Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Money vs. Love +18

#19
Acuma ca iar mi-am stors creieri iata cap opt. cum am spus povestea se apropie de sfarsit si vreau sa stiu daca vreti sau nu sezonul doi, dar nu v-a fi cu sasusaku si cu copiii lui sasuke, dar cu cine, nu stiu:-" Vreau pareri despre poze si melodi :-" Si voi imi spuneti cu cine sa ramana sakura. Cu Gaara si bani sai sau cu Sasuke si dragostea lui?
iata cap opt.

Groaznicul adevăr
Partea I

Sakura: Nu ştiu, de ce am senzaţia ca sunt urmărita. De câteva zile încoace, relaţia mea cu Sasuke, a început sa cam scartaie, dar totul a început de la petrecerea, vampei de Karin. Trec prin dreptul unei vitrine si mă vad. Port o rochie neagra, cu decolteu adânc, lunga pana aproape de genunchi, si cu o curea roz peste mijloc si in picioare sandale negru cu toc-cui, roz cu negru. Parul era lăsat pe spate. Ma întorc si vad ca nu era nimeni in spatele meu. Doamne, Sakura eşti foarte paranoica astăzi. Lasă, iţi cumperi o ţinuta foarte sexy, roşie, te duci la Sasuke, îl faci sa saliveze si faci dragoste cu el, ii oferi o experienţa de neuitat si iar va fi al meu. Ma întorc si îmi pica fata de un metru. In fata mea era Manuela imbracata, cu o rochie model, leopard, mini, cu mâneca lunga. In picioare avea nişte pantofi, cu aceleaşi model. Parul era lăsat liber, dar avea in par, o bentiţa alba. Nu era machiata. Îmi zâmbi si veni spre mine. Am înghiţit in sec, aşteptându-mi sfârşitul iminent.
- Ce ar fi sa mergem si sa bem ceva împreuna? Mǎ întreba, tânăra voioasa, parca am fi fost prietene de când lumea si pamantul.
Am aprobat din cap mecanic si am intrat intr-o cafenea. Ne-am aşezat la o masa si eu am comandat o cafea cu lapte si şatena un ceai cu gheata. Chelnerul pleca de langa noi si ochii ei ciocolatii, nu îmi scăpau nici o mişcare, cea ce mă făcu sa mă simt incomoda. Îmi storceam creieri pentru un subiect pe care sa-l discutam, ca aparent doua prietene bune.
- Gaara te căuta, am spus, cu o voce mica de frica si tremurând.
- Ştiu, ca mă căuta si ce ti-a spus sa faci, dar întrebarea este, tu vrei cu adevărat sa mă prinzi? Mǎ întreba, proptindu-si falca in mana dreapta si cea stânga, stătea relaxata pe braţul celelalte, ridicându-si o sprânceana subţire si maronie.
- Nu vreau sa mor.
- De ce?
- Poftim?
- De ce nu vrei sa mori? Mǎ întreba, si apoi mulţumi, când isi primi ceaiul si eu cafeaua.
Am gustat din lichidul de culoarea moroiului si m-am gândit la un răspuns pentru ea. Intre noi se aşternu o linişte apasatoare, ce nici cuţitul nu o putea tăia. Fata nu avea nici o problema cu asta, părea obişnuita cu aceasta linişte absoluta.
- Îmi place prea mult viata mea, am spus, pe un ton cam supărat si am dat peste cap cafeaua.
- Da, ce viata duci. Violata de fratele meu, care ti-a luat cireaşa, si apoi ai început sa te vinzi si sa ucizi pentru bani. Bani marea ta dragoste, dar acum nu-ti mai merge. Ai de ales. Pe Sasuke si dragostea lui sau pe Gaara si bani săi? Nu vreau acum răspunsul, dar apropo, aducând vorba de Gaara. Spune-i, daca mai mă căuta pentru a mă face a lui, v-a paţi, ce i-ai făcut tu lui Naruto, dar îl voi rupe in zecit sau miit. Sunt o grămada de moduri de a muri. Tine, minte c***o, daca Sasuke moare, tu vei muri de 10 ori mai dureros si încet decât el, mai spuse Manuela si se ridica de la masa, ieşind din cafenea.
Doamne ajuta-mă sa ies din aceasta încurcătura. Îmi scot mobilul din geanta si formez numărul lui Ino. Aceasta îmi răspunse si i-am spus, unde sa vina si apoi, am mai comandat ceva, dar de data asta un pachet de ţigări si o sticla cu coniac si un pahar. Daca îl ucideam pe Sasuke, Manuela mă tortura si din cate am auzit, era o maestra a torturi, iar daca îl lăsam pe el in viata, Gaara mă v-a căuta si nu se v-a lăsa pana nu mă v-a ucide. Eram prinsa intre ciocan si nicovala.


