Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Races, gasolina and sex [+18]

#1
Acest fic e impreuna cu Mira facut si sper sa va placa. ^.^

Varsta minima: +18
Gen: Aventura, actiune, drama, romance si mai ceva pe acolo
Limba: Romana
Observatii cu privire la continut: Voi incerca sa cenzurez unele cuvinte
Tipul de comentariu solicitat: Eu spun sa cititi si daca va place sa lasati.

Capitolul 1

- Mai adanc..., gemu de placere Loyna, infigandu-si unghile date cu oja neagra in umeri mei, cand am marit ritmul miscarilor de du-te-vino.
Coada mea de pantera neagra zvacnea intr-o parte si alta, incercand sa se fereasca de coada stufoasa si roscata a fetei. Simt cum imi vine si ma eliberez in prezervativ, fiindca nu stiam cu cine dracu si-o mai tragea idioata asta de fata si nu riscam. Gafai usor, privindu-i ochii verzi ai tinerei, cu pupila dilatata parca ar fi drogata, de fapt pe o parte era drogata. Ma ridic din pat, afisandu-ma in toata splendoarea mea, indreptandu-ma spre noptiera, fiindca mobilul incepu sa imi sune. Iau HTC-ul si il duc la urechea ascutita, neagra ce se ivea printre suvitele de par vopsite in albastru-metalizat cu suvite violete, ce imi ajungea pana la umeri.
- Da? Mormai plictisit, aprizindu-mi o tigara si tragand lacom din ea, in timp ce o priveam pe Loyna cum se imbraca.
- Sefule este o cursa destul de banoasa, ma instiinta Kae, un motan ce se ocupa de organizarea curselor in orasul Kaedo.
- Cine? Il intreb curios, stigand tigara si scot din buzunarul blugilor portofelul si de acolo o bacnota de cinci sute de euro, pe care i-o bag vulpitei intre sani, iar aceasta facu o berezea spre mine.
- Bamboo, Shane si Titi, ma informa, facandu-ma sa mijesc ochii si sa ranjesc, expunandu-mi dinti albi cu, canini ascutiti ca acele.
Ii spun ametitului de motan sa ma inscrie si ii inchid in nas. Ma duc in baia spatioasa, cu marmura pe jos, dus cu hidromasaj, jacuzzy, oglinda pe un intreg perete, canapea alba si o plasma in perete. Intru in dus si dau drumul la apa calda, ce incepu sa imi spele trupul cu muschi discreti si tatuajul in forma de dragon cu o pentagrama tinand intre gheare, care era pe spate. Era asa de bine sa stau in dus si sa nu fac nimic, dar cineva avea cursa azi si cineva trebuia sa aduca bani pentru a putea tine un garaj si sa isi permita acest lux. Cam dupa zece minute de rasfat si dezmat, ies din dus si incep sa ma sterg cu un prosop, in timp ce ma duceam in camera. Trag pe mine o pereche de boxeri negri, pe trup, apoi trag pe mine o pereche de blugi negri si un maiou alb. Mai iau pe mine o geaca din piele neagra si manusi cu degetele taiate. Imi pun pe cap o casca de motociclist si ies din camera. Pornesc agale pe coridorul luminat slab, dar pupilele mele ce erau verticale acum, vedeau ca si cand coridorul ar fi luminat puternic. Cobor in garaj si imi salut angajati, apoi ma urc intr-o Mitsubishi Eclipse, neagra cu o vipera verde pe capota, iar pe la usi flacari. Makt imi spuse ca am Nass destul, incat as putea sa fac o excursie in spatiu pana la E.T. si inapoi. Ce frumos. Ii spun sa se pregateasca de spargerea aceea de la magazinul auto, apoi pornesc masina, indreptandu-ma spre cursa.
Motorul torcea atat de frumos, incat semana cu torsul meu, cand stau la soare sau pe lucruri pufoase, moi si catifelate. Abia asteptam sa concurez cu ametiti de Bamboo, ce imi este dator cu niste bani, Shane care e idiot si Titi, ce este sarac cu duhul, dar bogat. Apas si mai tare acceleratia, indreptandu-ma spre partea de vest a orasului Kaedo.

