Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Legea dragostei

#1
Varsta minima: +18
Gen: Yaoi, Romantic
Limba: romana
Observatii cu privire la continut: Apar: limbaj vulgar, relatii intime intre personaje, posibile intorsaturi de situatie.
Tipul de comentariu solicitat: simpla
***

Avionul meu tocmai aterizase pe aeroport. Eram sigur ca Otto nu ma putea astepta, deoarece primisem un mesaj pe telefon de la el, in care imi spunea ca este in timpul unui proces. Renutnasem sa ma mai chinui sa-l fac sa vina dupa mine de cum realizasem ca Otto e o persoana ocupata, dat fiind ca era avocat. La cei 16 ani ai mei, voiam mai totul.
Incepeam sa ma maturizez insa si nu mai conta ca nu are timp de mine. Eram fericit ca imi ceruse sa vin la el, in Amsterdam. Avea sa fie cea mai frumoasa vacanta de vara de pana atunci, eram mai mult ca sigur.
Entuziasmat la culme, am sarit din avion, aproape dansand de fericire. Nu-mi mai incapeam in piele, eram entuziasmat ca nu tebuia sa mai stau cu ai mei si acum aveam ocazia sa incep o viata noua, departe de orasul meu, de tara mea, Japonia, pe care incepusem sa o urasc, vrand sa stau in Olanda, unde era fratele meu mai mare.
De cum m-am vazut in frumosul oras, am chemat un taxi si, in urmatorul moment, am mers la tribunalul unde avea el procesul, incepand sa astept. Aveam bagajele dupa mine si asteptam. Multi oameni se uitau la mine, poate si pentru faptul ca nu aratam ca un baiat respectabil, ci ca un golan: o pereche de blugi negri, taiati toti, un maieu mai lung, gri, castile pe urechi si muzica la maxim.
Nu ma prea interesa pe mine parerea celorlalti. In momentul in care am vazut usile tribunalului deschizandu-se si lumea incepand sa iasa, mi-am scos castile din urechi. Fratele meu, imbracat la patru ace, iesi prin multimea de oameni. Desi eram destul de mare, nu m-am putut stapani si am inceput sa alerg.
- Otto! am strigat sarind aproape pe el. Isi intinse bratele mari, cuprinzandu-ma. Ma strangea usor, cu caldura. Mi-a fost dor de tine, fratioare!
Il strangeam la randul meu. Intr-adevar, imi lipsise foarte mult Otto de cand plecasem. Nu fusesem noi cei mai buni frati, ne mai certasem, insa suferisem mult, cel putin eu dupa el. Acum ma bucuram ca sunt la el. Eram constient ca se uita toata lumea la noi si am devenit mai rosu ca niciodata. M-am indepartat usor, cu buzele intredeschise, pregatind sa spun ceva. Il vedeam pe Otto cum ma priveste cu bunavointa. Cred ca si eu ii lipsisem llui, dupa privire si dupa modul cum ma tinea in brate.
"Ce jenant! " mi-am spus innebunit, realizand ca nu prea aratam a frati, nci nu semanam foarte mult, iar lumea ar fi putut crede altceva.
- Fratioare, hai sa te duc acasa! imi spuse luandu-ma de mana si conducandu-ma spre o masina. Lua si el o parte din bagaje, am luat si eu, apoi ne-am urcat, pornind.

Fusese un drum tacut. Insa acum ne aflam in casa. Voiam sa fac un dus cat timp el imi pune lucrurile care pe unde, daca vroia, daca nu, ramaneau in geamantan pe tot timpul vacantei, fiindca eu nu imi dadeam prea mare interes pentru ele. Am oftat usor, uitandu-ma la Otto, care deja incepuse sa se dezbrace. Era obosit.
- Te superi daca plec sa fac un dus? am intrebat si s-a intors spre mine. I-am analizat corpul frumos facut, cu muschi discreti, insa destul, incat probabil ca dadea femeile pe spate. Arati foarte bine, Otto! am continaut ridicand din sprancene. El imi zambi, dupa care imi raspunse:
- Poti face orice vrei tu. Si multumesc pentru compliment. Nici tu nu te lasi mai prejos, sa stii, imi spuse, apoi, inainte ca eu sa ii pot multumi, continua: Mai renunta la hainele largi, ca ai corp frumos si merita sa ti-l admire lumea!
