Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

jocurile dragostei

#19
hello everybody! credea-ti ca ati scapat de mine ?ei bine ,surpriza dar nu!
de mentionat :nu voi mai posta toata luna mai ...am teze si un concurs foarte important ...deci rog adminii sa nu il inchida pls.
acum :
demon of darkness :uite continuarea!
^^"Bubbles"^^ :sorry dar in acest capitol nu e nimic intre Hinata si Naruto ...dar in urmatorul sigur va fi!
Usuletu Lexi Cel Neboon :mai ,cred ca daca nu iti cautam fic-ul nu te recunosteam .Multumesc ca mi-ai aratat greselile ....si uite ce se intampla in continuare:
Oare aceasta e iubirea ?


Fericita .Asa se simtea fata in bratele iubirii .O soapta si se putea spune ca e in paradis .Parca simtea gustul abroziei de fiecare data cand ii atingea buzele .Parca nimic nu i-ar fi putut desparti ,absolute nimic .Erau prea fericiti si nu se gandeau ca ceva sau cineva le va darama castelul frumos de vise pe care il construisera impreuna . Se simteau bine impreuna si se completau unul pe altul .Se potriveau de minune .Dar…despre cine era vorba ? cred ca ar trebui sa ma schimbam putin personajul principal ,asa-i?(dar asta doar pentru cateva episoade) .
Acum…aceasta era marea dragoste dintre Sisi si Kori .Numele adevarate ? pai Sakura Haruno si Korilee Ashimi .Dar…s-au putut bucura de dragostea lor a
durat cateva luni doar .Motivele adevarate le stiu doar ei .Nu s-au certat din cauza infidelitati ,sau ca nu mai mergea ,dar ei au spus celorlati ca
au fost infideli amandoi.Ce minciuna absurda! Nimeni nu i-a crezut ,pentru ca aveau o relatie foarte buna chiar si dupa ‘cearta’ .Dar nu le-a zis nimeni nimic .Stiau ca e ceva grav daca nu au vrut sa spuna .Si nu i-au stresat deloc .Bine…doar Naruto un pic la inceput ,dar dupa s-a potolit .
Sasuke ,insa nu stia povestea .Era tare curios sa afle despre dragoastea lui Sisi si Kori.I-a intrebat pe ceilalti ,dar nu afla nimic sigur .Dar asta nu il impiedica sa nu fie din ce in ce mai curios .Ziua se sfarsi repede .Acum brunetul dormea linistit, visand la floare de cires .Acea fata o inebunea ,si se trezi .Trebuia sa afle ce s-a intamplat intre ea si acel tip .Se imbraca repede si porni .Nu stia unde era casa fetei ,dar isi aminti ca fata ii spuse ca sta la o casa umbrita de doi ciresi ,unul alb ,si altul roz .Dupa cateva priviri ,observa o casa care ar putea fi a Sakurei .Ajunse
e imediat acolo .Vazu pe poarta scris `Familia Haruno` .Atunci zambi .Statea asa aproape de ea si nu si-a dat seama pana acuma? Trebuia sa fie orb sa nu observe asta .Cerceta casa si vazu usa unui balcon deschis ,dar dintr-o parte numai .Se grabi sa ajunga acolo,dar imediat se ascunse .Fata era treaza si statea rezemata pe balcon .Arata superb .Avea parul despletit si era imbracata intr-o camas am de noapte alba ,pana la genunchi si fara maneci .Se uita la o poza veche .Brunetul o urmarea cu atentie .Era tare curios sa afle cine era in poza .
-Daca ai venit sa te holbezi la mine toata noaptea mai bine ai pleca .Baiatul era surprins .Fata se uita la locul unde era el si isi intoarse fotografia .Se putea vedea chipul ei angelic destul de enervat .Era clar ca era furioasa pe el ca venise la o ora asa tarzie .
-Mai mai ,cum de pisicuta nu doarme la ora asta ? nu e cam tarziu pentru tine ?
-Pisicuta a avut un presentiment ca o vei cauta la noapte ,si a ramas de veghe .Ii spuse Sakura taioasa .
-Asculta pisicuto ,eu am venit aici pentru ca vreau niste raspunsuri de la tine .
-Poftim ? marele Uchiha vrea niste raspunsuri ? marele Uchiha nu poate sa gaseasca raspunsurile singur? Era clar ca fata vroia sa il provoace .Il sorbea din priviri .Si se pare ca baiatul se lasa in jocul ei .
Atunci veni mai aproape de fata .O tranti de peretele rece si o imobiliza .
-Asculta aici ,pisicuto imi e somn si vreau sa ma culc cat mai repede .Asa ca fa bine si raspunde-mi la intrebari .Cine este acest Kori de ti in mana fotografia lui ?
Intradevar era cu Kori ,dar si cu Sakura .Erau imbratisati si radeau .
Pe chipul fetei apar un zambet de fata rea .
-Deci vrei sa sti de Kori ?Nu cumva domnul Uchiha e gelos si nu vrea sa recunoasca ?
