcina dificila si daca o pierd, jur ca te voi ucide in chinuri groaznice, dar sper ca te găsească Manuela prima, sa te aranjeze. Oftez si când vreau sa mă ridic, simt cum îmi curge sânge din nas. Dracu! Cineva dintre „vampiri” sau „sirene” a fost ucis sau ucisa. Sper ca prieteni mei sa fie bine. Îmi şterg sângele si mă duc la fereastra.
- Urăsc liniştea aceasta superficiala. Parca este liniştea dinaintea furtunii, spun si oftez obosit…

Sakura: Am intrat in dormitorul nostru. Era o camera obişnuita, micuţa, dar eleganta. Avea doua paturi, unul de doua persoane, in care dormeam eu si Sasuke, si celalalt de o persoana, pe care îl ocupau hainele. Pereţi erau din lemn si pe jos era parchet maro-închis. Ma întind pe patul de doua persoane si îmi mângâi pântecul, care îl ocupau doua persoane. Trecuseră 4 luni, de când ne aflam aici si starea mea nu s-a imbunatatit defel. Aveam migrene si ameţeli, cat îl îngrijoram pe Sasuke peste măsura, dar si pe Ino, care ne mai vizita din când in când. Toate acestea s-au întâmplat din cauza lui Gaara! Sa arzi in focurile iadului, idiotul dracului!
- Gata, liniştiţi-va copilaşi. Mama nu o sa permită sa vi se întâmple ceva, spun in timp ce mângâi uşor burtica mea.
Simt ceva ud cu îmi iese din nas. Duc mana acolo si după ce îl şterg, mă uit si vad spre uimirea mea sânge?! Manuela spre sa fi bine. Mai ales ca te duci după fratele tău. Ma ridic in fund cu greutate si iau o batista si îmi şterg buzele de sânge. Oftez si privesc pe fereastra. O lacrima îmi învie la coada ochiului si aluneca uşor pe obraz.
- Sper sa scapi din acesta treaba…
Ea mereu scăpa din situaţi limita. Are noua vieţi ca pisica si mereu pica in picioare. „ Oare v-a scăpa si din asta? Oare v-a ateriza in picioare si de data asta?” Ma întreba o voce din capul meu. Mi-am scuturat capul si mi-am spus, ca v-a scăpa cu bine, dar atunci de ce m-am îndoit mai devreme? Îmi îngrop fata in mâini si încep sa plâng de îngrijorare, pentru un suflet nevinovat, care a ales sa ne ia păcatele noastră asupra ei si sa le îndrepte. De ce ea? Doamne de ce ea? Este un copil nevinovat, care a avut o copilărie grea si acum de ce ai pedepsit-o sa ne care noua si familiei ei, crucile grele. De ce? Închid ochii si mă întind pe pat adormind. Printre buze îmi ieşi întrebarea „de ce ea?”…

Manuela: Trebuie sa scap! Alergam ca o nebuna prin jungla amazoniana. Cin dracu m-a pus sa vin aici după Kankuro? In elementul sau? Ma uit disperata înapoi si vad, ca sunt urmărita de lianele, care vor sa mă rupă bucăţica cu bucăţica. Draci si comănaci! Ma împiedic de o rădăcina si pic, spărgându-mi genunchiul. Privesc cu ura cum vine fratele meu spre mine si in mana ii strălucea o katana pătata de sânge. Nenorocitul a ucis-o pe TenTen!!
- Buna surioara, îmi spuse el si lianele mă prinse de mâini si picioare si mă obligau sa stau in genunchi in fata lui.
- Te urăsc, spun printre dinţi si am pornit detonatorul de la centura mea de explozibil, cu puterile mele telekinetice.
Acum numai aveam cale de întoarcere. Trebuia sa merg pana la capăt, chiar daca trebuia sa mă sinucid, ca sa-l ucid pe el. Simt metalul rece al katanei, cum s-a lipit uşor de clavicula mea. Pielea mea uda, se încreţi rapid, la contactul cu metalul rece si nemilos. Închid ochii si din coada lor, isi făcu apariţia doua cristale sărate si ude, care aluneca pe obraji, întâlnindu-se la bărbie si apoi picând pe pamantul reavăn al junglei. Sasuke, Sakura, copii voştri, Neji, Ino, Noel, Ciro, Mike, sa va trăiţi viata. TenTen îmi pare atât de rău, ca a trebuit sa mori, dar ai avut un suflet curat si vei merge in Rai, pe când eu…
- Mai ai vreun cuvânt de spus surioara? O ultima dorinţa sa ti-o îndeplinesc? Dar nu te pot lăsa in viata, mai ales, ca mi-ai carbonizat jumătate de fata, tipa pe mine si eu deschid ochii si ii vad, partea dreapta arsa si pielea arata foarte urata, si nici numai avea ochiul drept.
- Da! Spun sigura pe mine si cu o hotărâre, ce nu ştiam de unde am luat-o.
- Care?
- Sper sa ne întâlnim in Iad si sa arzi in cazanul cu smoala, fiindcă din lumea asta plecam împreuna! Tip cat mă tine plămâni si in clipa următoare… BUMMMMMMMMMMMM!.............

