Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Formatii preferate / Solisti(e) preferati

#1
Nu am vazut un asemenea topic,insa daca un moderator considera ca nu-si are rostul poate sa-l inchida.

Scopul acestui topic este sa ne impartasim unui altuia preferintele noastre legate de muzica,anume: formatii preferate,solisti preferati ai unor formatii sau pur si simplu solisti care au o cariera proprie.

ATENTIE: Evitati sa realizati posturi care sa nu cuprinda descrierea de mai sus a topicului,posturi care nu au rost cu subiectul dat.Prezentati-va parerea in mod civilizat si ordonat,fiecare isi va descrie parerea personala fara sa faca atac la persoana si fara se amestece in parerile celorlalti user'i.Cel mai im portant este ca postul sa aiba cel putin trei randuri intregi scrise

In opinia mea personala,formatiile care imi plac cel mai mult sunt After Forever,Altaria,SOAD,Disturbed,In This Moment,To-Mera,Epica,Arch Enemy,Nightwish,Within Temptation,Forgotten Tales,Lacuna Coil si Chalice.
Majoritatea formatiilor apartin genului numit Symphonic Metal si au cate o solista cu o voce de soprana exceptand Epica a carei soliste este o mezzo-soprana si Arch Enemy care o are ca solista pe Angela cu o voce scream.

Cele mai bune soliste dupa parerea mea sunt:
Floor Jansen - fosta solista a trupei After Forever care a incetat sa mai debuteze pe scena in 5 februarie 2009.Se remarca prin melodia After Frever - Yield of Temptation si After Forever - Emphasis prin momentul 02:16 - 02:56,unde poate canta mai multe octave deodata.

Simone Simons - o tanara mezzo-soprana ce debuteaza ca solista a trupei Epica inca din anul 2003.Se remarca prin toate melodiile formatiei,mai ales prin melodia Epica - Sensorium.O voce desavarsita <3 .

Tarja Turunen - o renumita soprana finlandeza,a debutat ca solista a formatiei Nightwish de la infiintarea formatiei pana i nanul 2005.De aproximativ 2 sau 3 ani si-a inceput o cariera solo scotand un album intitulat My Winter Storm.Se remarca in ytoate melodiei formatiei dar si prin melodiile albumului solo.

Cristina Scabbia - solista a formatiei Lacuna Coil inca din anul infiintarii formatiei pana in prezent.Se remarca prin melodia Lacuna Coil - Heaven's a Lie.Pentru mine vocea ei seamana cu vocea po pa lui Floor Jansen.

Maria Brink - solista a formatiei de alternativ metal In This Moment,printre putinele soliste care combina vocea pop cu cea scream intr-o melodie.Scream-ul nu este chiar atat de complex si profund insa este buna in orice caz.Se remarca prin melodiile In This Moment - Next Life si In This Moment - Circles.

Angela Gossow - actuala a formatiei Arch Enemy,ea este o solista aparte doarece nu are o voce caracteristica unei femei,anume deopera ci una unui barbat,adica cea de scream.Se remarca prin toate melodiile formatiei,mai ales prin cea mai renumita Arch Enemy - Nemesis.

Jukie Kiss - are o voce asemanatoare cu cea a lui Simone Simons,insa nu este atat de puternica.Face parte din formatia engleza,ungureasca To-mera.Se remarca prin melodia To-Mera - Blood

Astept sa vad ce formatii si solisti(e) preferati voi : - )



Răspunsuri în acest subiect
Formatii preferate / Solisti(e) preferati - de Kazuki - 12-06-2009, 01:49 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce piese/trupe preferati? tattva 9 4.024 04-01-2014, 06:44 PM
Ultimul răspuns: DreamGirl


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)