Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Follow love or follow you? [}+18]

#8
(21-01-2009, 10:57 PM)MagicStar A scris: Avertisment: Dupa cum se arata si in paranteza de mai sus, ficul este facut de 2 persoane [moi & bro], desi exista si relatii fata x baiat, ficul este yaoi in asta consta baza lui. Unele capitole sunt mai cuminti, la altele va trebui luat in considerare semnul de 18+. Cu neobisnuitul meu tupeu de-al posta, de-abia astept s-aud parerile voastre... Enjoy it...! P.S: Capitolul 2 il va posta Just_A_Kid

Follow love or follow you?

Ceasul batu ora 12:30 noaptea, trecut de miezul noptii deja. Pe cerul nocturn stelele se inghesuiau una peste alta, iar mama lor, luna, statea ca o craiasa in mijlocul micilor faclii. Plimbandu-ne prin oras, intr-un bloc de 10 etajele, din mijlocul acestuia, privirea ne coboara din ce in ce mai jos pana ce cade la parter., intr-o camera mai ferita, caci era situata la coltisorul blocului. Acolo doi tineri minunati incercau pozitia clasica.
-Hai lucreaza cu mine Ayumi ! se auzi vocea unui baiat pus bine pe "treaba". Un tanar de 19 ani cu parul scurt, rosu si bine asezat, pielea alba si fina, iar chipul angelic, ochi caprui precum culoarea pamantului si cu o voce blanda ca a unui profet.
Sub el, o fata, tanara si ea, adolescenta de 18 ani, cu parul negru ca noaptea si ochii schimbatori de nu-ti dadeai destul de bine seama de culoare.
Bruneta aceasta nu-l mai satisfacea pe baiat in partidele lor fierbinti ce incepeau odata cu caderea noptii.
-Akurumo hai sa ne oprim! se auzi vocea fetei ce isi aseza mana pe pieptul gol si bine format al baiatului; iar printr-o miscare il indeparta de ea.
Baiatul o privi foarte nemultumit, se ridica de pe trupul tanar al fetei ce se afla inca intins de-a lungul patului.
-Ce naiba e cu tine ? o intreba roscatul c-un ton de iritare in voce. Pana acum mi te dadeai pe tava, noptile noastre erau intr-adevar nebune, tanjeai dupa trupul meu si urai timpul asta ucigator ce parca numai trecea pentru a ne incepe ideile nebunesti. In ultima vreme ai devenit bleaga, indiferenta, trupul meu nu ti se mai pare ca un trofeu, iar eu cred ca nu te mai farmec cum o faceam odata. Nici nu te mai recunosc! Zi-mi sincer: tu ai pe altcineva?
Fata il privi cand se imbraca si ii venea sa-i dea dreptate la unele lucruri, baiatul asta este un macho al cartierurilor, bucuria fetelor si spaima baietilor, cand o adolescenta, doamna sau altceva de sex opus il vedea, nu se putea abtine sa nu saliveze dupa el. Insa doar cateva au reusit sa-i intalneasca maretia si la pat , Ayumi fiind una dintre norocoase. Trupul fetei numai era templu pentru ea, isi pierduse virginitatea cand il intalni pe Akurumo; si spusele tanarului erau adevarate numai este ceea ce era odata.
Dupa ce isi termina si bruneta sa-si incheie bluza, merse in spatele roscatului, cuprinzandu-l.
-Akuri...scumpul meu Akuri...promit ca data viitoare va fi mai bine, ma voi stradui mai mult..! minti aceasta sa nu dea banuieli sau suspiciuni baiatului, mai multe decat deja le avea.
-Spre binele tau asa sa fie, caci daca nu ma transform din cel mai frumos vis al tau in cel mai rau cosmar pe care l-ai avut vreodata.
Akurumo arunca o privire spre fata, ca cea a vanatorului ce stia de inainte metodele prin care ii putea scapa prada. Apoi parasi incaperea c-o furie in el de si muntii i s-ar supune. Ayumi privi in urma lui auzind cum se inchise usa, se ingrozi cand isi aminti privirea baiatului si-un fior o trecea prin toate unghiurile, incerca sa scape de starea aceea printr-un oftat, Se facea din ce in ce mai tarziu, corpul tinerei se arunca din nou pe suprafata moale, iar ochii i se inchisera. Simtea cum inebunea. Oare in continuare ce va pati ? Cum se va comporta Akurumo cu ea? Si de ce ea se comporta asa?
Afara, Akurumo se urcase in masina sa, o splendoare, decapotabila neagra ce furau privirile la oricine, prietenii lui simteau in acelas timp invidie, gelozie, dar si o bucurie nemaiintalnita pentru baiat. Baiatul dadu drumul la muzica in timp ce isi puse cheile in contact privindu-si reflectia in oglinda din dreapta lui.
-"Fetele..un specimen necunoscut nici in prezentul zilelor noastre...Ce explorator ar reusi intr-adevar sa ajunga la un rezultat..la o concluzie?"
Roscatul apasa pe acceleratie plecand in viteza din fata blocului, nu mai trase capota, lasa vantul nocturn sa-i fluture suvitele lui rebele, in timp ce el conducea ca un nebun.
Strada ii era la comanda si la ora tarzie, aglomeratie in trafic nu zareai, cu una cu doua, cu cat se apropia mai mult de locul in care locuia, dadu muzica din ce in ce mai incet, iar viteza scazu. Cobora jos din decapotabila, inchizand usa, apoi urcase scarile din blocul lui, ajungand in cele din urma in apartamentul sau.
-"Ahh...acasa...!"
-Akurumoooo.....! se auzi vocea unei fetei ce tocmai sari pe el.
-Buna si tie Casandra..! spuse baiatul daramat la pamant.
Fata din fata lui era roscata, cu parul lung si ondulat, ochi caprui, pielea alba si un zambet copilaresc pe chip. Era imbracata intr-o camasa de noapte albastra, care ii lasa formele sa iasa in evidenta. Semana foarte bine cu baiatul, evident cum amandoi erau frati gemeni. Cei 2 se ridicara de pe jos, apoi mersera in bucatarie, domnisoara ii dadu baiatului sa manance, iar acesta ii multumi c-un zambet.
Ce schimbare de comportament va avea Akurumo? Ce va face in legatura cu Ayumi? Se va schimba in altcineva si el sau va ramane acelasi?

