Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

??? ????????

#4



Capitolul 4






Inspir, expir de doua ore stau in fata pc'ului asteptand o minune. Tot ce vreau sa fac este sa merg la mare, sa simt cum valurile jucause se pierd pintre picioarele mele, adierea lenta a vantului si soare batand puternic asupra pielii mele albe ca petala unei margarete. Dar nu stiu sa inot, dar iubesc nespus de mult marea, sa aud cum valurile se izbesc de stancile coastei.

Sa fug si sa simt cum nisipul ma arde si sa-mi las in urma grijile, gandurile sa ma dezbrac de toate s-o las sa ma descopere cum nici un barbat nu o s-o faca niciodata. Asta ar fi pacatul meu. Imi i-au din pachetul de Malboro Light o tigara, ma ridic de pe scaun pornind spre balcon. Aerul cald m-a topea, iar vantul nici nu vroia sa adie si el putin.

Aud usa deschizandu-se si parfumul sau masculin m-a face sa inchid ochii, il inspir vrand sa il pastrez doar pentru mine.
-Limonada? vocea sa puternica m-a aduse la o realitate crunta. Dau afirmativ din cap si i-au un pahar plin cu limonada si niste bucatele mici de gheata, exact cum imi place mie -Inca nu am uitat cat de mult iubesti limonada- se apropie de mine si isi puse mainele in jurul sau.
- Nu e bine ce facem, trebuia sa fiu eu acum rationala, dar in ciuda a ceea ce zisem capul meu isi cauta joc pe umarul sau.
- Micuto iarta-ma, nu am vrut sa-ti fac rau, stiam ca zice adevarul si el sufera, ochii sai albastri ii acaparase pe ai mei lasandu-i sa ii urmareasca fiecare rid, fiecare expresia. Era cu adevarat frumos, desi avea 29 de ani, era superb. Am suferit mult dupa el, era jumatatea mea mereu alaturi de mine, sustinandu-ma la fiecare prostie.

Eram indragostita de el. A avut primul meu sarut, unul accidental dar atunci mi-am dat seama ca pentru mine e mai mult decat un prieten. Cu el am descopeit marea, el m-a invat sa apreciez fiecare lucru si sa il cercetez in detaliu. Dar totul s-a spulberat in ziua in care a venit cu ea, o bruneta frumoasa toti au placut-o, dar eu eram.. -Ai putea sa ma ierti? imi inchid ochii si m-a gandesc la el..
- Desigur, nu esti tu al meu? imbratisarea pe care mi-o acordase mai devreme se slabi, se ridica incet, luandu-ma de mana ma privi in ochi pentru o clipa, dupa care buzele sale se acoperea pe ale mele, invitandu-le la un dans tandru. Se opri brusc si imi sopti la ureche - Ce ai zice sa mergem la mare?- pe fata mea se putea citi uimirea, de unde stia ca vroiam la mare, dar mai presus de toate faptul ca mergea cu mine la mare, doar cu mine. Dar m-ai am o singura intrebare cu iesim de aici fara cheie. - Daca te gandesti cum iesim de aici, sa stii ca mai am o cheie.- un zambet seducator ii aparu pe fata asa cum numai la el vezi, mi-am incolacit bratele in jurul gatului sau - Esti minunat, uitasem cat de bine ma cunosti!- aceastea fiind spuse, buzele sale isi continua jocul ce il intrerupse. Saruta asa de dulce, felul in care corpurile nostre se potriveau asa de bine, iar ceea ce unii numesc iubire, cred ca incepem impreuna sa o descoperim.


Iubim ca sa fim iubiti...

_________________________


Va multumesc ca imi cititi ficu'! :* >:D<



Răspunsuri în acest subiect
??? ???????? - de aidutza - 12-06-2013, 06:30 PM
RE: ??? ???????? - de aidutza - 13-06-2013, 12:00 AM
RE: ??? ???????? - de aidutza - 18-06-2013, 10:58 PM
RE: ??? ???????? - de aidutza - 19-06-2013, 11:54 PM
RE: ??? ???????? - de aidutza - 16-07-2013, 11:19 PM
RE: ??? ???????? - de aidutza - 17-07-2013, 07:47 PM
RE: ??? ???????? - de Syryus - 23-07-2013, 05:26 PM
RE: ??? ???????? - de Crazy~Tenshi - 22-10-2013, 11:44 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)