Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Appleseed movies [ 2004+EX-MACHINA ]

#2
i saw AppleSeed ExMachina... nu stiam ca e si AppleSeed ...am sa il caut in viitor desi nu cred ca va fi mai bun decat al doilea film
pot spune ca, din punct de vedere al graficii, mi-a intrecut toate asteptarile. desigur, au fost mai multe momente in care efectele speciale au durat prea mult si m-au facut sa zic "ok...mai departe", dar culorile si animatiile sunt de o frumusete incredibila.
Deunan mi s-a parut adorabila, mai ales cand a aparut imbracata ca orice om normal, in rochie. Au fost unele detalii tehnice care m-au surprins..., dar mi-a parut al naibii de rau cand au distrus acea catedrala [ asta cred ca era..la inceputul unuia dintre cele doua filme] pentru ca vitraliile erau superbe. tot filmul eram ceva de genul: oh, nu mai distruge!!!
Tereus si Brialeos sunt amuzanti si grozavi de dragalasi. mie mi-au placut urechile lui Brialeos pe cand Tereus arata absolut mortal.
cat despre povestea AppleSeed Ex Machina.... nu cred ca ar fi fost la fel daca grafica si detaliile ar fi fost proaste.
personal, dintre toate filmele de animatie pe care le-am vazut...[destul de putine totusi pentru ca nu prea imi plac] AppleSeed Ex Machina mi se are chiar bun.

p.s cyborg-ii mi s-au parut foarte comici, dar si felul in care au abordat problema a fost interesanta. mie una mi-a placut sa vad humans partial improved desi faza cu clonele m-a lasat ceva de genul: wtf?? de cate clone e nevoie pentru a te simti multumit?
[Imagine: sigbylis-2.png]
From time to time, we all have to write our own blank page.


_______________________________________________________________



Răspunsuri în acest subiect
RE: Appleseed movies [ 2004+EX-MACHINA ] - de Lithium-Angel - 23-07-2009, 08:24 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Favorite anime movies/OVA's Kurenai 17 15.085 19-03-2015, 10:15 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)