Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Umbrela roșie

#5
Buna! Vreau sa-ti marturisesc ceva: un fic atat de emotionant nu cred ca am mai citit vreodata. E atat de romantic (si cand spun romantic, ma refer la toate caracteristicile romantismului, nu numai la dragoste), incat l-am citit cu sufletul la gura. Mi-a placut foarte mult si inca nu-mi vine sa cred ca acesta este singurul capitol al povestii.
Mi-a placut foarte mult felul cum pianistul s-a indragostit de tanara fata, iar drama iubirii lor m-a fascinat total. Pianistul asta e genul de barbat indragostit pe care eu il caut in povesti de mult timp si in sfarsit l-am gasit! Iar tanara fata este foarte misterioasa, asa cum mi se par mie fetele interesante in povesti (vreau sa spun ca sunt putine personaje feminine care ma impresioneaza in vreo poveste, iar genul ei este unul dintre ele).
Pe mine nu prea m-a deranjat asezarea in pagina, desi nu e una perfecta, dar continutul face tot, pana la urma.
Ce sa-ti spun? niciun repros pentru nicio greseala; atat m-a intrigat doar sfarsitul, care este interpretabil, iar din punctul meu de vedere vrea sa spuna ca totul a fost un vis al pianistului, care se plimba cu o umbrela rosie in mana, intr-o zi ploioasa. Poate ca nu asta ai vrut sa spui, dar asa mi s-a parut mie.
Superba poveste si te sfatuiesc sa-ti expui talentul nu numai in ficuri, ci si in romane, pe care sa le publici. Crede-ma, din ficul asta reiese ca ai destul talent pentru asta.
Hetalia

Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...



Răspunsuri în acest subiect
Umbrela roșie - de Wastedtime - 26-08-2012, 02:17 PM
RE: Umbrela roșie - de Nirv - 26-08-2012, 05:07 PM
RE: Umbrela roșie - de Wastedtime - 26-08-2012, 05:27 PM
RE: Umbrela roșie - de Husk - 26-08-2012, 06:35 PM
RE: Umbrela roșie - de Hetalia - 26-08-2012, 07:58 PM
RE: Umbrela roșie - de Wastedtime - 27-08-2012, 12:19 PM
RE: Umbrela roșie - de Justine - 27-08-2012, 09:43 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)