Am inceput sa rad auzind ceea ce spusese, dupa care mi-am luat din geamantan o pereche de boxeri albi, iar el imi arunca un prosop pufos. Ma lasa sa gasesc singur baia in casa uriasa, in stil roman, din cate mi se parea. Nu eram prea interesat de stilul lor, al romanilor sau europenilor in general, tot ce stiam e ca e alba si frumoasa. Imi placea, mai ales ca era racoare si, mai important, are piscina.
Nu-mi trebuise prea mult timp sa gasesc camera unde era baia, si am intrat rapid, aruncandu-ma in cabina de dus, sub jetul de apa aproape rece. Incepusem sa ma racoresc, ceea ce imi placea. Am gasit un gel de dus ce mirosea uimitor, ca florile de cires din curtea noastra primavara. Am zambit, folosindu-l, apoi am iesit doar cu un prosop in jurul taliei, indreptandu-ma spre camera unde il lasasem pe Otto.
Imediat, imaginea acestuia doar in boxeri imi sari in ochi. Am suras.
- Stii, am zis eu ca arati bine... Dar arati foarte bine. Cred ca moare iubita ta dupa ala mic, am spus ridicand din sprancene si am zambit pervers. Nu ma puteam abtine sa nu fac astfel de aprecieri, cu toate ca era fratele meu, era mai mare sau mai stiu eu ce.
Otto ramasese cu gura cascata, cu o expresie demna de imortalizat, apoi spuse calm:
- De unde stii tu, Olly, ca e mic? M-ai cautat cumva? intreba ridicand la randul sau din sprancene. Am izbucnit in ras imediat, fiindca nu ma asteptam la o astfel de propunere.
- Era vorba de faptul ca e mic, mai mic ca tine. E micutul tau, asta vreau sa spun. Nu stiu daca e mic, nu l-am vazut... De cand eram mic, am continuat cu lacrimi in ochi din cauza rasului care ma apucase. Am inceput apoi sa-mi sterg trupul cu un prosop, lasandu-l pe cel din jurul taliei sa cada pe jos. Nu ma jenam sa stau gol in fata lui.
M-am imbracat rapid, apoi am dus cele doua prosoape ude inapoi la baie, inca purtand pe chip un ranjet amuzat. Am suras cu bunavointa, dupa care m-am aruncat in pat.
- Stai cu mine? intrebasem cand l-am vazut ca vrea sa iasa din camera. Se intoarse, apoi dadu afirmativ din cap si iesi, lasandu-ma cu gura cascata.
Voiam sa aflu ce mai facuse, imi fusese tare dor de el. L-am vazut intorcandu-se imediat cu doua beri reci in mana si imi intinse una, dupa care se puse langa mine. Am luat o gura, apoi, printr-o inclinare a capului, i-am multumit. M-am apropiat usor de el.
- Imi pot pune capul pe tine ca atunci cand eram mici? am intrebat cu o sclipire de dorinta in privire. Adoram sa ma tina asa in brate, imi iubeam fratele la nebunie, era modelul meu in viata.
- Sigur, rosti rapid, iar eu m-am dus langa el. Se ridicase ceva mai sus, sprijindindu-se de lemnul de la tablia patului si eu mi-am lasat capul pe umarul sau. Nu trecura nici cinci secunde, caci i-am simtit mana lui Otto strecurandu-se in jurul taliei mele. De cand nu am mai stat asa! rosti luand o gura din bere si am zambit. Avea perfecta dreptate, trecuse destul de mult timp. Ce ai mai facut, Olly?
Am luat la randul meu o gura de bere, apoi am inceput sa povestesc:
- Il mai stii pe Tamino? Ca raspuns, Otto inclina din cap, apoi am continuat: Mi-a spus... Mi-a spus ca e indragostit de mine! am rosti rapid, incepand sa rad. Fratele meu facuse fata pe care o facusem si eu cand mi se spusese acel lucru. Uitandu-se intrebator la mine, am continuat: Pai... Dupa o petrecere, eram... Luati rau, amandoi, si am mers sa ne culcam. Nu voiam sa ma vada tata si mama, asa ca m-am dus sa dorm la el. Si stateam in pat si radeam ca doi apucati, cand ma terzesc cu un "Ryo, sunt indragostit de tine! " Facusem o fata de ziceai ca ma lovise cineva in moalele capului, iar el era calm, n-avea nicio treaba. Mi-a zis ca e gay, apoi am izbucnit in ras si i-am zis ca e beat si sa se culce, dupa care ne-am culcat. A doua zi, i-am spus, si s-a facut rosu la fata si m-a rugat sa nu spun nimanui si sa nu ma supar pe el, dar ala e adevarul.
