Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scoala

#10
Invatamantul Riomanesc e la Pamant. Si eu uram scoala. Dar oare de ce doar la noi in Romania elevii spun ca urasc scoala? Elevii din strainatate spun foarte lejer ca le plac foarte mult scoala si a ivata lucruri utile si folositoare.
Raspuns: Pt ca in alte tari ca Marea Britanie, Franta, Spania, Italia, SUA, etc materia si programa sunt structurate foarte organizat si sumar, iar materia este facuta astfel incat sa fie minimul pt fiecare elev iar orarul este facut sa fie foarte lejer. Materiile, foarte multe sunt optionale iar elevul isi alege singur materiile care ii plac si care crede ca ii vor folosi in meseria pe care o doreste el.
Pe cand la noi, ne indoapa cu n informatii si materii care mai tarziu se dovedesc ca nu ne-au folosit deloc. De exemplu mie una nu imi folosesc deloc fizica si chimia. Nu sunt nici inventatoare si nici farmacista sau medic, si nici nu imi vor folosi vreodata. Si nici tehnologia lemnului nu imi va folosi vreodata. Sau n alte bazaconii cu care m-au indopat (desen, muzica). Intradevar anumite materii precum Istoria, Geografia sau altele sunt utile pt cultura generala



Răspunsuri în acest subiect
Scoala - de .::Mariko Emina::. - 04-01-2008, 12:59 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)