Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Suzumiya Haruhi no yuutsu 2 - Suzumiya Haruhi no Shoushitsu

#4
Ei bine , din cate inteleg , sezonul 2 e ca si terminat.Inafara de cele 14 episoade care au fost redifuzate din sezonul 1 , am avut 14 episoade noi [ tehnic vorbind ].

ATENTIE, COMENTARIUL CARE URMEAZA ESTE RECOMANDAT SA FIE CITIT DUPA CE ATI VIZIONAT ANIMEUL , NU VREAU SA FAC SPOILER CELOR CARE NU L-AU VAZUT,CITITI CE E JOS PE PROPRIA RASPUNDERE.

Mi-a placut Bamboo Leaf Rhapsody si The Sigh of Haruhi Suzumiya [ toate 5 ] .Mi-ar fi placut si Endless Eight , daca nu era...endless :help: . Fiind fana #1 am inghitit primele 4-5 episoade destul de bine,dar ultimile 3 au fost crima.Norocul meu e ca am fost inspirata sa astept sa se adune episoade,si cand m-am apucat sa vad sez 2,deja trecuse de endless eight si le-am vazut intr-o singura zi[ daca trebuia sa astept aproape 8 saptamani sa apara acelasi episod cred ca renuntam si eu >_<] Si Endless Eight arc ar fi fost frumos daca scoteau maxim 3 episoade din el , nu 8 . Totusi , daca o luam altfel ,nu e chiar asa rau . Sa ne amintim ca Yuki a fost singura care a inregistrat fiecare bucla temporala , si atunci cand i-a explicat lui Kyon , ajunsesera la a 15.000 -a si ceva repetitie>>>calculand cu un calculator , lui Kyon i-au iesit peste 400 de ani de repetitie 24) Asa ca, 8 nu e asa rau ca 15.000 , dar,sincer,mai multi peri albi nu ne scotea fie ca era 8 fie ca erau 15.000 24
Concluzia mea : KyoAni FAILED BIG TIME!....seria in sine,povestea nu are nicio vina,doar organizarea producatorilor a fost FAIL.Sunt fana ,asa ca am inghitit si astept totusi cu speranta the Disappearance of Haruhi Suzumiya si etc Ca poveste seria primeste un 9....dar ca organizare ii dau 3 :die:



Răspunsuri în acest subiect
RE: Suzumiya Haruhi no yuutsu 2 - Suzumiya Haruhi no Shoushitsu - de goddess - 17-09-2009, 12:18 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Suzumiya Haruhi no Yuutsu hikari marina 3 4.684 22-04-2009, 04:58 PM
Ultimul răspuns: Shizuka


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)