Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

To akuma kitsune

#11
Stateam cu ochii pironiti spre usa de la intrare, nevenindu-mi sa cred ca si lui Kiro ii se fac ochii ca niste fante. Deodata simt cum incepe sa ma manance pielea, ce ma facu sa injur luna plina ce urma sa vina maine seara.
- Yuri! Sauky! Strig, ridicandu-ma in picioare, cand vad cum unghile incepura sa creasca, devenind ascutite, facandu-se niste gheare de zece centimetri.
- In padure! Acum! Striga femeia pe mine, iar eu mi-am scos repede lucrurile de prin buzunare si piersigurile ce le aveam in urechi si buza, apoi am iesit afara din casa.
Sar din alergat gardul din spate, aterizand trei metri mai incolo. Alergam in timp ce imi dadeam hainele jos, urmand ca cei doi varcolaci sa mi le stranga, dar cand sa imi dau jos si boxeri, de la baza coloanei iesi o coada lunga de cinci metri, alba, cu tatuaje in forma de vita de vite, care imi impanzi tot spatele pana la ceafa, fara par, cu o sageata in varf. Imediat am inceput sa cresc, facandu-ma un umanoit inalt de doi metri si patruzeci de centimetri. Pielea mi se albi, devenind aproape sidesfie, tatuajele ce le aveam ca si muritor, au disparut, urmand sa reapara poimaine. Ochii mi se facura obligi, pupila imi inunda tot ochiul, iar irisi devenira niste fante, foarte accentuate, jucand acum ei rolul de irisi. Parul incepu sa imi ceasca in tepi, ajugand pana la omoplati. Buzele imi devenisera vineti, iar dinti din gura erau niste colti zimtati. Ma opresc din alergat, ascultand natura cu urechile mele ascutite si mari. Din spate imi iesita doua anverguri retractabile, pe care le bat o data si un penaj negru-lucios, cu reflexi de albastru la lumina, isi facu aparitia din pori. Incep sa bat puternic din ele, cabrandu-ma, apoi sar, ducandu-ma spre inaltul cerului, bucurandu-ma de briza racoroasa, ce imi trecea prin pene si pielea sidesfie, ascunzandu-mi barbatia sau partea dorsala. Imi era o foame de lup, incat am inceput sa caut de mancare din inaltul cerului pe pamant. Era timp sa inceapa vanatoarea...

Nu bine aterizez pe pamant, dupa un festin in aer, ca o fiinta de vreo o suta si ceva de kilograme imi ateriza in spate. Niste colti puternici ma apucara de ceafa si incepura sa ma scuture, dar coada mea isi retrase rapid sageata cu otrava, bagand varful prin gatul atacatorului, ce il facu sa ma arunce intr-un copac. Aterizez in patru labe pe acel copac, bagand ghearele de la maini si picioare in scoarta, iar coada imi zvacnea rapid dintr-o parte si alta. Clipesc cand imi vad oponentul, apoi imi mijesc ochi, cabrandu-ma sa sar si sa il atac.
- Arata-ti forma de razboinic, kitsune! Ii ordon pe un ton adanc si profund, asemenea unui tunet indepartat de primavara.
- Ce esti tu? Ma intreba pe un ton calm si curgator, ca sursurul unui parau, infatisandu-se in fata mea ca un umanoid de trei metri, cu noua cozi de foc albastru in spatele sau, ce framantau dintr-o parte in alta.
Avea parul galben ca aurul, dar reflexi foarte usoare de rosu-aprins, lung pana la jumatatea spatelui, iar partea intima era acoperita de focul albastru de la cozi. Urechile era pozitionate in varful capului. Ochii obligi, de un verde-aprins, cu pupila verticala, ma priveau foarte curiosi, incercand sa imi determine specia. Avea un corp cu musculatura puternica, iar pe pielea gri, tatuajul in forma de dragon pe verticala ce isi musca coada, pornind de la buric si se oprea sub nas, tatuandu-i si buzele.
- Ceva mult mai pur decat un inger, dar mai pagan decat un demon, spun si sar pe el, cand vulpea trimise o minge de foc spre mine.
Prostul! Sunt ignifug si magia lor nu are nici un efect asupra mea. Incepem sa ne batem in stil barbar, folosindu-ne de colti, ghiare, magie, cozi. Imi bag mana in stomacul sau, iar el imi zgarie antebratul pana la os, rupand totul. Deodata urechile incepu sa imi tiuie, ce ma facu sa tip de durere si sa ma dau in spate, acoperile cu avergura aripilor. Se parea ca nu eram singurul ce auzea acest tiuit enervant, dar pe el nu il apucara niste liane de nicaieri.
- Pleaca de langa fiul meu, creatura hibrida ce esti! Se auzi un glas calm, dar impunator, iar in fata mea se deschise un portal, iar din el aparu un kitsune adult, alaturi de un demon al paduri, batran - inalt doar de un metru-jumatate.
Semana exact ca si fiul sau, dar ochii ii erau albastri, semn ca asa ii avea si in forma umana, iar parul era blond. Marai la el si fac un pas spre ultimul kitsune, ce era exact la corp ca si progenitura lui. Barbatul facu un pas in fata si disparu, aparand in spatele meu, vrand sa ma loveasca, dar atunci un lat de lumina il apucara de gat, trantindu-l de pamant.
- Acelasi lucru e valabi si pentru tine, Katsu, se auzi un glas suav si angelic, iar eu am incepu sa tremur foarte usor de frica.
Trebuia sa imi inchipui ca mama va veni sa ma vada si sa discute cu mine, in legatura cu ora de sport, dar nu m-am asteptat niciodata sa apara sub forma ei adevarata, insa... iat-o acolo, stand in spatele meu, inalta de un metru optzeci si doi, cu aripi albe, imbracata toata in alb, aratand ca ingeri devin barbati imediat cum sunt alesi, dar pe urma pot deveni in forma umana ce vor. Femei sau raman acelasi sex ca si in Rai. Parul galben ca si aurul, era prin intr-o coada de cal, iar ochii de un caprui-ciocolati atat de cuceritori, il priveau nemilosi si reci. Inaine ca demonul-paduri sa actioneze, mama ridica mana stanga in sus si scufunda luminisul intr-o lumina orbitoare, teleportandu-ne pe amandoi de acolo.