Personajele:

Akurumo=> http://i43.tinypic.com/2e0v95g.jpg
Ayumi=> http://i42.tinypic.com/e6op6u.jpg
Casandra=> http://i44.tinypic.com/maebky.jpgv

am trecut si pe aici si acum am sa incep.
am vazut cateva greseli de tastare , dar nu am sa mai stau sa le enumar acum
Dialogul:nu este sec si asta imi place
descriere:e si ea pe acolo dar nu strica mai multa:))
Imi place ficul tau si mai ales ca e la Yaoi:))

Ai pus si avertisment:))
(21-01-2009, 10:57 PM)MagicStar A scris: Avertisment: Dupa cum se arata si in paranteza de mai sus, ficul este facut de 2 persoane [moi & bro], desi exista si relatii fata x baiat, ficul este yaoi in asta consta baza lui. Unele capitole sunt mai cuminti, la altele va trebui luat in considerare semnul de 18+. Cu neobisnuitul meu tupeu de-al posta, de-abia astept s-aud parerile voastre...
este bine ca l-ai pus ca mai sunt si niste persoane pe zup sub 11 ani(cred):))
ja ne si spor la scris
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.



Răspunsuri în acest subiect
Follow love or follow you? [}+18] - de MagicStar - 21-01-2009, 10:57 PM
RE: Follow love or follow you? [MagicStar x Just_a_Kid] (18+) - de Ryuu - 07-02-2009, 02:14 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)