Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragon Ball Z

#2
Cand eram mic si ma uitam pe TVR 2 la Dragon Ball... ziceam: best anime ever (desi nici nu stiam pe vremea aia ce e aia anime)... Apoi, pe RTL 2 DBZ... UAU! Ce chestie. Foarte misto. Desi nu intelegeam o boaba germana.

Dar am fost dezamagit fiindca Thien avea un rol mai mult decat marginal... episodic. Ok, pe vremea aia am trecut peste si l-am considerat bun.

Dar l-am revazut recent... si nu mi-am dat seama ce era asa fascinant la el. E destul de mediocru. Sigur ca grafica si luptele alea iti pot lua suflul, dar exagereaza intr-un hal nepermis pentru mine - cel de acum. Mai ceva ca Van Damme cand are belele ii Son Goku asta. Niste insi care traiesc ca sa distruga planete. Nimic interesant la ei. Vad ca e incadrat la comedie... e plin de umor involuntar. personaje bobastice. Si dramedie dusa la extrem. Dupa care apare Goku - se scoala din morti, mananca seminte magice, etc. si salveaza planeta jumatate distrusa. Bine ca au bilele alea ca s-ar fi stricat universul si nu mai aveau locuri de joaca Vegeta, Freezer si Picollo.
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071



Răspunsuri în acest subiect
Dragon Ball Z - de MajinCloud - 02-09-2012, 02:25 AM
RE: Dragon Ball Z - de TLDR - 01-07-2015, 10:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dragon Ball Kai revine! Yondaime 0 2.673 19-03-2014, 07:06 PM
Ultimul răspuns: Yondaime


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)