Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dark Shadows

#2
Si eu abia am asteptat sa vad filmul, din trailer parea chiar dragut. Nu imi faceam prea multe griji pentru ca nu e primul film vazut cu triunghiul Burton - Depp - Carter. Si totusi! Dezamagirea a fost crunta. Umorul filmului mi s-a parut extrem de simplu, elementele vulgare m-au scarbit sincer, iar cel mai mult mi-a displacut amestecarea aceea fara sens a multor creaturi magice. Sper sincer ca simtul macabrului nu a luat-o atat de razna si ca nu a fost ideea lui Tim Burton. Parerea pe care mi-a lasat-o ( in special in momentul cand fetita aceea se transforma in varcolac si spune ceva asemanator cu "I'm a werewolf, deal with it, woolf woolf" - that was one big, cold shower! ) a fost de disperere. Ca si cum toata lumea era disperata sa obtina un efect macabru, dramatic, infiorator.

(24-07-2012, 03:13 AM)hero1hero A scris: Scenele dintre Barnabas si iubirea vietii lui au fost putin patetice, si il faceau s apara pedofil, din moment ce actrita nu parea sa aiba mai mult de 15 ani.
Oh, yeah, big time!

Refuz sa dau o nota asa cum fac de obicei la finalul unui post despre un film, pentru ca nu ar fi o nota buna. Pentru mine filmul a fost o mare dezamagire.
River! Make her blue again!



Răspunsuri în acest subiect
Dark Shadows - de hero1hero - 24-07-2012, 03:13 AM
RE: Dark Shadows - de Charlotte - 22-11-2012, 02:03 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)