Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Letal Love

#3
[Imagine: letal-love_zpscb56d7a6.gif]


Capitolul III


P.O.V. Ann

Steteam nemiscata in patul meu urias de abanos, avandu-mi parul rasfirat. Ma uitam neutra la tavanul alb. Eram parca absorbita in gandurile mele care se rafiuau unele cu altele. Baiatul acesta...Chris parca. Nu stiu ce sa cred despre el. Gandurile imi sunt deranjate de sunetul telefonului care era langa mine. Usor, tarandu-mi mana ca un soldat ranit, auung la telefon. Il i-au in mana, ridicandu-ma in fund. Imi dau parul de pe fata, apoi citesc mesajul.

Petrecere la ora opt la mine. Daca vrei vi, daca nu, nu. Chris

Cum de tocmai domnul seducator si erou m-a ales pe mine ca sa vin la petrecerea lui? Imi pun un deget la buza, incepand sa ma gandesc, Nu am nimic de pierdut. Mi-am terminat temele, am invatat...putin distractie nu strica plus ca tata e plecat la o conventie...o conventie in Japonia. Si de cand mama a plecat nepasatoare, numai tata mi-a mai ramas. Ma intind putin pentru a ma dezmorti de lenea care ma coplesise, apoi imi pun in picioare papuceii mei albi cu puf, foarte draguti si ma duc la baie. Am o ora ca sa ma aranjez. Cam putin. Imi i-au peria si incep sa imi aranjez parul, apoi imi vine o idee. O chem pe Emma, menajera noastra, sa vad daca ma puate ajuta la par. Emma e ca o mama pentru mine. De fiecare data cand tata e plecat, eu si Emma facem prajituri si ne uitam la filme pana adorm. Emma intra in camera si ma intreaba care este problema. Ii explic totul, apoi ea ma pune sa stau pe scaun. Dupa douazeci de minute, Emma termina, facandu-mi parul bucle. Dar, capodopera Emmei nu se terminase, deoarece avea sa imi dea un roj si un machiaj fabulos. Dupa micul make-up, imi iau o fustita alba si un tricou pe umar mov si cobor scarile, iesind din casa prea exagerata. Avea vreo zece camere si un garaj lung, unde isi tine tata capodoberele. Nici nu facui bine cativa pasi, ca telefonul suna...Han? Baiatul asta nu stie ce inseamna despartire? Il ignor si incep sa merg mai departe, cu mersul meu lasciv. Dintr-un colt al blocului, cineva ma prinde de mana si ma trage intre blocuri. Era fostul meu enervant prieten, Han. Il intreb nervoasa ce vrea, adaugand si un pufuit.
-Cand cineva te suna, se presupune ca trebuie sa raspunzi.
Han imi detaliaza niste amanunte despre tatal meu, care avea sa mai intarzie cateva zile. Mda...Han este ca un fel de livrator pentru tata. Neinteresana deasta, stiind ca tata are multa treaba, il las singur pe Han, acesta schizand un zambet diabolic pe fata. Continui sa merg nepasatoare, pana ajung in fata casei lui Chris. Puate am uitat sa metntionez ca mesajul avea si adresa unde are loc petrecerea. Cred ca am intarziat cateva minute, dar, vedetele sa las asteptata, nu ca mas considera o vedeta. Intra usor pe usa, o admosfera muzicala ma intampina. Casa era full. Un tip beat, altiii jucam poker pe covrigi, iar Chris era pe masa, band dintr-un suc.


P.O.V. Chris

Frumosul moment fu intrerupt de clacsonul unei masini care era parcata in fata casei mele. Nick si Mustangul GT al sau. E timpul...ii spun lui Ann sa ma astepte. Urc sus, i-au cheile de la masina care avea sa para si eventual, imi iau pistolul meu. Ies din camera si intru in cea alaturata unde era Zack. Deschid usa si ce credeti ca facea Zack cu fetele? Juca Monopoly. Exact, Monopoly. E un mare idiot. Are doua opere de arta si el joaca Monopoly? Sa fim seriosi. Cu o voce irnica, ii spun ca e timpul sa mergem. Fetele se dau jos de pe pat si pleaca. Vine si Zack, dandu-i o palma peste cap.
-Boule, tu joci Monopoly cu fete? Acesta zambeste amuzat. Coboram amandoi, unde ne astepta Ann. O iau usor de mana si ma indrept cu ea spre iesire. Inainte sa ies afata cu ea si cu Zack, fluier o data, muzica oprindu-se. Cu o fata serioasa, las ca linistea sa isi faca cutremurator aparitia, apoi strig vesel, ridicand mana in aer triumfator.
-E timpul!
Toti se bucurara si petrecerea continua. Ann era vizibil confuza. Iesim toti tre pe usa, eu inca tinand-o pe Ann de mana. Intram in masina, Nick o porneste.
-Cine e papusica de langa tine?
Vizibil iritat de acesta afirmatie, ii raspund amenintator.
-Treaba ta e sa conduci. Daca nu o faci, conduc eu si pastrez si masina!
Imi las mana pe dupa gatul lui Ann. Acesta, ma intreaba cu o urma de frica in voce.
Chris, ce se intampla?
Eu o linistesc repede, sarutand-o si spunandu-i ca nu are de ce sa isi faca griji. Ajungem insfarsit la destinatie, vechea fabrica de uzina, un loc sumbru si infiorator. Nu mai stiu ce este frica de cand am ramas singur pe lume. De atunci am incercat mereu sa supravietuiesc, acest lucru mergand struna. Acolo ne asteptau sase masini, cinci negre iar una galbena, acea galbena fiind un Hyundai. Ii spun vesel lui Ann sa astepte in masina, eu cu Zack si Nicl iesind. Din masina galbena, iese un prieten cu trasaturi asiatice, prieten cu Nick. Acestia dau mana, eu, fiiind direct il intreb unde este masina. Imi spune sa il urmez, ajungand la un garaj. Usa se deschide putin cate putin. Era perfect. Chiar ce comandasem...o Toyota Supra portocalie. Nu avea nimic ajustat, daor piesele din fabrica. Trebuie sa o personalizez eu. Tipul imi da cheile, iar eu, la randul meu ii dau cheile de la scoala. Habar nu am de ce un timp vrea cheile unei scoli, dar ma rog. Ann se aproprie de noi, la cativa metrii ramanand putin cam surprinsa. Merg usor la ea, parca, trecandu-i socul. o iau usor de talie si o invit sa intre in masina, insa, un zgomot care ma enerva la culme se aude. Era politia...


VA URMA...CITITI SI URMATORUL CAPITOL CA SA AFLATI CE SE INTAMPLA MAI DEPARTE...
[Imagine: redder_zpsbd944865.gif]

Sec. XXI, secolul vitezei



Răspunsuri în acest subiect
Letal Love - de RedBoy - 04-03-2014, 05:28 PM
RE: Letal Love - de RedBoy - 05-03-2014, 12:40 PM
RE: Letal Love - de RedBoy - 06-03-2014, 04:44 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)