Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Eu, tu si ei

#7
- Sara, hai te rog, iarta-ma.
- Te-a pus profa, nu-i asa? am continuat sa ii raspund taios tinandu-mi mainile incrucisate la piept.
- Sara, hai, please, te rog, pe ce limba vrei sa te iau?
- Du-te naibii! Nu ma intereseaza de media ta de la purtare.
M-am ridicat din banca apoi am strabatut clasa pentru a ajunge pe hol si pentru a scapa de insistentele lui Marius. "Ce prost, de parca imi pasa mie de el." In timp ce diferite ganduri imi treceau prin minte, l-am observat pe Raul, unul dintre colegii mei, in timp ce umilea o fata de clasa a saptea.
- Tu chiar credeai ca o sa ne combinam? Taranco, du-te si mulge capra si nu-ti mai fa sperante.
Saraca copila, asta merita daca se baga in gura lupului. Ora de matematica a trecut incet...enervant de incet; in timp ce profesorul se chinuia sa ne faca desenele perfecte eu primeam biletele de la Marius pe care scria aceleasi lucruri "Iarta-ma!!!". Exasperata, i-am aratat degetul mijlociu si culmea culmii m-a vazut profesorul. A ramas cateva secunde socat, apoi s-a prefacut ca nu a vazut nimic, desi era greu printre hohotele de ras ale colegilor mei. Penibil; toata viata mea parca era marcata de acest cuvant. Dupa ce s-a terminat ora, mi-am luat ghiozdanul si m-am hotarat sa mai adaug cateva absente la colectia mea care includea diferite specii. Ca de obicei oricine ma putea gasi la gradinita, locul meu preferat fiind la leaganul rosu. "Ce nume, suna a roman de dragoste." Pacat ca eu nu cunoscusem acea persoana pe care sa o numesc dragostea vietii mele, toti cu care am fost vreodata acum se credeau mari smecheri si se drogau pe unde apucau; slava domnului ca nu m-am apucat si eu de prostiile astea. Anul trecut ma gandeam sa ma las de scoala, dar in clasa a optaa se pare ca mi-au intrat mintile in cap. Nu invatam niciodata nimic, pentru ca retineam totul din clasa chiar daca eram sau nu atenta. Aveam note de la noua de zece dar si de sase, aceasta fiind cea mai mica nota a mea, la matematica. Ramaneam socata cand vedeam colegi care luau note de doi sau de trei...cum sa fii atat de tampit incat sa nu faci nimic si sa iei doar punctele din oficiu? Trecand peste astea abia asteptam sa scap de scoala si vedeam cum vacanta se apropia de mine cu pasi repezi. Care erau planurile mele de vacanta? Nu stiu...piscina, baieti, piscina, o excursie in Israel daca bunicul trimite bilet, o calatorie in Spania la unchiul meu, cumparaturi si iar piscina si baieti. Ca orice copil nu ma gandeam prea mult la viitor si aveam speranta ca voi trai mereu din banii ramasi mostenire de la tata. Pe mama nu o suportam, mereu ma enerva mai ales ca mereu ma critica cu scopul de a avea un tel in viata si de a fi mai buna decat a fost ea, mai ales pe plan scolar. Cand am luat opt la teza la matematica a spus ca este o nota buna, dar stiam ca daca nu erau colegii mei m-ar fi facut cu ou si cu otet.
Am vazut cum soarele apunea asa ca m-am ridicat lenes din leagan si am pornit catre casa. Am mai trecut odata pe la scoala si am vazut din nou listele cu notele luate la teza: "Constantinescu Maria sase treizeci, Crisan Matei opt patruzeci, nu stiu ce, nu stiu ce, blah blah...." Mi-am atintit privirea pe numele Noraha. Doar Noraha. Ce naiba in teza nu ai voie sa pui doar un singur nume. Tipul sau tipa avea zece la toate tezele dar ce e mai ciudta nu scria clasa.
- Maria, mi-am strigat o colega, misca pana aici sa vezi ceva.
A venit enervata de felul in care o abordasem, dar nu ma interesa.
- Uite aici Noiescu, Notaru....stai putin, era unu Noraha.
A aruncat o privire pe lista apoi s-a intors catre mine:
- Du-te acasa, te-a afectat lovitura de ieri.
M-am mai uitat de cateva ori pe lista, dar nu deliram. Stiu ce am vazut. Ajunsa acasa am dat o cautare pe Google la cuvantul Noraha, dar nu mi-a aparut nimic in afara de cateva nume de prin India si Malaezia. Poate cineva era mai destept decat mine si mi-am pus la status "Noraha, care ma luminezi?" Peste cateva minute un coleg s-a prins:
DancCe...:::4:::...liFe: blondo! e numele tau skris invers=))
sarrytta:X:X:Xmushroom: chiar ce cretina sunt....
sarrytta:X:X:Xmushroom: ms :*:*:*
DancCe...:::4:::...liFe: npc..app maine sa aduci banii pt banket
sarrytta:X:X:Xmushroom: da da dak nu uit
sarrytta:X:X:Xmushroom: pa pa :-h
Geniu copchila asta. Nu m-as fi gandit niciodata...dar totusi ce cauta numele meu scris invers pe lista?



Răspunsuri în acest subiect
Eu, tu si ei - de Sarra - 17-05-2009, 11:46 AM
RE: Eu, tu si ei - de Sarra - 17-05-2009, 12:32 PM
RE: Eu, tu si ei - de Flash - 17-05-2009, 02:19 PM
RE: Eu, tu si ei - de Sarra - 17-05-2009, 02:58 PM
RE: Eu, tu si ei - de Axxa.No.Way - 17-05-2009, 10:36 PM
RE: Eu, tu si ei - de Mabel - 17-05-2009, 10:58 PM
Eu, tu si ei - de Sarra - 19-05-2009, 10:51 PM
RE: Eu, tu si ei - de Sarra - 23-05-2009, 06:09 PM
RE: Eu, tu si ei - de Sarra - 24-05-2009, 07:05 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)