Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Formatii preferate / Solisti(e) preferati

#10
Guns N' Roses-Este formatia mea favorita,din prima clipa in care fratele meu mi-a pus o melodie de la ei de pe telefon,asta fiind asta vara,m-am indragostit pur si simplu de vocea lui Axl si de felul sau de a canta,insa m-am intristat cand am aflat ca el si Slash s-au certat si nu mai este cum era pe vremuri,cu toate astea pentru mine GN'R este tot cu Duff,Steven,Izzy,Axl si Slash.The best band ever!.

Slash-Este cel mai bun chitarist ce a calcat vreodata pe acest pamant,ador stilul sau de a se imbraca,are niste solo-uri geniale(mai ales cand era in GN'R),
ca de exemplu in "Sweet Child O' Mine","November Rain","Don't cry"...si multe altele.In concluzie,nimeni nu il va egala vreodata.

Miley Cyrus-Super cantareata/actrita,chiar daca unora nu le place,e cum vrea ea sa fie.Imi place si inainte,dar si acum,isi scrie multe dintre piese singura,joaca bine,e draguta,si isi iubeste fanii.Este o cantareata foarte buna care,trecand peste partea ca a avut probleme cu familia si cu drogurile etc,si-a dat seama ca nu e bine ce a facut si si-a cerut scuze <3.She Rocks :].

Michael Jackson-Doamne..are o voce de inger,si e si dragut,felul lui de a dansa este unic si nimeni nu il va intrece vreodata,mi se pare ca vocea sa suna cel mai bine pe albumul HIStory,dr vede ca punea suflet in ceea ce facea,este...un geniu cum rar mai gasesti in ziua de astazi.

Fergie-Tipa este foarte talentata si mi-a placut enorm de mult cantecul ala care l-a cantat cu Slash,ar trebui sa mai colaboreze,pentru ca amandoi sunt niste genii xD.
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa-ti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Formatii preferate / Solisti(e) preferati - de Hannah Lily Potter. - 27-02-2011, 11:38 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce piese/trupe preferati? tattva 9 4.086 04-01-2014, 06:44 PM
Ultimul răspuns: DreamGirl


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)