Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nu te baza pe incredere!

#42
Ajungand in port, tanara si-a lasat automobilul la intrare si s-a dat jos din masina. S-a dus la portbagaj de unde si-a scos valiza si a vazut-o pe bunica ei, inconjurata de cativa barbati. Adolescenta s-a apropiat de roscata si a intrebat-o cine sunt acesti oameni, insa femeia nu i-a raspuns. A mangaiat-o pe cap si a luat-o de mana, indreptandu-se spre barci. Sasuke, Sakura, Alexandro si Vico stateau ascunsi langa un garaj. Vazand ca fiica ei se indeparteaza, rozalia a iesit si s-a apropiat de cele doua.
- Lasa-mi fiica in pace, mama!
Sasuke si adolescentii au venit in spatele rozaliei, in timp ce Alexia si Sabina si-au intors privirea. Fotomodelul a ramas uimita cand i-a vazut pe cei patru.
- Alexia nu te du cu ea! Nu o cunosti, nu stii de ce e in stare. Te poate rani!
- Nu ma poate rani mai mult decat ai facut-o tu, Sakura! De ce m-ai mintit? Ma-ti mintit cu totii. Ma-ti indepartat de bunica mea, cand ea dorea sa ma vada si sa fie aproape de mine.
- Poftim? Alexia nimic nu e adevarat. Sabina nu a vrut sa te cunoasca niciodata. Ea de fapt...
Sakura i-a pus mana la gura sotului ei, privindu-si mama cu o privire incarcata de ura. A dorit sa se apropie de cele doua, insa doi barbati i-au taiat calea.
- Bine, scumpa mea. Vrei sa afli adevarul? Il vei afla. Bunica ta mereu m-a urat si a incercat sa imi faca rau. A fost arestata si nu stiu cum de a fost eliberata. Cand am aflat ca sunt insarcinata cu tine, am fost la ea la inchisoare sa ii spun. Mi-a spus ca daca copilul pe care il purtam in pantece era fata, isi dorea sa devina o curva, o traficanta, o criminala, exact ca ea. De aceea te-am trimis la bunicii tai, pentru a impiedica spusele ei sa devina realitate. Nu am vrut niciodata sa crezi ca nu te iubesc sau ca te-am indepartat de mine. Mereu am stiut ce se intampla cu tine. Am stiut mereu cand ai plans, cand ai suferit, cand te-ai indragostit pentru prima oara, cand ai avut primul sarut. Poate nu am fost alaturi de tine cu trupul, dar am fost cu tine cu sufletul si cu inima mea. Te iubesc scumpa mea, te rog intoarce-te acasa cu mine. Sa o luam din nou de la inceput.
- Prea tarziu pentru asta, Sakura! Alexia e acum a mea. Impuscati-o! A ordonat roscata.
- Mama, nu!
Adolescenta s-a apropiat de mama ei, iar cand unul dintre oamenii Sabinei a scos pistolul, glontul a nimerit-o pe fata in abdomen. Aceasta a cazut in bratele rozaliei, in timp ce ceilalti s-au apropiat de cele doua. Roscata a inceput sa rada puternic, in timp ce isi privea fiica si nepoata. Rozalia ii striga numele fiicei ei, miscand-o usor, in timp ce brunetul suna ambulanta.
- Mami, imi pare rau ca m-am purtat atat de urat cu tine. Am crezut mereu ca Alex e mai important decat mine si m-ai trimis la bunici pentru a scapa de mine. Incepeam sa ma intreb de ce mai m-ai nascut daca niciodata nu mai iubit. Am fost orbita de vorbele Sabinei si asta m-a facut sa actionez imprudent. Te rog iarta-ma!
Sakura si-a imbratisat fiica, incepand sa planga. Fotomodelul a lasat cateva lacrimi sa se prelinga pe obraji, in timp ce in coltul gurii i-a aparut un firicel de sange, care se prelingea pe barbie.
- Fratioare, imi pare rau ca am fost atat de rea cu tine. Noi doi nu am avut niciodata o relatie frate-sora, decat in ultimele saptamani. Mereu am fost ca pisica si cainele. Ne recunoasteam, dar nu ne suportam. Regret ca te-am acuzat pe nedreptat. Au fost unele momente in care am vrut sa dispari, pentru a fi fericita. Ma bucur ca ai gasit o fata cu care sa fii fericita. Dar ai grija, daca o faci pe Vico sa sufere, voi veni sa te bantui. Tu stii cat de pretioasa e Vico pentru mine si nu voi lasa pe nimeni, nici macar pe tine sa o ranesti. Ai grija de ea, bine?
- Proasto! Nu spune asta ca si cum ai muri. Tu vei trai, ai inteles? Vei fi fericita cu Ryan!
Rozalia a zambit usor si a inchis ochii, soptit cuvantul "tantalau". Alexandro a inceput sa isi strige sora. Vazand ca nu raspunde, acesta a inceput sa tipe, dand cu pumni de asfalt, pana cand blonda l-a oprit. Acesta si-a ridicat privirea si a vazut chipul iubitei lui, brazdat de lacrimi. A luat-o in brate, incepand sa planga mai tare. Ambulanta si-a facut aparitia, iar paramedicii au pus-o pe targa. Sakura a decis sa se duca cu ambulanta, iar Sasuke cu masina lui. Brunetul i-a ridicat pe cei doi adolescenti de jos, lasand cateva lacrimi sa se prelinga pe obrajii lui. Si-a indreptat privirea spre roscata, care zambea usor si i-a facut din mana. Sasuke a inceput sa alerge si a vrut sa ajunga la femeie, insa a fost impiedicat de oamenii ei. Femeia s-a apropiat de o barca luxoasa si s-a urcat in ea. Brunetul o privea cum se indeparta si a inceput sa tipe. Barbati l-au eliberat si au plecat. Sasuke s-a intors la fiul si nepoata lui si s-au urcat in masina, pornind spre spital. Pe drum, Alex si-a sunat prietenul, povestindu-i ce s-a intamplat si spunandu-i sa vina la spital. In aproximativ zece minute, brunetul a oprit masina in fata spitalul. S-a dat jos din automobil si a intrat in cladire, urmat de blonda si brunet. Cei trei au vazut-o pe rozalie, in fata unei usi imense de metal. Sakura s-a refugiat in bratele sotului ei, spunandu-i ca doctorii o opereaza pe fotomodel. Cei patru s-au asezat pe canapelele de langa ei, asteptand ca operatia sa fie un succes. Ryan si Avril si-au facut aparitia si s-au apropiat de prietenii lor. Blondul isi imbratisa puternic prietenul, lasand cateva lacrimi sa se prelinga pe obrajii. Bruneta a lasat-o pe Vico sa se sprijine de ea, in timp ce ii intreba pe Sasuke si Sakura ce s-a intamplat. Cei doi le-au povestit cu lux de amanunte cele intamplate, apoi au asteptat ca operatia sa se termine. Orele se scurgeau repede. Erau deja trei ore de cand doctorii erau inchisi in sala de operatie. Brusc usile de metal facandu-si aparitia un medic. Sasuke si Sakura s-au ridicat repede de pe canapea, aparand in fata doctorului. Acesta si-a dat jos masca si a rasuflat usurat.
- Dumneavoastra sunte-ti parintii domnisoarei?
- Da! Cum se simte fiica noastra domnule doctor?
- Am reusit sa scoatem glontul din trupul domnisoarei , iar starea ei este stabila. A-ti avut noroc ca ambulanta a sosit la timp. Inca cateva minute si tanara ar fi putut sa moara. In acest moment este transferanta intr-un salon, daca doriti sa o vizita-ti, as dori sa nu stati mult. Tanara este sub efectul somniferului si are nevoie de multa odihna. Ar fi de preferabil sa nu o vedeti astazi. Va puteti duce acasa si sa reveni maine.
- Domnule doctor, va rog lasati-ma sa stau cu ea in aceasta noapte. Fiica mea are nevoie de mine! l-a rugat rozalia
- Sakura vreau sa raman si eu. adauga blondul
Medicul a aprobat din cap si l-a rugat pe brunet sa il insoteasca, pentru ai oferi cateva detalii despre fiica lui. Sakura le-a spus celorlalti sa se duca acasa. S-a apropiat de fiul ei si i-a spus sa nu se ingrijore, pentru ca va avea grija de sora lui. Baiatul a aprobat din cap si si-a imbratisat mama si prietenul, apoi si-a luat iubita si prietena de mana si au parasit cladire. Sakura l-a luat pe Ryan de umar si au rugat o asistenta sa ii duca la salonul Alexiei. Ajunsi in camera, cei doi s-au apropiat de pat si au luat-o fiecare de mana.
- Iar s-a intors in spital. E asa de agitata. Nu va inceta niciodata sa ne sperie si sa ne faca sa ne ingrijoram.
- Asa e ea, Ryan! Si nu o putem schimba. Seamana atat de mult cu tatal ei. E puternica, hotarata si nu isi recunoaste greselile decat in ultima clipa. E o adevarata Uchiha. Ar trebui sa te culci putin, scumpule. O voi veghea eu.
Tanarul a zambit usor si si-a lasat capul pe mana iubitei lui, inchizand ochii. Sakura si-a apropiat mana de chipul fiicei ei, mangaindu-i usor fata.



