Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sorry

#3
Multumesc 'CrystalShadow' (alias my best friend) ca imi citesti si mie povestea... pai multumesc de critica "constructiva"...

Cap. II pentru cine e interesat sa citeasca.

Scurt si cu greselute... dar... asta este:

Cap. III

Cearta lor avea sa se continue in anii ce urmau, acum sa ne reintoarcem in prezent, unde avem sa incepem o alta calatorie, intr-o realitate mult mai apropiata.
Ceea ce demonstreaza ca actiunea mai sus prezentata face parte din amintirile Andrei Saruami.
Acum, vom merge intr-un prezent de dupa facultate, intr-un prezent pregatit special de Liga pentru Andrea. Liga a decis cu mult timp in urma ca ea e cea va putea sa ii ajute in decursul marelui razboi ce a pornit intre lumile nou descoperite prin noi tehnologi, insa… nimic nu mai poate fi la fel ca pe vremea liceului.
Pe strazile pustii ale Parisului se auzea numai zgomotul flacarilor facute rapid in cazane si nu era vorba de strazile intunecate de la periferia orasului, ci de cele care cu cativa ani in urma colcaiau de vizitatori si de oameni bogati, gata sa scoata bani din buzunar ca sa o vada pe MonaLisa sau Luvrul.
Acum, cele mai mari exponate ale Terrei erau inchise cu banda galbena. Nimeni nu avea voie sa intre, nimeni sa iasa.
O data cu descoperirea primei lumi, oamenii incepura sa manifeste o dorinta inexplicabila de a-si abandona lumea si valorile ei si de a trece la ce e nou, chiar daca noul putea aduce pericole. Dar pentru asta exista Liga. Ca sa ii apere.
Acum Parisul devenise aproape un oras fantoma. Singurii oameni care mai traiau pe acolo erau saracii, huligani si cei ce nu aveau casa. Nu indrazneau sa atace marile valori ale unui fost oras la moda, dar se multumeau cu ceea ce dispuneau.
In acest oras al fantomelor traia si Andrea Saruami, trimisa de oameni mult mai puternici ca ea si cu mari influente asupra noilor lumi si noilor orase devenite model pentru Terra. De asemenea fata nu le cunostea adevarata identitate, dar nu putea sa nu suspecteze ca faceau parte din Liga.
Liga, cea care conducea acum. Cea care reusise sa distruga orase importante precum New York, Tokyo, Londra… datorita pagubelor gigantice care erau facute deja de lumile descoperite. Acum alte orase devenisera lidere si alte tari detineau conducerea. Tari detestate, huiduite si urate pana atunci, gen Irak, Pakistan, Romania si sau altele.
Intre timp, cineva is facea plimbarea de seara in orasul-fantoma Paris.
Nu exista multa lume pe strazile pustii, iar in Cartierul Latin nu se misca nici vantul. Doar sobolanii si huliganii isi mai faceau veacul pe acolo.
In cartierele care o data erau de mare fast in Paris, mai traiau cativa oameni care doreau ca totul sa se reintoarca la normal. Inca le era dor de ceea ce fusese o data si nu puteau sa intoarca nimic inapoi.



Răspunsuri în acest subiect
Sorry - de silver_storm - 01-02-2008, 09:40 PM
RE: Sorry - de 'CrystalShadow' - 02-02-2008, 12:48 PM
RE: Sorry - de silver_storm - 02-02-2008, 01:50 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)