-Poate ca da ,poate ca nu pisicuto .Dar un lucru e singur :ma faci sa inebunesc .Acum raspunde-mi la intrebarea :ce e cu acest Kori ?
-Daca te intereseaza asa mult ,am sa-ti spun ,dar mai intai da-te de pe mine .Adevarat ,Sasuke ii tinea mainile fetei sa nu poate sa plece .Dar facu cum ii spuse rozalia .Acum astepta raspunsul fetei .
Acum rozalia era libera si se apropie de peretele care o separa de gradina .Ea fiind la etaj ,era o priveliste minunata pentru a vedea cerul .Isi intoarse privirea de la baiatul si ii spuse :
-Kori a venit la noi in sat acum un an .De cand l-am vazut ,as putea spune ca a fost dragoste la prima vedere .Eram tare indragostita si mereu ii evitam privirea .De fiecare data cand se uita la mine roseam foarte tare .Nu si-a dat seama ca eram indragostita de el .Pacat ! au trecut trei luni si nu i-am spus ce simt pentru el .Eram prea timida .Si se pare ca si el .Era indragostit de mine si eu de el ,dar nu aveam curaj sa ne spunem unui altuia ce simtim .Chiar ne potriveam!Amandoi avem ochii verzi ,iar el este roscat .Frumos ,adevarat si cel mai bun in tai-jutsu si nin-jutsu .Rozalia zambi ,dar o lacrima aparu involuntar pe chipul ei .
-Si cum de numai sunteti
impreuna ?intreba Sasuke curios .O provoca .Atunci fata il privi in ochi .Verdele ei ca de smarald se pierdea in negrul ochilor lui Sasuke .
-Infidelitate .Raspunse fata scurt .Isi intoarse privirea de la Sasuke pentru a nu mai fi nevoita s-al priveasca in ochi .De fiecare data cand se uita in ochii lui ,se pierdea si numai stia ce sa spuna .Oare inca simtea acel sentiment pentru el ? Nu ,nu era posibil asa ceva .L-a iubit pe Kori si inca-l mai iubea ,dar nu mai stia nimeni inafara de ea si Kori acest lucru .
-Crezi ca pacaliti pe lume cu acest pretext ?pot sa vad in ochii tai ca minti .Zau asa ,stiu foarte bine cand minti .
-Ba nu! El m-a inselat ,apoi eu l-am inselat ca sa ma razbun …
-Si cu cine l-ai inselat ,daca e adevarat ?
-Nu e treaba ta .Acum ca ti-am raspuns la intrebari ,te rog sa pleci inainte ca Tsunade sa afle ca m-ai vizitat .E la parter .
-Cum vrei pisicuto .Vise placute .
Inainte ca brunetul sa dispara in negura noptii acesta o saruta pe rozalie in clar de luna .Sasuke era surprins ,deoarece fata nu protesta si se lasa in bratele baiatului .Dupa cateva secunde fata pleca furioasa in camera si inchinse usa balconului ,dandu-I o ultima privire brunetului .Acesta disparu imediat ,avand un zambet pe buze .Rozalia era rezoltata ,sin u intelegea de ce a continuat sarutul .Putea macar sa il invete ce inseamna bunele maniere ,dar nu a facut-o . Oare inca mai tinea la brunet ? .Se baga in pat si incerca sa adoarma .Dar nu reusea .Brunetul nu ii dadea pace .Oricat ar fi incercat ,fata nu si-a dat seama ce simte pentru el .I-ar fi placut sa fie cu brunetul ,dar de fiecare data cand se vedea impreuna cu el ,totul disparea intr-o ceata groasa sau o mana o lua de langa baiat .Asta este ce visa ea . Credea ca a visat de mai multe ori acelas lucru ,dar nu .Visele au inceput sa umble prin capul rozalie de la ora unu pana la ora patru jumatate .Ele nu se intrerupeau ,ci continuau una dupa alta .Biata fata! Nici nu putea sa se trezeasca , desi vroia asta . Asa a petrecut noaptea Sakura .Dimineata urmatoare era sambata ,deci putea sa doarma cat vrea .Dupa insistentele lui Tsunade insa,fata se trezi la ora noua jumatate .Nu ii era foame asa ca s-a dus sa se schimbe de camasa de noapte .Ajunsa in fata hainelor ,fata s-a pierdut in lumea lor .Si-a ales in final un tricou negru cu mici modele rosi pe margini si o pereche de blugi aproape negri ,cu niste flori mici rosi .S-a incaltat cu adidasi ei preferati si s-a dus pe balcon .Acolo incepu sa scrie un cantec .Fata facea asta de fiecare data cand avea inspiratie .Desii avea o voce fermecatoare ,nu lasa pe nimeni sa descopere asta sau caietul ei cu cantece ,pe care il pazea cu pretul vietii .De fapt nimeni nu stia de acel caiet .Dupa o jumatate de ora ,fata termina cantecul ,Dar …nu avea un nume .Trecura cateva minute si fata tot nu gasise un nume potrivit .Atunci citi incet versurile .Gasi numele potrivit!
[Imagine: gfxd.png]




