Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Orientarea sexuala

#61
Ei, eu cu siguranta nu am absolut nimic impotriva acestui lucru, adica, fiecare isi contruieste viata dupa cum simte si doreste. Nu poti obliga un homosexual sa iubesca o fata, asa cum nu poti obliga un tip straight sa iubeasca un alt baiat, nu? logic. Eu una nu am probleme in a fi cu o fata, asta pentru ca am stat cu cateva, dar prefer totusi baietii, argh! Masculi feroce 19 [>.>]
Whatever, important e sentimentul care iti este oferit, si nu imaginea. asa daca era vorba de imagine, cautam toata viata feti furmosi sau printese, pana cand realizam ca am ajuns la 800 de ani si nu ne mai vrea nimeni 78
Love and be happy ^^
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]


#62
Citat:Ce părere aveţi despre acest subiect ? Sunteţi de acord cu acest lucru ?
Eu spun că da. Fiecare om are dreptul să iubească / facă ce vrea cu cine vrea indiferent de sex. Până la urma e viaţa lui şi nimeni nu ar trebui să intervină şi să critice acest lucru. Fiecare are dreptul să facă ce vrea şi nimeni să nu intervină în viaţa lui privată. Chiar dacă sunt oameni care nu acceptă aşa ceva din diverse motive eu consider că fiecare are dreptul să ia decizii în privinţa asta. Sunt mulţi care nu acceptă şi niciodată nu am înţeles de ce sunt oamenii împotriva acestui lucru până la urmă dacă X vrea să fie cu Y care e de acelaşi sex nimeni nu ar trebui să se bage, să-şi dea cu părerea sau să fie împotrivă. Voi ce credeţi ?

Da sunt de aceeasi parere. Fiecare face ce vrea cu viata lui. Daca isi doreste asta, problema lui, nu a altora.
Este chiar urat sa iti spuna mama la 20 de ani: " mamica, nu este bine cu cine esti, ia ia'l/ia'o pe asta/asta. Nici mie nu mi-ar conveni..

Smile Very interesant subiectul 3
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#63
Eu nu am avut si nu voi avea niciodata vreo problema cu acest lucru. Este viata fiecarui om si noi nu ar trebui sa ne amestecam sau sa incercam sa schimbam ceva. Fiecare iubeste pe cine vrea, si daca persoana respectiva nu se simte atras de o persoana de sex opus nu vad care ar fi problema. Unora nu li se pare normal acest lucru, mie mi se pare foarte normal. Fiecare este liber sa iubeasca pe cine doreste. Cum a spus si Kaname nu poti obliga un gay sa iubeasca o fata, la fel cum nu poti obliga straight sa iubeasca pe cineva de sexul lui. Nu am citit si alte comentarii de-ale useriilor, doar asa in mare parte. Eu una am prietene bi si nu am nici o problema cu acest lucru, deasemenea cunosc un tip gay cu care ma inteleg foarte bine si niciodata nu am avut ceva de comentat la adresa orientarii lui sexuale. Atata timp cat e de treaba si ma distrez cu el, nu incerc sa-l schimb cu ceva.
Am vorbit odata cu niste prieteni baieti pe tema aceasta si ei pur si simplu nu voiau sa accepte oamenii pe invers, in special baietii gay. Ar accepta mai mult fetele bi sau lesbi, deoarece acest lucru li se pare sexy O_O In fine...baietii, ce le poti cere?=]] Si pur si simplu nu intelegeam de ce le-ar fi greu sa accepte un baiat gay ca si prieten. Unu dintre ei spunea ca daca prietenul lui cel mai bun ar deveni peste noapte gay nu ar mai fi cu el prieten si nu ar mai vorbi niciodata cu el O_O
In fine parerile sunt impartite, fiecare gandeste si accepta ce vrea, nu poti schimba pe nimeni. Eu una nu am nimic impotriva acestor lucruri, sunt total de acord si nu mi se pare ceva iesit din comun, ciudat. Este viata lor.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#64
(15-08-2010, 09:24 PM)Lynn A scris:
Ce parere aveti despre acest subiect ? Sunteti de acord cu acest lucru ?
Eu spun ca da. Fiecare om are dreptul sa iubeasca / faca ce vrea cu cine vrea indiferent de sex. Pâna la urma e viata lui si nimeni nu ar trebui sa intervina si sa critice acest lucru. Fiecare are dreptul sa faca ce vrea si nimeni sa nu intervina în viata lui privata. Chiar daca sunt oameni care nu accepta asa ceva din diverse motive eu consider ca fiecare are dreptul sa ia decizii în privinta asta. Sunt multi care nu accepta si niciodata nu am înteles de ce sunt oamenii împotriva acestui lucru pâna la urma daca X vrea sa fie cu Y care e de acelasi sex nimeni nu ar trebui sa se bage, sa-si dea cu parerea sau sa fie împotriva. Voi ce credeti ?