Sasuke: Stăteam la bar, cu Neji, cu paharul de coniac, înaintea noastră, stătea mandra, o sticla de coniac, pe trei-sfert terminata. Doamne, am început si eu, ca Neji, sa-mi înec amarul in băutura. De la petrecerea de la piscina, am început sa mă îndepărtez de rozalia mea, dar simţeam, ca nu puteam sa stau prea departe de ea. Fata aceasta m-a făcut din nou sa iubesc si ii înapoia aceea iubire, necondiţionata. De ce eu? Manuela avea dreptate. M-am îndrăgostit, ca prostul de cineva, pe care nu îl cunosc ca persoana, trecut, prieteni, gusturi si lista poate continua. Neji părea sa fie de acord cu aceea fiinţa, dar nu ştiam de ce era de acord. Oare el ştia cine este fiul ei?
- Ce ai? Ma întreba din nou, satenul, vazandu-ma gânditor.
- Nimic, i-am spus simplu, dar mecla mea mă dădea de gol.
- Nu, pe dracu. Ce, iar te-a inselat iubita sau ti-a făcut Manuela o vizita din aceea fulger… Ce? Ma întreba, când m-am uitat cu coada ochiului la el, foarte nervos, ca nu mi-a spus ceva important.
- De unde şti de Manuela? Îl întreb nervos si coniacul din pahar, începu sa clocotească, iar prin par sa apăra mici arcuri electrice.
- Normal ca ştiu, daca este…
- Daca este ce! Neji, eu cred ca tu m-ai trădat, daca a ştiut unde sa mă caute si tot tu pun pariu, ca m-ai trădat la ucigaşul, angajat de bastardul lui Yorji Shighiruma. Du-te dracu de idiot si de tradatorul morţi mati, tip la el si paharul se sparse, aruncând in sus, coniac fiert.
- Auzi idiotul dracu, nu îmi înjuri mama, daca aia afla si oricum v-a afla, te v-a ucide. O data te-a iertat, ca am rugat-o eu sa nu te omoare, dar a doua oara nu-ti mai merge si închide gura si afla ca eu sunt fiul Manuelei. Sunt făcut dintr-un ovul de al ei, cretinule, îmi spuse Neji, dar tot nu am putut închide gura.
Trebuia sa-mi dau seama, de unde ştia Neji atâtea despre ea. Daca mă uit mai bine, cei doi seamănă, cu excepţia ochilor, dar in rest seamănă. La carisma, gândire, la muscari, la tot. Închid gura si o mai deschid de câteva ori, dar nici un cuvânt nu-mi ieşea pe gura. Am închis-o si pun pe bar nişte bani. Ii zic, ca sunt pentru pahar si băutura si mă îndrept agale spre ieşirea din discoteca. De ce toata lumea isi arata aşa deodată adevărata fata. Mai trebuie sa aflu, ca Sakura este asasinul, care l-a trimis bastardul lui Yorji si atunci ar fi totul perfect. Dau sa ies, dar intra Manuela, foarte vesela si bine dispusa. Pe cine a mai ucis de data asta. Vine spre mine, mă ia de braţ si mă priveşte in ochii mei negri. Ce dracu mai vrea de la mine?
- Vreau sa vi cu mine la o petrecere de gala? Neji are treaba si in plus este timpul sa afli cine este Sakura. Ştiam ca ai sa accepţi, îmi mai spuse si mă pupa pe obraz.
Urca nişte scări si am aşteptat-o cam 30 de minute si când cobora, mi-a picat falca in pamant. Purta o rochie din satin, de culoarea albastru-verzui, si cu decolteu pe măsura. La abdomen avea o pânza de culoarea caisei si pe ea erau floricele din acelaşi material si culoare. Avea o crăpătura pana aproape de „vizuina” si avea un combineu din acelaşi tip. Purta o pereche de pantofi negri, cu toc subţire si nu cui, si cu modele arginti. Parul ei, avea nişte bucle elaborate, dar prinse la un loc, formând o coafura ciudata. Neji, ce mama tânăra, frumoasa si sexy ai. Ea se opreşte in fata mea si îmi zâmbeşte fermecător.
- Mergem la tine sa te schimbi sau iţi împrumuta Neji ceva, dar nu cred ca are, deci mergem la tine, dar delicat.
- Manuela, nu cred. I-am promis, Sakurei ca facem azi ceva împreuna. Scuze, dar de ce nu-l iei pe Neji? Încerc eu sa scap, dar melodia mea sinistra de la mobil, mă trezi.
Îl scot din buzunar si vad un mesaj de la Sakura: „Sasekut, îmi pare foarte rău, dar nu pot sa mă întâlnesc cu tine, azi, fiindcă am nişte probleme cu afacerile tatălui meu si trebuie sa mă ocup de ele. Te rog cu multa frişca, pe care o s-o ling de pe abdomenul tău cu pătratele… Te rog iartă-mă. Te iubesc Sakurica”. Se părea, ca puteam însoţi pe Manuela la acea gala. Ii ofer braţul si ea mă apuca gentil de el. Ieşim din discoteca si in fata noastră se afla un Bugatti Bordeaux, vişiniu de lux. Ii deschid uşa si o închid, după ce se urca in maşina. Ma urc si eu si pornesc motorul. Ieşim din parcare si gonesc, ca nebunul pe străzi. Daca nu mă atenţiona, luam o amenda, dar se pare, ca are un radar interior. Ajungem la mine acasă si ii spun ca in 15 minute maxim mă întorc. Intru val-vârtej in casa, băgând-o in sperieţi pe Nana. Ma reped in camera mea si deschid larg uşile de la dulap. Încep sa arunc haine si sa sudui si sa drăcui.
- Sasuke, vezi ca te aşteaptă o domnişoara, frumoasa foc, in living si spune ca o duci la o gala. Ar trebui sa te grăbeşti si cine este? Ma informa dorica mea.
- Ea este sora lui Neji si el nu poate s-o duca si m-a rugat s-o duc eu, dar nu găsesc nimic cu ce sa mă imbrac, ii spun, Nanei, nervos.
- Du-te si fa un dus, ca iţi găsesc eu nişte haine frumoase si strâng aici, îmi spuse ea.
O pup pe frunte si ii spun ce m-as face eu, fara ea. Intru in baie si mă dezbrac, rapid de haine si intru la dus. Dau drumul la apa rece, care mă trezi rapid, si mă înviora. Ies din dus, dârdâind de frig, dar stropi de apa, mi se evaporară, datorita puterilor mele, pirokinetice. Vad, ca Nana mi-a lăsat nişte haine pe calorifer si mă imbrac cu ele. Purtam o camasa neagra, din satin si un costum negru, fara cravata, deschisa camasa la trei nasturi. Era un costum Armani. Ma dau cu parfum si mă incalt cu pantofi negri. După ce îmi fac parul si apoi, cobor in living. Manuela se afla pe un fotoliu si îmi zâmbi. Ma informa, ca am întârziat 10 minte si eu am oftat. Fiinţa asta era mai precisa si mai ceva ca un ceas. Ne urcam in maşina si pornim spre sala unui teatru uriaşa, fara sa ştiu, ca acolo descopăr ceva urat. Ajungem repede, dar abia am găsit un loc de parcare. După ce am găsit, coboram din maşina. Ii ofer braţul si ea îl accepta bucuroasa.
Intram in sala cu marmura placata, si toata lumea, care era prezenta, se uita la noi, ca boi. După ce suntem prezentaţi, eu o trag pe Manuela in braţele mele si începem sa dansam un vals vienez. Doamne, ce uşor, dansam cu ea, parca era un fulg. După puţin timp muzica se opreşte si mergem la o masa. Privirea se plimba plictisita prin camera, in timp ce gustam din şampanie. Ochii se opreşte asupra unui cap cu par roz, ondulat. Raman uimit, când o vad pe Sakura a mea, la braţul unui roşcat. Cireşica mea purta o rochie maronie, strâmta pe trup si decolteu pe măsura. In picioare avea nişte sandale arginti. Era machiata discreta si avea bijuterii din aur. Râdea si se săruta cu roşcatul, de îmi venea sa mă duc si sa-i dau lu ala vreo doua. Muşchi mi se încordară si maxilarul mi se încleşta. Simt o mana delicata pe umărul meu si mă uit.
- Du-te si invit-o la dans, eu va voi urmări si daca iţi face ceva, voi interveni, îmi spuse şatena si aprob mecanic din cap.
Dau peste cap şampania si mă ridic de la masa. Ma îndrept spre ea si când mă vede, ramane uimita, dar isi ascunde rapid uimirea. Roşcatul deja mă săgeta din priviri si nici eu nu mă las mai prejos.
- Dansaţi, o întreb respectuos, întinzând o mana.
- Sigur, îmi răspunse si isi puse mana in mana mea.
Mergem pe ringul de dans si începem sa dansam liniştit, privindu-ne in ochi. Ochii ei exprimau vinovatie si părerea de rău, dar ai mei ce exprimau?...