Autorul: „O explozie uriaşa zgudui jungla amazoniana. Un nor de praf se ridica din aceea zona. Autorităţile s-au dus sa verifice si au găsit un crater imens si bucati de membre, arătând ca a fost o sinucidere sau o încăierare intre bandele bastinase si cele de militari, trimişi in zona, pentru a aplana orice conflict. Surse sigure de la biroul de armata din aceea zona, ne-au informat ca in aceea dimineaţa s-au furat grenade cu detonator, in valoare de 5 miliarde de dolari. De ce erau atât de scumpe? Fiindcă avea miezul din protoni si neutroni. Un miez foarte instabil din punct de vedere fizic si chimic. Grenadele furate, 13 la număr, o data detonate, aveau explozia egala cu 2,5 tone de trinitrotoluen sau T.N.T.
Sursele oficiale, spun ca au găsit doua cadavre carbonizate. Unul dintre el, inca mai respira si a fost dus de urgenta la spitalul din localitatea Tri-bi si după ce a fost stabilizat, a fost trimis cu avionul in Japonia, Tokyo pentru a fi supus intervenţiilor chirurgicale plastice si pentru mai multe analize, pentru a se vedea evoluţia lui. Al doilea cadavru sau mă rog, ce a mai rămas din el – corpul – ii s-au adunat membrele din jungla si capul si a fost trimis la baza militara pentru expertiza legistica, pentru a se identifica cine este si a se anunţa familia lui. Dar nu cred ca pot identifica mare lucru, ca si dantura ii s-a topi..”

Programul de radio din Tri-bi, pe data de 24 octombrie 2014. Prezentatoarea a murit la doua zile de la ştirea asta in condiţii suspecte. A fost găsita pe malul apei cu capul smuls din umeri. In ce lume trăim….

Poze:
http://www.sibiul.ro/up-anunturi/-1-vand...502227.jpg – Cabana unde stăteau Sasuke si Sakura
http://glassowater.files.wordpress.com/2...ck-cat.jpg - Pisica care o mângâia Sasuke pe veranda
http://www.timisweb.ro/img_produse/82786433500117f.jpg - Camera centrala
http://www.hopkinscabanas.com/images/pho...ana_16.jpg - Dormitorul celor doi
http://image.forumfree.it/1/7/2/0/0/8/8/1221595331.jpg - Katana lui Kankuro
Melodii:
http://www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHWWck – Pentru scenele din sufragerie, când Sasuke este singur si Sakura este in camera si pentru transmisiunea de la radio



Răspunsuri în acest subiect
Money vs. Love +18 - de ellamanu - 20-09-2009, 03:34 AM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Alexi - 20-09-2009, 09:20 AM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 20-09-2009, 06:40 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de A'Svear - 20-09-2009, 09:19 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 21-09-2009, 10:29 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 22-09-2009, 10:56 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Alexi - 23-09-2009, 06:26 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 25-09-2009, 08:25 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 27-09-2009, 11:00 AM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de D@n@ - 27-09-2009, 12:13 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 29-09-2009, 10:09 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de DeathRebel - 30-09-2009, 02:54 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Shadow. - 30-09-2009, 08:53 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 30-09-2009, 09:53 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Alexi - 02-10-2009, 04:46 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 04-10-2009, 10:00 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de morfo - 04-10-2009, 10:21 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 09-10-2009, 09:05 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 17-10-2009, 07:00 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de ellamanu - 24-10-2009, 04:52 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de ellamanu - 08-11-2009, 02:00 AM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de Whisper - 08-11-2009, 06:33 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de "~Setsuna~Noelle~" - 08-11-2009, 08:24 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de ellamanu - 15-11-2009, 08:21 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de Angel~Of~Dark - 15-11-2009, 08:37 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de Alexi - 15-11-2009, 08:42 PM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 29-11-2009, 12:25 PM
RE: Money vs. Love +18 - de Erina Ozaki - 29-11-2009, 07:11 PM
RE: Money vs. Love +18 - de Isa-chan - 04-12-2009, 03:12 PM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 16-12-2009, 07:03 PM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 29-12-2009, 03:33 PM
RE: Money vs. Love +18 - de Miauu - 04-01-2010, 12:21 AM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 23-01-2010, 12:59 AM
RE: Money vs. Love +18 - de Miauu - 23-01-2010, 11:31 AM
RE: Money vs. Love +18 - de Bambilici - 23-01-2010, 12:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  MoneY.vS.LoVe +18 Surpriza 6 4.349 19-05-2011, 11:12 AM
Ultimul răspuns: Flash
  More than money [yaoi] Mitsukai Yoru 21 13.080 08-06-2009, 07:19 PM
Ultimul răspuns: myuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)