Nu o sa scriu prea multe pentru ca nu vreau sa fiu interpretat in mai multe feluri decat trebuie.

Dar o sa spun scurt ca daca cetatenii au prea multa libertate si prea multe drepturi, societatea din care fac parte acestia se va degrada de-a lungul timpului.
De aceea America decade si va fi in scurt timp intrecuta de China.

#65
America decade din cauza creditelor si a faptului ca au tiparit dolari in exces. Nu intru in detalii, pentru ca sunt notiuni de economie pe care nu ai inca de unde sa le stii. Nu prea are legatura cu libertatile cetanesti.
Iar China... China nu are o crestere chiar atat de naturala. Nu te grabi sa faci afirmatii bazate pe din auzite.


Decaderea unei societati are poate legatura cu faptul ca unora ni le se respecta anumite drepturi, nu faptul ca sunt prea multe.
In plus, chiar nu vad pe cine afecteaza cuplurile de homosexuali/lesbiene.
Cu exceptia fiintelor religioase, care cred ca e pacat si ii bate Dumnezeu, singurii care ar putea avea ceva impotriva ar fi puritanii.
Motive de genul: "da' daca vede copilul meu doi barbati ca se saruta si devine homosexual" sunt stupide. Te nasti asa, nu prea cred ca devii. Sau ce.. exista persoane care acum sunt heteresexuale dar care cred ca daca ar fi vazut tipi sau tipe sarutandu-se cand era mic, ar fi ajuns homosexual? Sa fim seriosi. Nu e nimic pe lumea asta care m-ar putea transforma in homosexual ._.

Homosexualitatea exista de foarte, foarte, foarte, foarte, foarte multa vreme. Singurul motiv pentru care pare sa fi luat amploare acum, e acela ca incep sa fie oamenii ceva mai deschisi la minte si nu mai sunt persecutati ca inainte daca isi declara pe fata orientarea sexuala.

#66
Eu sincer am avut intotdeauna impresia ca dragostea nu tine cont de religie, culoare si mai ales, dragostea nu tine cont de faptul ca iubesti o persoana de acelasi sex78. Cat timp iubesti, eu nu vad in asta o problema, deoarece incerc sa ma pun in locul persoanei pe care as marginio doar pentru ca iubeste pe cineva de acelasi sex. Eu, sincer, numesc asta iubire interzisa 21 si imi place sa raman cu gandul asta.
Sunt 100% de acord homosexualitatea 5 pentru ca poate intr-o zi, si eu o sa fiu indragostita de o fata...teoretic vorbind 71
[Imagine: ak8THBQ.png]


#67
Din punct de vedere medical, homosexualitatea este clasata la 'perversiune'... sau era clasata astfel pana prin anii 60 cand oamenii au hotarat ca sunt mai smecheri si au zis ca nu... pe urma s-a gasit un geniu sa identifice o gena, dupa care totul a luat-o razna.

In ceea ce ma priveste fiecare poate sa faca ce vrea cu ce are atata timp cat ii respecta pe ceilalti si isi pastreaza intimitatea... intima.

Toata lumea face atata caz de orientarea sexuala cand adevarata problema nu este asta, ci decenta. N-am nimic cu nimeni, dar insist ca nimeni nu e obligat sa vada parade sau alte manifestari publice de afectiune... asta se aplica atat pt hetero, cat si pt minoritati.

