Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Sakura no shita de

#14
[center]* * *[/center]

Imi priveam stapanul cu ochii pe jumatate acoperiti de ploape, in timp ce incercam sa imi calmez inima, ce galopa in pieptul meu. Dupa ce mi-am revenit cat de cat, l-am sarutat pe Hyou-kun pe buze si i-am spus ca nu regret ca am impartit perna cu el. Brunetul imi zambi si imi saruta ploapele, apoi ma trase in bratele sale, acoperindu-ne cu paturile din matase. Imi pun capul pe pieptul sau puternic, inchizand ochii si scufundandu-ma intr-un somn adanc, fara vise, in timp ce mana barbatului imi mangaia protector spatele...

Dimineata veni destul de repede, incat am fost treaz la cantatul cocosului. M-am ridicat cu multa grija dintre paturi, ca sa nu imi deranjez stapanul care dormea linistit pe spate, cu o mana peste ochi si cealalta peste pieptul puternic. M-am imbracat cu hainele in care am venit si am iesit din camera in cea mai mare liniste posibila, indreptandu-ma spre camera mea. Norocul meu ca nu am intalnit nici un servitor pana in odaia mea, unde mi-am luat un halat pentru a merge sa fac baie. Ies din camera ducandu-ma la baie, unde m-am asezat cu dificultate pe scaunelul mic. Acum trebuia sa am grija la anumite miscari, ca sa nu ma ranesc si sa dau de banuit unde am fost noaptea trecuta. Ma sapunesc singur, apoi ma clatar de clabuci, intrand in vana cu apa calda, relaxandu-ma cu adevarat. In curand va trebui sa ne intoarcem la palat si atunci nu voi mai putea petrece atat de mult timp impreuna, fiindca eu va trebui sa plec pe mare alaturi de barbari, iar el ramanea la palat. Oftez si ma ridic din vana, stergandu-ma pe corp si imbracandu-ma cu o pereche de pantaloni negri, stransi jos, un mic kimonou pe langa piele si peste un kimonou negru, crapat intr-o parte si alta, prins in partea dreapta cu doi nasturi arginti. Il leg de mijloc cu panza de matase si imi pun katanele la brau. Imi pieptan parul, prizandu-l intr-o coada, apoi ies din baie dand nas in nas cu Ryo.
- Kaminari-san, am primit porumbel de la palat, ca Stapanul trebuie sa se intoarca de urgenta. Sora lui a ramas grea cu un servitor, ma instinta acesta, dandu-mi un pergament.
Ma uit uimit la el, apoi pornesc in fuga spre dormitorul stapanului meu, nepasandu-mi ca am sa-l trezesc. Intru in camera, aproape speriindu-le pe cele doua slujnice, care i-am adus de mancare lui Hyou-kun. Le spun sa ne lase singuri, iar fetele chicotira, aruncandu-ne priviri oachese, ce ma facu sa scot doar putin katana din teaca, ca ele sa fuga speriate.
- Kami-kun ce s-a intamplat? Ma intreba ingrijorat, ridicandu-se dintre asternuturi in toate splendoarea sa. Ce ai patit de ai dat buzna aici si le-ai speriat pe fete? Continuat, venind in fata mea si punandu-si mainile pe umeri mei si imi dadu un mic sarut pe buze.
- Hyou-kun, am primit veste de la palat. Sora dumneavoastra a ramas grea cu un servitor. Acesta este pergamentul descifrarii mesajului, spun, dandu-i pergamentul invelit in matase si ma dau mai in spate, ca sa nu fiu eu cel lovit.
Barbatul desfacu sulul si citi repede, apoi imi spuse sa pregatesc patru cai, pentru ca ne intoarcem pentru doua zile inapoi. Aprob din cap si ies din camera, cautandu-l pe Ryo.

Alergam prin padure ca niste stafii, calare pe patru armasari negri. Eu eram imbracat ca un ninja si cu masca pe fata, doar ochii de pisica mi se vedeau, iar Hyou-kun era cu o pelerina neagra de drum, cu capison in cap, pentru a nu sti hotii cine este cu noi. Deodata o ploaie de sageti se abatura asupra noastra, ce ma facu sa ma arunc asupra shogun-ului si picand intr-o rapa, rostogolindu-ne pana la poalele ei. Ma ridic cu greu in picioare si privesc in sus unde se aflau bantiti, asa ca l-am luat pe stapanul meu in spate si am pornit spre o pestera din apropiere. Am inceput sa alerg cu el in spate, fiindca era ranit la brat si dara de sange, lasa urma pe pamant. Trec prin apa unui rau si ne scufundam pana la gat, pana trecem in partea cealalta. Ies la mal si pornesc rapid spre pestera cu pricinea, fiindca trebuia sa imi vindec stapanul.
Il asez pe un pat de muschi si cu ajutorul tanto-ului ii tai maneca kimonoului pana la umar, ramand uimit de rana adanca se ce intindea de mai jos de umar pana aproape de cot, ca un sarpe. Oftez si ii curat rana, apoi i-o cos cu fir alb de matase, ca sa nu ii mai curga sange, ii imobilizez bratul intre doua atele de bambus si il pun sa stea in loc cu o esarfa din bumbac neagra. Fac focul cu grija sa nu scot fum si ies din pestera ducandu-ma sa pescuiesc peste cu tanto-ul, avand grija sa stau in umbra ca un adevarat ninja. Cam dupa o ora ma intorc inapoi in grota si dupa ce scot din peste organele, ingropandu-le pentru a nu atrage animale de prada, il pun la prajit pe frigarui, apoi ii sterg fruntea lui Hyou-kun. Impins de un impuls prostesc, il sarut usor pe buzele acelea apetisante si moi, ce mi-au atins azi-noapte tot corpul, aducandu-ma pe culmile fericirii.
Te iubesc Hyou-kun...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Sakura no shita de - de Nywa - 17-08-2012, 12:03 AM
RE: Sakura no shita de [+18 Yaoi] - de Nywa - 25-09-2012, 04:30 PM
RE: Sakura no shita de [+18 Yaoi] - de rozalix - 23-10-2012, 10:40 PM
RE: Sakura no shita de [+18 Yaoi] - de Nywa - 01-12-2012, 11:31 AM
RE: Sakura no shita de [+18 Yaoi] - de Nywa - 30-01-2013, 08:41 PM
RE: Sakura no shita de [+18 Yaoi] - de Michee - 24-02-2013, 11:23 PM
RE: Sakura no shita de [+18 Yaoi] - de Nywa - 03-03-2013, 12:18 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)