Răspunsuri în acest subiect
Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 13-07-2009, 06:35 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de SoUl EaTeR - 13-07-2009, 06:57 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Eve. - 13-07-2009, 07:50 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de D@n@ - 13-07-2009, 08:00 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 13-07-2009, 09:20 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Eve. - 13-07-2009, 09:30 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de SoUl EaTeR - 13-07-2009, 09:36 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 18-07-2009, 03:44 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Marty:X - 21-07-2009, 01:47 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Eve. - 20-07-2009, 06:26 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 23-07-2009, 02:03 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Marty:X - 23-07-2009, 02:57 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Summer - 24-07-2009, 02:22 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 27-07-2009, 07:32 AM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Eve. - 27-07-2009, 09:44 AM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 29-07-2009, 07:02 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 16-09-2009, 05:02 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 17-09-2009, 06:36 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 19-09-2009, 04:25 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 23-09-2009, 05:51 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 26-09-2009, 06:58 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 30-09-2009, 02:32 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 02-10-2009, 04:49 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 24-10-2009, 09:13 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Minnie - 24-10-2009, 10:45 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 29-10-2009, 08:24 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Minnie - 29-10-2009, 10:42 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 07-11-2009, 06:22 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de "~Setsuna~Noelle~" - 09-11-2009, 01:32 AM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 15-11-2009, 01:15 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 05-12-2009, 05:32 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 15-12-2009, 01:43 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Khonsu - 15-12-2009, 01:55 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Am incredere in tine ! Redhead Rules 3 4.817 09-09-2008, 11:13 PM
Ultimul răspuns: Redhead Rules


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)