Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I not your pray

#16
[center]Capitolul 13[/center]

Buzele sale fierbinti ma faceau sa pierd contactul cu realitatea, iar degetele sale calde, ce ma mangaiau pe spate, ma faceau aproape sa torc sub atingerile sale.
- Oskar, esti atat de dulce, incat ma innebunesti, imi sopti in ureche, iar aerul sau cald, imi gadila delicat timpanul.
- Kaname..., murmur numele sau, cautandu-i buzele pe care le-am gasit imediat.
Erau atat de fine si de matasoase, incat ma pierdeam in moliciunea lor. Ma las pe spate, tragandu-l si pe vampir deasupra mea, ce imi asculta deindata chemarea fara vorbe a trupului meu. Imi bag mainile in parul sau saten, cand incepu sa ma sarute pe gat si imi dadea partea de sus a costumului meu de vanator, jos de pe trupul meu. Ma musca incet de piele, lasandu-mi urme vagi, peste care isi trecea limba peste ele.
- Ma gadili, il atentionez, chichotind, cand ma musca la baza gatului, facandu-l si pe el sa zambeasca.
Ma arcuiesc, cand ii simt buzele apasate pe nuri mei, dar in minte imi veni senzatie de neuitat, ce le-am trait alaturi de Lily... Deschid brusc ochii, iar respiratia mi se accelera in acel moment. Ii aud vocea lui Kaname cum ma intreba ce s-a intamplat. Trag aer in piept incercand sa ma calmez, dar era in zadar, fiindca puteam pune pariu pe oricat, ca Lily ma va gasi chiar si in gaura de sarpe. Tresar cand mi-am dat seama unde am mai vazut acel copil de vampiri, pe care l-am salvat, acum ceva timp. Daca fratele sau cel mic m-a gasit in oras, salvandu-l, atunci nici el nu prea departe, imi spun in gand, ridicandu-ma in picioare si pornind cu pasi apasati spre fereastra. Ar fi trebuit sa ii fi spus de la inceput vampirului, care este adevarata mea identitate si destinul meu.
- Oskar, ce s-a intamplat? Ii aud galsul cald si dulce, cum se ridica din pat, venind in spatele meu, punandu-si mainile umeri mei.
- Am facut o greseala si acum trebuie sa o repar, murmur, punandu-mi mainile in crutis peste piept, prinzindu-mi umeri cu degetele, simtintu-i caldura pieli.
- Poti sa imi spui, ca poate te ajut. Nu uita sunt un om cu multa influienta, se oferi satenul, facandu-ma sa scap un tatait amuzant si ironic.
- Oricata influienta ai avea tu, Lily are si mai multa decat tine, ii spun numele problemei mele, indreptandu-ma spre pat si incepand sa ma imbrac. Tata a facut un pact cu Lily, ca mama mea sa nu moara la nastere, eu voi fi cu Lily, de aceea am si peceta sa, mai adaug, intorcandu-ma spre vampir, imi ridic maioul si ii arat un mic lantisor din aur, ce imi inconjura talia, ascuns foarte bine in boxeri. Kaname, esti un tanar minunat, iar eu nu te merit, ii soptesc si il pup pe obraz, apoi ies din camera, indreptandu-ma in fuga spre iesire din pensiune.
Deschid usa de la intrare si ii zambesc trist lui Marian, ce se juca cu un catelus alb din rasa Husky siberian. Il lua in brate, cand m-am apropiat de el si imi zambi, dar ochii de un amaramiu-lichit, nu zambeau. Mda, fratesu era foarte furios pe mine. Imi folosesc puterile, ridicandu-l pe pusti in aer si am pornit amandoi, pierzandu-ne in padure...

Ies din desisul de copaci, vazand o caleasca neagra, inchisa, trasa de patru cai negri ca noaptea, luminata de cateva felinare cu petrol. Langa usa se afla un vampir de Level-D, care facu o plecaciune spre mine si Marian, iar satenul - baietelul - alerga spre trasura, urcand repede acolo. Inghit in sec si ma indrept spre trasura.
- El este aici? Il intreb pe vizitiu, tresar cand o mana imbracata intr-o manusa alba, isi facu aparitia din intunecimea transportului. Mersi oricum, Oliver, ii multumesc slujitorului, apucand mana respectiva si urcandu-ma in trasura.
Ma asez in fata lui Lily, iar ochii sai, de un aramiu-lichid, confundandu-se usor cu un galben-auriu, ma priveau amuzanti, dar in acelasi timp acuzatori. Imi intorc privirea, uitandu-ma la copilasul ce se juca cu puiul de caine, ce tot latra bucuros si vroia sa prinda o minge de jucarie.
- E foarte fericit, ca i-ai lasat mamei tale vorba sa ii dea un pui de la cateaua ta, Lady, cand aceasta a nascut, ii aud vocea vampirului din fata mea, trecandu-si o mana prin parul scurt, negru, cu mici reflexi de albastru la lumina.
- Ma bucur ca ii place, murmur, panicandu-ma, cand brunetul veni intr-o secunda pe aceeasi bancheta ca si mine, lasandu-si fratiorul sa se joace cu companionul sau necunvatator.
Parfumul sau barbatesc, proaspat, racoros si mereu enigmatic, imi dadea fiori. Incerc sa ma abtin sa nu il trimit prin peretele celalalt al trasuri, cand buzele sale carnoase si dulci, se lipira pentru o secunda de gatul meu, vrand sa ma guste. Il aud cum chicoteste enigmatic, apoi bate cu degetul aratator de la mana stanga in geamul de langa capul meu, iar vizitiul il trase putin, pentru a auzi comanda. Brunetul rosti un cuvant in araba, pe care nu am reusit sa il prind, apoi inchise geamul. Incepu sa ma mangaie pe cap, iar ochii mei au inceput sa se inchida, alunecand intr-un somn lin si fara vise. De ce eu...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
I not your pray - de Nywa - 06-05-2012, 01:52 PM
RE: I not your pray - de Nywa - 30-05-2012, 10:28 PM
RE: I not your pray - de Nywa - 15-06-2012, 06:17 PM
RE: I not your pray - de Nywa - 05-07-2012, 05:43 PM
RE: I not your pray - de Nywa - 15-07-2012, 11:08 AM
RE: I not your pray - de Nywa - 02-08-2012, 03:27 PM
RE: I not your pray - de Nywa - 13-08-2012, 04:58 PM
RE: I not your pray - de Nywa - 29-08-2012, 11:01 AM
RE: I not your pray - de Nywa - 25-09-2012, 05:01 PM
RE: I not your pray - de rozalix - 27-09-2012, 05:44 PM
RE: I not your pray - de Nywa - 14-10-2012, 11:18 PM
RE: I not your pray - de Nywa - 06-11-2012, 06:56 PM
RE: I not your pray - de Eirenne - 07-11-2012, 11:15 PM
RE: I not your pray - de Nywa - 02-12-2012, 11:17 AM
RE: I not your pray - de ohaio_angel - 09-12-2012, 08:15 PM
RE: I not your pray - de Nywa - 25-12-2012, 07:24 PM
RE: I not your pray - de Kira's Scarlet - 04-05-2013, 06:00 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)