Otto incepuse sa rada si el, iar apoi am luat amnadoi cate o gura de bere, zambind multumiti.
- Ce s-a mai intamplat?
- Pai... Dupa o saptamana am aterizat iar pe la el si ne-am culcat si cand ne-am sculat mi-a spus ca am fost cel mai bun din lume, am spus ridicand din umeri. Otto facuse ochii mari cat niste cepe, iar eu, neintelegand, am intebat: Ce?
- Te-ai... Te-ai culcat cu el... ? inteba socat, iar eu, inca foarte confuz, m-am ridicat in fund. Imi lua ceva sa ma dezmeticesc, apoi incepusem sa rad amuzat.
- Nu, ma, am dormit la el! Doamne, ce naiba ai?! Eu, sa ma culc cu un baiat?! Nici beat n-as face-o, daramite treaz! am spus zambind siret, apoi am continuat sa rad. Imi sclipi o idee, apoi am rostit rapid: Trebuie sa recunosc ca am avut cateva prim planuri cu noi doi impreuna, dar doar atat. Vazand expresia socata a lui Otto, precum si zambetul retinut, am spus: Bai, nu te speria! Glumesc, calmeaza-te! Nu-s gay, nu-s nebun!
Se calmase si incepuse sa rada, de data asta si mai binedispus. Incepuse sa-mi povesteasca el ce peripetii mai avusese, cate procese castigase si toate lucrurile interesante.
"Ce fericit sunt ca am ajuns! " mi-am spus in minte, imbratisandu-mi fratele. Fara sa ma pot controla, i-am dat usor un sarut pe piept, strangandu-l in bratele mele.
- Mi-a fost asa de dor de tine... i-am spus cand deja ne linistiseram cu rasul, doar vorbeam, impartaseam impresii si depanam amintiri.

"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Legea dragostei - de Beatrix LaVey - 02-05-2012, 11:15 PM
RE: Law of Love - de DiZ - 03-05-2012, 09:39 AM
RE: Law of Love - de Rain - 04-05-2012, 10:43 PM
RE: Law of Love - de Nywa - 30-05-2012, 09:50 PM
RE: Legea dragostei - de Rain - 03-06-2012, 07:24 PM
RE: Legea dragostei - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:34 AM
RE: Legea dragostei - de Rain - 23-06-2012, 03:10 PM
RE: Legea dragostei - de Lexxu - 27-06-2012, 09:17 PM
RE: Legea dragostei - de Nywa - 05-07-2012, 05:36 PM
RE: Legea dragostei - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:17 PM
RE: Legea dragostei - de Nirv - 17-07-2012, 07:30 PM
RE: Legea dragostei - de Rain - 20-07-2012, 04:02 PM
RE: Legea dragostei - de Nywa - 02-08-2012, 03:32 PM
RE: Legea dragostei - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:57 PM
RE: Legea dragostei - de Nirv - 01-09-2012, 10:00 PM
RE: Legea dragostei - de Nywa - 05-09-2012, 04:24 PM
RE: Legea dragostei - de YuneSugihara - 06-09-2012, 11:21 AM
RE: Legea dragostei - de Beatrix LaVey - 13-09-2012, 11:15 PM
RE: Legea dragostei - de Clau~ - 23-09-2012, 05:18 PM
RE: Legea dragostei - de Nywa - 25-09-2012, 04:45 PM
RE: Legea dragostei - de Clau~ - 26-09-2012, 03:51 PM
RE: Legea dragostei - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:53 PM
RE: Legea dragostei - de Nywa - 28-12-2012, 08:59 PM
RE: Legea dragostei - de YuneSugihara - 03-01-2013, 02:15 PM
RE: Legea dragostei - de Kira's Scarlet - 09-02-2013, 03:48 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)