Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Stairs to Infinity

#1
Stair I : Retrace (Part I)

Jun se chinuia să-şi ţină echilibrul.Barca se învârtea în toate directiile,valurile erau necruţătoare,iar ceata te împiedica să vezi la mai mult de doi metri în jur.
Parea o situatie fară precedent,dar pentru Jun nu era deloc aşa.Din potrivă,simtea că în curând va avea parte de un 'ospăţ',dar trebuia să fie atent şi la alti VÂNĂTORI DE FURTUNI veniti la 'masă'.
Vânatorii de Furtuni erau în general pirati,cu corabiile lor mari,impunatoare, ce şi prin ceaţă se puteau zari,dar Jun,Jun Frederik era mai degrabă un adept al fulgerelor aurii precum ochii lui,cele mai rare tipuri de fulgere.
Deşii era un singuratic,se zvonea că este de 1O ori mai puternic decât un întreg echipaj de pirati de Vânatori de Furtuni.
Barca sa veche şi aproape putrezită cumparată din port cu putinii bani pe care-i avea aproape că fu rasturnată de valurile furioase,exact în clipa când un fulger auriu se ivi la mică distanţă.Jun vasli cu toată puterea lui şi scoase o plasă de pescuit specială,o plasă care putea stoca energia furtunilor înauntru.Jun prinse cu succes fulgerul în plasă după care electricitatea acestuia folosi mâinile lui Jun drept conductă şi astfel energia intră în interiorul lui.Jun se simti plin de energie de îndată şi lasă garda jos,trezindu-se prins în urmatoarele două secunde într-o altă plasă de pescuit specială!Începu să se sbenguie în ea fiind ridicat cu forta din barcă,iar când se afla la câţiva metri în sus ceata disparu,facând vizibilă o navă de pirati chiar în spatele lui!
Când ajunse pe puntea navei,un grup de pirati nervoşi îl înconjură.El se ridică din plasă şi îşi şterse hainele fară să pară speriat.
-Ce crezi că faci aici,ticalos mic??!!întrebă cel mai probabil capitanul navei,ceilalti pirati facându-i loc când se apropie.Ne-ai furat fulgerul aşa,fară neruşinare,aşa că vei plati în cel mai dur mod că te-ai pus cu mine,Capitanul Ikaros!
-Eh..începu Jun cu un zâmbet tâmp,după care vântul începu să bată,zâmbetul pierindu-i.Chiar n-am timp de aşa ceva acum..
-HUH?!raspunse surprins Ikaros.Nu ştiu cine te crezi..
Nu apucă să termine,că Jun se aplecă iar în clipa în care palmele sale atinseră podeaua..,toată nava se electrocută,piratii cazând la pamânt instant,iar corpul sau fiind cuprins de mici fulgere aurii.
Jun începu a merge printre piratii leşinati când unul dintre ei,încă treaz,îl prinse de picior.Jun îl privi dispretuitor iar acesta vorbi tremurat:
-Jun F-Frederik,corect?!
Jun nu raspunse.
-Îţi voi arata cea mai de preţ comoară a noastră,în schimbul cantităţii tale de energie cerească [fulgere,tunete] acumulate până acum!
Jun nu avea încredere,dar ceva îi spunea că ziua asta îi va schimba viata pentru totdeauna.
Jun îl luă pe pirat în spate,dar nu lasă garda jos,era gata oricând să-l electrocuteze până la moarte dacă era nevoie.
Au mers tacuti până în cel mai adând etaj al navei,un loc întunecos şi urât mirositor.De jur împrejur se aflau numai temnite,majoritatea goale.
Ajunseseră la capatul holului acolo unde într-o celulă extrem de întunecată ceva stralucea.Jun simti de îndată o energie magică puternică.Când se uită mai atent,zari o fată dormind..



Lia.edit: color issues fixed.



Răspunsuri în acest subiect
Stairs to Infinity - de Cher - 30-12-2012, 03:27 PM
RE: Stairs to Infinity - de Lain - 30-12-2012, 07:44 PM
RE: Stairs to Infinity - de pikab00m - 02-01-2013, 10:15 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)