Răspunsuri în acest subiect
jocurile dragostei - de ஜSheirஜ - 14-03-2009, 10:46 PM
RE: jocurile dragostei - de Shilpa - 14-03-2009, 11:39 PM
RE: jocurile dragostei - de ஜSheirஜ - 15-03-2009, 07:23 PM
RE: jocurile dragostei - de Shilpa - 15-03-2009, 09:12 PM
RE: jocurile dragostei - de ஜSheirஜ - 15-03-2009, 08:36 PM
RE: jocurile dragostei - de ஜSheirஜ - 18-03-2009, 10:26 PM
RE: jocurile dragostei - de ஜSheirஜ - 29-03-2009, 02:54 PM
RE: jocurile dragostei - de Elusive wolf - 29-03-2009, 03:06 PM
RE: jocurile dragostei - de ஜSheirஜ - 06-04-2009, 09:13 AM
RE: jocurile dragostei - de Elusive wolf - 06-04-2009, 04:12 PM
RE: jocurile dragostei - de Kinder - 10-04-2009, 09:34 AM
RE: jocurile dragostei - de ஜSheirஜ - 12-04-2009, 02:56 PM
RE: jocurile dragostei - de Kinder - 13-04-2009, 07:43 PM
RE: jocurile dragostei - de ஜSheirஜ - 14-04-2009, 03:00 PM
RE: jocurile dragostei - de ஜSheirஜ - 17-04-2009, 01:44 PM
RE: jocurile dragostei - de Kinder - 18-04-2009, 12:49 AM
RE: jocurile dragostei - de ஜSheirஜ - 21-04-2009, 03:40 PM
RE: jocurile dragostei - de Kinder - 21-04-2009, 04:06 PM
RE: jocurile dragostei - de ஜSheirஜ - 01-05-2009, 08:51 PM
RE: jocurile dragostei - de Kinder - 02-05-2009, 10:49 AM
RE: jocurile dragostei - de ஜSheirஜ - 07-05-2009, 12:44 PM
RE: jocurile dragostei - de Kinder - 07-05-2009, 07:53 PM
RE: jocurile dragostei - de Elusive wolf - 15-05-2009, 05:42 PM
RE: jocurile dragostei - de Khonsu - 22-05-2009, 09:58 PM
RE: jocurile dragostei - de ஜSheirஜ - 24-05-2009, 08:23 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jocurile Gladiatorilor Crissu'Blacker 0 1.607 27-06-2011, 07:16 PM
Ultimul răspuns: Crissu'Blacker


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)