Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O dragoste la prima vedere

#1
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei .

Era o dimineata frumoasa in satul Konoha. Intr-o casa de la marginea satului o fata de 16 ani cu parul roz bonbon, ochii verzi ca smaraldul si pielea ca spuma laptelui statea in pat. Numele ei era Sakura Haruno. Nu dormea, dar se gandea la ziua de azi. Era o zi importanta pentru ea. PRIMA ZI DE LICEU. Dupa 5 minute o auzi pe mama sa.
-Sakura, trezestete!
-Sunt treaza, mama! Ma imbrac si cobor! spuse rozalia
Dupa aceea se ridica din pat si porni spre baia camerei sale. Acolo isi facu toaleta si reveni in camera. Auzi la geam o pasarica multicolora. Se indrepta spre geam dar cand deschise geamul pasarea zbura. Rozalia inchise geamul si se indreapta spre camera de dress-up. De acolo isi alege o fusta pana la genunchi de un verde ca ochi sai pe sub o pereche de pantaloni trei sfert mulati negri, un tricou roz deschis cu o floare verde si o pereche de sandale roz. Iesi din camera de dress-up si merge spre dulapul din camera sa. Rozalia deschise usile larg iar acolo se aflau numai accesori de culori diferite. Erau asezate dupa culoare. Rozalia isi pune accesoriile potrivite. Cand terminase uita in oglinda. Se vedea cu ochiul liber ca rozalia avea gusturi in moda. Isi ia ghiozdanud de culoare roz si coboara pentru a lua micul dejun. Pe masa erau diferite feluri de mancare, la masa erau mama Sakurei aceasta era o femeie de vreo 44 ani, cu parul roz si ochi verzi , tatal Sakurei care era un barbat cu parul saten si ochii verzi de vreo 45 ani si sora Sakurei, Saya o fata cu ochi verzi si parul satende 18 ani. Langa masa erau si servitorii familiei ceea ce arata ca familia Haruno era foarte bogata. Se aseza la masa si manca dupa care isi ia ghiozdanul, isi saluta familia care se pregatea sa plece. Tatal Sakurei mergea la firma lor de camioane, mama Sakurei mergea la o intalnire pentru a pune la punct noua colectie de haine Haruno iar sora fetei mergea si ea la scoala deoarece era la acelasi liceu ca Sakura numai ca ea era in clasa a zecea sectia afaceri iar sakura in clasa a noua sectia dessinger.
-Esti gata, Saya? intreba rozalia.
-Da, sa mergem!
Ajunse in masina personala a celor doua surori, se urca in masina si ii spun soferului sa porneasca.
- Ai emotii? o intreaba Saya pe sora sa.
- Pai tu ce crezi? zise fata care se uita la sora sa.
- Te cunosc bine si cred ca da!
- Normal ca da! ridica putin vocea rozalia. Este totusi prima zi de liceu si am emotii. Daca nu imi fac prieteni? Daca cei din clasa mea sunt rautaciosi si se dau mari? zice rozalia care isi intoarce privirea spre geam.
- Linistestete! Totul va fi bine! o incuraja Saya pe sora sa.
- Daca spui tu! spuse rozalia.
Dupa 10 minute fetele au ajuns la liceu. Au coborat jos din masina si au intrat in curte. Acolo erau multi adolescenti care asteptau sa inceapa anul.
Sakura isi ia ramas bun de la sora sa si pleaca.
- Tu trebuie sa fi fata cea noua nu?
Cand se intoarce vede un baiat cu parul blond si ochii albastri.
- Da, buna, eu sunt Sakura Haruno!
- Eu sunt Naruto Uzumaki!Incantat!
- De asemenea!
- Hai sa iti prezint noii colegi! ii zice Naruto.
- Ok!
Cei doi au mers pana la un grup in care erau 3 fete si 5 baieti.
- Hey, gasca! Ea este fata cea noua, numele ei este Sakura Haruno! zise blondul aratand spre rozalie.
- Buna! zisera cei opt in cor.
- Salut! Eu sunt Sakura! zise rozalia.
- Eu sunt Ten Ten! zise o fata cu parul prins in 2 coculete.
- Eu sunt Hinata! urma o fata cu ochi movi si parul negru.
- Eu sunt Temari! se prezenta o fata bolnda cu 4 cozi.
- Hey,eu sunt Kiba! zise un baiat si parul saten.
- Mda... eu sunt Sasuke! zise un baiat cu parul brunet si ochi tot negri care i-a atras atentia rozaliei din prima clipa.
- Eu sunt Shino! zise un baiat cu parul brunet.
- Eu sunt Shikamaru!
- Eu sunt Neji!
- Buna, frumoaso! Eu sunt Rock Lee si esti cea mai frumoasa fata pe care am vazut-o. Vrei sa fi prietena mea?
- Scuze, Lee, dar nu. Nu te supara.
- Bine.
Nimeni nu a observat, nici chiar rozalia dar Sasuke se uita la ea de cand a venit. Se intreba ce are ea special? Dar gandurile lui au fost intrerupte de sunetul clopotelului. Toti sau indreptat spre clasa. Acolo Sakura statea cu Hinata, TenTen cu Temari, Shino cu Shikamaru, Naruto cu Sasuke si Neji cu Lee.
Ora de tehnologie a trecut repede. Apoi au avut istorie, geografie, matematica si romana. Orele au trecut greu. La sfarsit, toti au iesit in curte sa plece acasa. Acolo Saya o astepta pe rozalie impreuna cu un baiat cu parul si ochii negri ca fel ca si Sasuke.
- Sakura, el este Itachi, fratele lui Sasuke.ii spune Saya rozaliei.
- Eu sunt Sakura.
- Familia noastra locuieste langa voi. Vom merge impreuna acasa.ii zice Itachi.
- Bine, atunci sa pornim! propune rozalia.
Cei patru au pornit spre casa pe jos. Pe drum Sasuke se intreba ce are special rozalia. In discutiile lor acesta a aflat ca ea are si voce, stie si sa picteze sa danseza, ca este o fire linistita, mereu vesela, care nu se da inlaturi de la nimic, linistita, indrazneata chiar daca nu arata asta si stia sa isi apere prieteni daca era nevoie. Se pare ca casa familiei Uchiha era vis a vis de casa familiei Haruno. Ambele case aveau o curti mari in fata casei si in spatelei inca o curte unde era piscina.
Si-au luat ramas bun si fiecare a intrat in casa. Sakura s-a dus in camera ei sa imbracat in pijama si a adormit cu gandul la Sasuke. Acelasi lucru in facu si brunetul.



Răspunsuri în acest subiect
O dragoste la prima vedere - de Shadow. - 29-03-2009, 09:55 PM
RE: O dragoste la prima vedere (Sasu-Saku) - de Vizitator - 03-04-2009, 10:07 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ehe, prima si singura mea poezie... :)) Black Rose 2 2.589 04-12-2011, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Black Rose
  Prima iubire love_anime 27 11.899 10-07-2009, 05:49 PM
Ultimul răspuns: akira-chan
  prima iubire Morcovu' albastru ! 7 6.268 18-04-2009, 11:43 AM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)