Deasemenea nu inteleg de ce toata lumea lupta pt acceptarea unei orientari sexuale de parca asta ar fi definitia lor personala. E denigrant.
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#68
In acesta lume toti sunt discriminati ca sunt asa, ca au facut aia, bla bla bla. Eu nu am nici o probleme cu cei care se iubesc si sunt de acelasi sex. Mai mult... ma bucur, daca pot si sa se arate asa in lume chiar ii admir. Acum toate lumea critica, ca daca nu sunt ca ei atunci nu sunt cool. Daca unu' spune ceva toti se iau dupa el.
Ce va fac voua homosexuali, sau lesbienele? Vau omorat? Au incalcat vro lege? Scrie undeva ca persoanele de acelasi sex nu pot sa fie impreuna. Eu as da orce pentru asa prieteni... Pot sa fie si extraterestri ca mie nu imi pasa, ii voi sustine (ca si Emo) In secolul nostru toti judeca o persoana inainte sa o cunoasca sa afle cum e ea. Cred ca daca esti Gay/lesby nu schimba nimic. De asta nu mai vei multi (poate eu) gay/lesby findca toti ii discrimineaza. Daca poti sa iubesti o persoana de acelasi sex si sa nu iti pese de ce iti zice lumea, sa ramai si normal. Tot nu e bine! In iubire/dragoste nu conteaza de ce sex sunteti sau varsta. Daca va iubiti, ce e mai important? Daca ei se accepta asa cum sunt, noi de ce sa nu facem la fel? Sunt cunva rude de a le noastre ca sa ne fie rusine cu ei? Suntem parinti lor ca sa le interzicem? Eu o sa ii sustin. Findca toti suntem la fel, suntem oameni. Indiferent de culoarea, accent, vocabular... Astia suntem noi. De ce sa ii lasam pe alti sa ne schimbe? Cand putem sa fim noi?
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#69
Dupa cum spuneam eu in general:
Love is love,Sex is sex,gender has nothing to do with it!
Poate ca nu vi se pare cel mai normal lucru dar atata timp cat oamenii se iubesc si nu fac mare tam-tam cred ca este foarte OK.Pana la urma fiecare face ce vrea cu viata lui,stiu ca nu multi accepta asa ceva,aveam si eu o colega care aflase ca un coleg din scoala era bi ,cand il vedea mereu il tachina.Uite-l si pe ala e gay 21) ..22.
Poate ca nu le-a cerut nimeni parerea,chiar imi este mila de multi dintre oamenii care nu se simt bine in pielea lor sau care pur si simplu s-au nascut intr-un corp gresit si simt nevoia de schimbare, ca sa poata fi ceea ce le place cu adevarat sau ceea ce simt.Cu siguranta eu sustin cam orice orientare sexuala deci nu cred ca ar fi vreo problema.
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#70
ok so.. ii dau dreptate 100% lui flaw cand zice: lol wtf is wrong with this people? adica hai sa fim seriosi. romania ar trebui sa fie o tzara demoncratica nu? deasemeni si celelalte tzari carora constitutia este bazate pe democratie.. dar aceasta democratie este total falsa.. adica.. poate ca statul spune da > iubirii intre persoane de acelasi sex si asa mai departe.. dar exista O TONA de alti factori care pun pe ghimpi viata unui bi/homo/lezbo. cunosc o persoana care e 10 si efectiv cum sa iti spun : E O PERSOANA CA ORICARE NOI pt Dzeu .. people..
deasemeni urasc religia.. aaa da.. in primul rand religia e DOAR inventie.. inspirata sau neinspirata de la dzeu.. ( desi nu cred ca exista) nu ma intereseaza.. religia insasi e o contradictie cu principiile ei.. si intorcandune la subiectul "orientare sexuala" , religia are tot felul de reguli si impresii despre homo/bi/lezbo dar nu imi amintesc sa fi citit vreodata vreun fragment sa fi spus " nu va iubiti/faceti sex voi persoane de acelasi sex" .
ma rog.. din punctul meu de vedere esti un ignorant .. oricare ai fi tu .. sa gandesti ca ala sau alalaltu e mai superior/inferior numa pt ca e diferit de tine.. suntem toti oameni, cu aptitudini, defecte ... si nimeni nu e mai prejos. nici macar homo/bi/lezbo.
sper din suflet ca odata cu trezirea la realitate la 100% a omenirii (daca se va intampla) va elimina aceasta prejudecata despre aceste persoane..
[Imagine: chibi_94.gif]

[center]


[Imagine: newworldsig.png]
[/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)