Stateam la linia de start, privind multimea ce imi scanda numele, de fapt porecla: Viper. Nimeni nu imi stia numele real, nici macar Loyna cu care mi-o tragea de un an si ceva sau cei care lucrau pentru mine. In afara de bunica, care este in azil, nimeni nu imi stia numele si credeau ca Viper este numele meu. Kae dadu startul, iar noi am pornit in troba de pe loc, pe traseul ales. Conduceam destul de relaxat, cu ambele maini pe volat si coada incolacita in jurul schimbatorului. Il vad pe Bamboo cum vrea sa ma depaseasca, dar atunci se ivi o curba. Fac un drift, luand un viraj strans, tregand milimetric de parapetul care il lua Shane in brate. Au, au. Shane atat de mult iubesti tu parapetele, copaci, zidurile si stalpi, incat ar trebui sa te insori cu ele, spun ironic in gand, amuzat. Mai erau cateva curbe, iar in una dintre ele, i-am facut cunostinta lui Titi cu rau Shang, ce tracea prin oras. Acum batalia se dadea intre mine si cainele de la volanul unui Jaguar negru cu o femeie dezbragata pictata pe el. Ce educativ, n-am ce spune.
- Viper! Eu voi fi regele in seara asta! Striga Bamboo, intrecandu-ma si imi arata semnul pacii.
Mijesc ochii si dau drumul ambelor tuburi de Nass, pornind ca o sageata lansata din arc. Trec fara probleme pe langa copoi si deschid fereasca fumurie, scotand mana stanga pe ea. Ii arat degetul mijlociu si fac cercuri cu el, dandu-i de inteles ca intr-o zi ii voi avea fundul sa ma satisfaca sau macar sa il violez. Trec linia de finish si opresc langa Kae, ce imi dadu o borseta de bani si imi spuse ca acolo se afla peste cinci sute de milioane, bani-gheta, cea ce a adus un zambet pe buzele mele. Arunc borseta pe scaunul din dreapta, apoi pornesc spre azilul de batrani, unde se afla bunica mea. Strazile orasului incepeau incetut cu incetul sa fie luminate, semn ca se crapa de ziua, iar azilul se deschidea la cinci pentru a primi vizitatori. In drum spre destinatie, ma opresc in fata unei florari si inainte sa cobor, imi dau casca, punand-o peste borseta. Cobor din masina si incep sa ma uit pe la flori, alegand cate o floare din fiecare, pana am ajuns sa fac un buchet multicolor si cu multe mirosuri. Ii platesc vanzatoarei, care mi-l impacheta, apoi urc in masina.

- Emm, scumpule ce faci? Ma intreba batranica, cu parul alb si cu pielea zbarcita din cauza anilor. Vai ce frumos, exclama cand i-am intins buchetul de flori. Esti doar tu? Ma intreba, uitandu-se de dupa mine, fiindca mereu astepta sa imi aduc iubitul sau iubita la ea.
- Doar eu buni, spun, asezandu-ma langa ea pe canapea si imi pun capul pe picioarele ei.
Batrana incepu sa imi spuna ca la douazeci de ani, ar trebui sa am o iubita sau un iubit stabil. Oftez si incep sa privesc pozele ce le avea cu mine si parinti mei, pe noptiera. Din ochii mei de un verde-aprins, se scurse o lacrima, semn de cainta, ca nu mi-am putut salva parinti din incendiu. Bunica vazu acea lacrima si incepu sa toarca, in timp ce ma mangaia pe cap, facandu-ma sa dau lenes din coada, semn ca sunt pe cale sa adorm...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Races, gasolina and sex [+18] - de Nywa - 16-10-2012, 10:27 PM
RE: Races, gasolina and ***** [+18] - de Lia - 17-10-2012, 04:10 PM
RE: Races, gasolina and sex [+18] - de Eirenne - 17-10-2012, 07:16 PM
RE: Races, gasolina and ***** [+18] - de Mitus - 17-10-2012, 10:00 PM
RE: Races, gasolina and ***** [+18] - de Aly - 17-10-2012, 11:07 PM
RE: Races, gasolina and ***** [+18] - de Lia - 18-10-2012, 12:12 AM
RE: Races, gasolina and ***** [+18] - de Syryus - 19-10-2012, 09:23 AM
RE: Races, gasolina and sex [+18] - de MiraA - 13-11-2012, 10:46 PM
RE: Races, gasolina and sex [+18] - de Sushi - 19-12-2012, 09:51 PM
RE: Races, gasolina and sex [+18] - de Nywa - 25-12-2012, 07:53 PM
RE: Races, gasolina and sex [+18] - de Lexxu - 25-12-2012, 10:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Fire races ellamanu 3 17.135 10-10-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: A'Svear


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)