Manuela: Mergeam pe margine cu paharul cu şampanie in mana si zâmbeam. Sasuke i-a prins in flagrant, acuma javra aceea de Haruno, nu se mai poate ascunde. Ma duc pe balcon si îl vad pe Gaara acolo. Ai la dracu. Acesta mă simte si se întoarce. Pe fata lui apăru un zâmbet bolnav si nebun. Ii zâmbesc rece si formal si mă apropii de balustrada.
- Araţi frumos, Manuela. Ce cauţi aici? Ma întreba, mancandu-ma din priviri.
- Treburi, afaceri, ii răspund indiferenta, privindu-l rece.
- S-o omori pe Sakura? Eu am dreptul de viata si de moarte asupra ei si nu tu…
- Daca Sakura, se atinge de Sasuke, tu si căţeaua aia, veţi muri in chinuri de 10 ori mai mari decât el. Tine minte, Gaara Shighiruma, ca eu pot fi un vis frumos, dar si un coşmar foarte urat. Ai grija cum muţi, ca este rândul tău la mutare si poate fi un şah mat, din partea mea, ii mai spus si intru in încăpere.
Ai grija Gaara, cu ce te joci, ca eu sunt focul, care te arde, dar si apa, care te poate îneca. Deja simţeam ca mă plictisesc si seara era abia la început…

