Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Garden of Words

#3
@Romania
Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam la acea scena. Desi puteam pune pariu ca Yukino va face ceva. Personal am privit acea scena ca o rabufnire a multor chestii adunate. *desigur chestie tipica , desi cum am zis in postul original nu stiu cat de realist e conturat personajul in conformitate cu varsta*
Cat despre setul banal de replici al lui Aizuki aduse la acel moment il consider un plus doar pentru situatia prezenta deoarece ii scoate partea copilareasca daca pot spune asa in evidenta.
Tot ce am scris mai sus a fost doar despre o singura scena care nu pot zice ca am agreato total dar asta nu face endingul prost.
Faptul ca sfarsitul ne da cateva dovezi ca acestia comunica ma duce cu gandul in multe parti. Mai exact diferite scenarii pe tema principala, fie ea relatia neobisnuita dintre categoriile de varsta sau distanta*5 centimeter per second feel* si o posibila evolutie. Sau imposibila?
Asta ramane sa decidem fiecare in urma acestui film. *daca ne plictisim*

*Cat despre poveste tocmai asta mi-a placut in special, au lasat ceva simplu imbinat cu replicile scurte si tot ce tine de vizual.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks



Răspunsuri în acest subiect
The Garden of Words - de Azazel - 08-04-2015, 03:32 PM
RE: The Garden of Words - de Romania - 08-04-2015, 07:32 PM
RE: The Garden of Words - de Azazel - 08-04-2015, 11:41 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)