Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Promise Beaker

#1
Primul meu fan fic so pls dont be mean. :P

Prolog

Doua persoane stateau intr-o camera intunecoasa, lacrimi curgand din ochii lor.Stateau in genunchi , in stilul traditional japonez cu fata privinde-se reciproc.Prima persoana era un baiat, manager-ul fostului hotel Hinata-Sue, acum fiind o pensiune de fete.Cealalta persoana era o fata , una dintre rezidentele pensiunii.Intre cei doi se afla un obiect care ii lega , si in acelasi timp ii separa ca un zid ce piatra.

Obiectul era un simplu inel de aur.Era ornamental si desigur nu era cel mai scump inel , dar isi avea scopul lui.Reprezenta dragostea pe care si-o purtau unui altuia, si in cazul acesta intruchipa toata averea baiatului.

Nici unul dintre ei nu putea vorbi .Stiau cu siguranta ca orice au fi spus ar fi interpretat gresit.Erau foarte diferiti de tanarul baiat si tanara fata de cand cand sau cunoscut.

Amandoi si-au mutat locurile usor,el a si-a sters fata umeda de maneca tricoului, ea isi peria parul cel lung si saten.Ochii lor s-au intalnit,fiecare crezand ca celalat are ceva de spus,chiar daca aici nu era cazul.Ea a fost cea care a rupt contactul, privind in jos inchizand ochii in tristetea din inima ei ,si la el.In cele din urma priveste din nou in jos , lacrimi proaspete udau fata ei si a lui.Nici unul dintre ei nu au reactionat cand usa camerei s-a miscat usor.Incadrata in lumina coridorului era Motoko Aoyama in varsta de 17 ani ,purtand traditionalul ei costum de luptatoare, talazuind miscanduse.

-"Naru , ma intrebam daca ai putea..." Intrebarea i-a murit pe buze , intrand in camera si vazandu-i pe cei doi.Durerea si tristetea emanata de cei doi i-a bombardat privirea tinerei Motoko,esalonata,cu mana, inconstienta, a atins teaca katanei ei . Ea si-a vazut prietena intr-o durere asemanatoare si inainte , si de fiecaredata cauza era tanarul baiat din fata ei ,cateodata cate o gresala stupida sau o vorba spusa gresit.

Doua Lucruri o oprea pe Motoko sa il loveasca orbeste la pamant.Unul,in ultimele luni ea a inceput sa ii respecte incapatanarea si daruinta lui neglijenta.Baiatul a fost acceptat la universitatea la care visa ,si si-a marturisit dragostea (inel) fetei pe care o iubea.Orcicare au fi fost greselile lui ,s-a dezvoltat considerabil demn de incredere de cand sau intalnit prima data.Si doi ,El era in atata durere si tristete ca Naru

Ea a vazut multe lucruri la el ,- dragoste (pentru Naru) , -tristete(ori de cate ori s-a jenat in fata altor persoane)emotiile sale , dar ea nu a mai vazut la el o astfel de durere ,fiind meru usor de iertat pentru orice gresala pe care o facea. Motoko a vazut aceasta ca pe o slabiciune in baiat ,dar dealungul anilor a inceput sa il inteleaga.Acesta a fost cea mai mare forţă a lui , şi a fost, probabil, ceea ce a atras pe Naru ,sa-i faca in ciuda in fata tuturor pentrut greselile sale, şi nevoia de a fi iertat era inca tot acolo.Si astfel , el plin de durere , nu putea face fata cu asta.

"Va jur la amandoi, nimeni nu va intra " a fost tot ce Motoko a avut de spus.Iesind afara , a inchis usa ,asezandu-se in fata ei ,si-a lasat katana in poala , pazind usa.



Răspunsuri în acest subiect
Promise Beaker - de Santouryuu - 07-05-2009, 02:00 AM
RE: Promise Beaker - de Santouryuu - 07-05-2009, 05:15 PM
RE: Promise Beaker - de Bubbles - 07-05-2009, 06:42 PM
RE: Promise Beaker - de Mabel - 07-05-2009, 07:42 PM
RE: Promise Beaker - de Santouryuu - 12-05-2009, 04:48 PM
RE: Promise Beaker - de Bubbles - 12-05-2009, 06:23 PM
RE: Promise Beaker - de Axxa.No.Way - 17-05-2009, 10:48 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)