Poze:
http://1.bp.blogspot.com/_L0lqOsWt_F4/Sf...e+fata.jpg – cum era imbracata Sakura
http://images.lady4ever.ro/280x380/wild-...p29425.jpg - rochia Manuelei
http://img.envy.ro/img/products_watermar...0_8772.jpg - pantofi Manuelei
http://www.blog-city.info/en/img3/305_sasuke_angry.gif - Sasuke cum s-a uitat la Neji, când pe acesta l-a scăpat gura.
http://www.biensavvy.ro/PozeCollectii/Ki...rald_a.jpg - Rochia de gala, a Manuelei
http://img.kudika.ro/images/article_pict.../232_8.gif - Pantofi ei
http://img.garbo.ro/images/article_pictu...047423.jpg - coafura ei
http://www.bild.de/BILD/auto/fotos/2009/...ht=349.jpg – Bugatti Bordeaux
http://blog.nj.com/fashiontoday/2008/06/...batman.jpg - costumul Armani a lui Sasuke
http://images.okazii.ro/auctions/2009/04...00_500.jpg - Rochia Sakurei

Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=JnRT4KNImdg – melodia pe care au dansat Sasuke si Manuela.
http://www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHWWck – melodia pe care au dansat Sasuke si Sakura



Răspunsuri în acest subiect
Money vs. Love +18 - de ellamanu - 20-09-2009, 03:34 AM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Alexi - 20-09-2009, 09:20 AM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 20-09-2009, 06:40 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de A'Svear - 20-09-2009, 09:19 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 21-09-2009, 10:29 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 22-09-2009, 10:56 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Alexi - 23-09-2009, 06:26 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 25-09-2009, 08:25 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 27-09-2009, 11:00 AM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de D@n@ - 27-09-2009, 12:13 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 29-09-2009, 10:09 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de DeathRebel - 30-09-2009, 02:54 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Shadow. - 30-09-2009, 08:53 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 30-09-2009, 09:53 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Alexi - 02-10-2009, 04:46 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 04-10-2009, 10:00 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de morfo - 04-10-2009, 10:21 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 09-10-2009, 09:05 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 17-10-2009, 07:00 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de ellamanu - 24-10-2009, 04:52 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de ellamanu - 08-11-2009, 02:00 AM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de Whisper - 08-11-2009, 06:33 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de "~Setsuna~Noelle~" - 08-11-2009, 08:24 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de ellamanu - 15-11-2009, 08:21 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de Angel~Of~Dark - 15-11-2009, 08:37 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de Alexi - 15-11-2009, 08:42 PM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 29-11-2009, 12:25 PM
RE: Money vs. Love +18 - de Erina Ozaki - 29-11-2009, 07:11 PM
RE: Money vs. Love +18 - de Isa-chan - 04-12-2009, 03:12 PM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 16-12-2009, 07:03 PM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 29-12-2009, 03:33 PM
RE: Money vs. Love +18 - de Miauu - 04-01-2010, 12:21 AM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 23-01-2010, 12:59 AM
RE: Money vs. Love +18 - de Miauu - 23-01-2010, 11:31 AM
RE: Money vs. Love +18 - de Bambilici - 23-01-2010, 12:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  MoneY.vS.LoVe +18 Surpriza 6 4.349 19-05-2011, 11:12 AM
Ultimul răspuns: Flash
  More than money [yaoi] Mitsukai Yoru 21 13.080 08-06-2009, 07:19 PM
Ultimul răspuns: myuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)