Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Moment de tacere

#5
Nume - Ayra
Varsta -17 ani
Descriere - Micuta [1,55], cu parul ceva mai jos de umeri, negru, cu suvite de un visiniu inchis , ochii mari,negrii albastrui, si buze mici. Este rockerita si se imbraca mai tot timpul in negru , poarta tricouri cu cranii sau trupe rock si bratari cu tepi. Are pierce in buza si limba, iar in ureche are un ac de siguranta . Este tatuata la baza piciorului [un craniu sub care este numele ei] si isi deseneaza mereu stelute negre in jurul ochiului drept.
Foarte inteligenta, de multe ori refuza sa se puna in valoare.
Desi nu este extrem de deschisa, are prieteni buni cu care se distreaza mereu si in preajma carora se poarta degajat. Pare foarte indrazneata, dar este o fire usor timida, lucru stiut doar de ea.
Are o problema usoara cu tigarile si alcoolul , dar nu se lasa doborata usor.



In clasa ei, Ayra respira incet, incercand sa se relaxeze, in timp ce-si indesa castile in urechi. Ura faptul ca se terminase vacanta, inca mai avea chef sa se distreze cu nebunii ei, razand si fumand in barul din gara, unde se asculta cel mai bun rock din oras. Ii era dor de chefurile nebune in care uita de ea, scufundandu-se in alcoolul ce-i ineca fantasmele ce n-o lasau sa zambeasca.
Ar fi vrut sa poata spune ca se bucura ca-si reintalneste colegii, dar nu avea niciun chef sa-i vada, mai ales datorita lui Yuki.
" La dracu cu toti fraierii dupa care am plans ! " gandi fata, dupa care ofta adanc.



Răspunsuri în acest subiect
Moment de tacere - de Flash - 23-01-2009, 09:57 PM
RE: Moment de tacere - de Zelia - 23-01-2009, 11:07 PM
RE: Moment de tacere - de Flash - 23-01-2009, 11:18 PM
RE: Moment de tacere - de Mitzuke - 24-01-2009, 11:38 AM
RE: Moment de tacere - de chrissta - 10-06-2009, 08:13 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)