Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Casual vs Hardcore

#2
Personal, diferenta dintre un hardcore si un casual mi se pare absolut inutila si inexistenta. Singura clasificare valida pe care o vad e pro gamer [aka. mergi la turnee si castigi bani din asta] si gamer [aka. te joci ca asa ai chef si iti place].
Toata diferentierea asta cred ca a pornit din nevoia unora de a se simti mai bine in legatura cu modul in care prefera sa-si petreaca timpul, si "I'm a hardcore gamer" suna mai bine decat "imi place sa stau si sa frec menta jucandu-ma pe PC/consola" pentru unii. Si pentru asta, in unele cercuri primesti bragging rights, and that can be awesome, admittedly. Dar asta nu inseamna ca exista o diferenta adevarata si valida. Poti sa te joci ultima iteratie din CoD/Final Fantasy/whatever big fancy game is *in* right now, sau Angry Birds. Nu, niciuna din alegeri nu te face mai jmeker, tot un joc e. Si nici nu esti mai ba?tan daca bagi un infinit de ore intr-un joc si ajungi la 100% completion. Pur si simplu ai mai mult timp de investit in chestia asta sau ti-a placut mai mult jocul. That's it.
Si o chestie amuzanta pe care am vazut-o e ca majoritatea care se bat cu pumnu' in piept ca sunt hardcore fratzica sunt aia care se joaca in timpul liber si nicidecum cei care castiga o paine din asta, gen revieweri mai cunoscuti [cel putin din cei pe care ii urmaresc pe youtube si sunt nume destul de mari in bransa, cum ar fi si TotalBiscuit, ca exemplu].
Anyway, games should be just a hobby and that's that, nu ar trebui sa fie luate chiar atat de srs bsns. De-asta sunt jocuri, so quit it and have fun, guize. Srsly, chill.



Răspunsuri în acest subiect
Casual vs Hardcore - de MajinCloud - 01-05-2013, 10:18 PM
RE: Casual vs Hardcore - de Soda - 07-05-2013, 12:00 AM
RE: Casual vs Hardcore - de Lokke - 07-05-2013, 12:40 AM
RE: Casual vs Hardcore - de Xpt1 - 09-05-2013, 02:44 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)