- Nu-i vina baiatului, ca plodul ala de kitsune l-a atacat, spuse tata, luandu-mi apararea, in timp ce bruneta - mama avea parul negru, valurit, ce ii ajungea pana la jumatatea spatelui - imi trata ranile si spumega de furie, pe cei doi varcolaci - ei erau in forma lor animalica - ce stateau umili intr-un colt. Dar nici a lor, fiindca nu stiau ca este un kitsune in ora...
- Nu imi pasa, Lucifer! Tipa femeia exasperata, iar pieptul ei mare si natural - pus in evidenta de o bluza alba pe trup si sutien push-up - se ridica si cobora in ritmul respiratiei. Romeo e fiul meu si al tau! Este un Chaos! Este primul Chaos existent pe acest pamant! Spui ca iti pasa de el, ar trebui sa vi mult mai des sa il vizitezi, dar in schimbi, stai mai mult in Iad decat cu fiul...
- Imi pare rau! Tip, atragandu-le privirile spre mine, iar eu m-am ridicat in picioare, trecand pe langa mama si tata. Mai bine nu ma nasteam! Mai tip la ei si imi iau zborul spre inaltul cerului.
Nu vreau sa se urasca din cauza mea...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
To akuma kitsune - de Kimera - 12-06-2012, 01:56 PM
RE: To akuma kitsune - de Clau~ - 12-06-2012, 05:39 PM
RE: To akuma kitsune - de K.V. - 12-06-2012, 07:52 PM
RE: To akuma kitsune - de Nywa - 15-06-2012, 06:11 PM
RE: To akuma kitsune - de Kimera - 01-07-2012, 04:45 PM
RE: To akuma kitsune - de Nywa - 05-07-2012, 05:37 PM
RE: To akuma kitsune - de Kimera - 13-08-2012, 04:57 PM
RE: To akuma kitsune - de Nywa - 29-08-2012, 10:08 PM
RE: To akuma kitsune - de Kimera - 15-12-2012, 06:58 PM
RE: To akuma kitsune - de ohaio_angel - 17-12-2012, 02:45 PM
RE: To akuma kitsune - de Nywa - 26-12-2012, 08:37 PM
RE: To akuma kitsune - de yuehan - 27-12-2012, 01:27 AM
RE: To akuma kitsune - de Kimera - 12-01-2013, 09:28 PM
RE: To akuma kitsune - de RosetteFoxy - 14-01-2013, 11:05 PM
RE: To akuma kitsune - de [USE] - 16-01-2013, 11:49 AM
RE: To akuma kitsune - de Nywa - 30-01-2013, 08:45 PM
RE: To akuma kitsune - de Kimera - 17-03-2013, 11:12 PM
RE: To akuma kitsune - de Nywa - 06-04-2013, 01:54 PM
RE: To akuma kitsune - de Kimera - 04-05-2013, 11:38 PM
RE: To akuma kitsune - de Nywa - 16-05-2013, 05:10 PM
RE: To akuma kitsune - de Kimera - 09-07-2013, 06:22 PM
RE: To akuma kitsune - de Nywa - 03-09-2013, 09:38 AM
RE: To akuma kitsune - de No.name - 11-09-2013, 01:57 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Akuma No Otome [+18 Inu fic] candy_cane 7 7.125 24-05-2010, 04:36 PM
Ultimul răspuns: candy_cane
  Dragon no Kitsune [yyh fic- yaoi 18+] Kitsunes Iris 7 4.625 10-05-2009, 01:02 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)