Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Generatia cu cheia la gat | Generatia actuala

#3
Nascuta in '98 dar tot am prins acele momente frumoase pe care le-a mentionat si Lia.

( "Ascunselea" "Ratele şi vânatorii" Ţară, ţară! Vrem ostaşi", "Prinsea","Sticluta cu otravă", "Hotii şi vardiştii" "Un doi trei la perete stai" si multe altele )

"primii care am vazut desene animate color, " - tin minte ca eram mica, 2-3 ani cand eram in Republica Moldova si unele desene erau color si altele nu, hehe.
"La gradiniţă am învăţat poezii în româneşte, nu în engleză." - si eu am prins asta cand eram la gradinita, atunci nu se bagasera limba engleza ca 'materie', acum la toate gradinitile vezi profesoara de limba engleza ce ii invata pe boboci, nu este un lucru rau dar meh.
iar la şcoală beam toată clasa dintr-o sticlă de suc fară teamă de viruşi. - noi inca facem asta, si pana acum nimeni nu a patit nimic, ha!
Abia aşteptam la chefuri sa jucam "Fântânita", sau "Flori, fete sau baieti", sau "Adevar sau Provocare" - eu inca ma joc astea, mereu mi s-au parut cele mai frumoase jocuri ♥
care am completat mii de oracole-eu inca am unul de la scoala, eram in clasele 1-4.
Noi am fost martorii a trei schimbari de bancnote şi monede, noi am râs la bancuri cu Bulă - si eu am prins o schimbare, ehh, ce greu mi-a fost sa ma obisnuiesc *blush*

Si cum a zis si Stormrage., sa nu uitam de desenele animate, eu si acum ma uit pe Youtube la ele din cauza ca nu le suport pe astea actuale. Mi-e dor de FoxKids si CartoonNetwork 46.

EDIT: ah, da, si sa nu uit de vechile aparate de fotografiat! Inca am unul 9
[Imagine: Jun0xCa.png]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Generatia cu cheia la gat | Generatia actuala - de Daria - 28-08-2012, 04:56 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)