Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Sacrificiu si iubire

#11
[center]Capitolul 7[/center]

- Dragon! Ce se intampla? Nu este deloc amuzant..., nu am mai stat sa o ascult, ca am inceput sa alerg spre casa, nepasandu-mi ca fata striga dupa mine.
Asta nu era posibil! Nu avea cum sa ii placa tipului de mine, ca doar o data m-a vazut si acum a doua oara, cand am facut si cunostinta. Cred ca dupa acesta intalnire accindentala, nu o sa ne mai vedem vreodata. Zambesc fericit. E un oras mare incat te poti pierde, daca nu esti atent. Trag aer in piept si pornesc spre casa, fiindca vroiam sa fac un dus revigorant si apoi ma sa bag in pat, pentru un pui de somn adanc si revigorant, vrand sa uit privirea cercetatoare a lui Kristian, dar nu puteam. Ochii acea minunati de un albastru atat de pur si adanc, incat parea sa te hipnotizeze pe loc. Clipesc de cateva ori, pentru a-mi alunga din minte, privirea aceea scormonitoare si atat de adanca, intrand pe poarta principala, urcandu-ma in casa, ignorand cainele, ce incepu sa latre de bucurie. M-am dus mecanic in baie, dezbracandu-ma pe drum de haine, intrand in cabina si dand drumul la apa calda, incepand sa imi spal trupul. In mintea mea, se revarsau ca un torent furios de munte, imaginile cand l-am intalnit prima data pe Kristian. Atunci l-am facut mai batran decat era si cu iubita asteptandu-l acasa, ca apoi sa aflu ca avea de abia douazeci si unu de ani, fiind cu cinci ani mai mare decat mine. Dupa putin timp am iesit din baie, stergandu-mi coprul cu miscari mecanice, apoi am pus un prosop in jurul meu, ascuzandu-mi barbatia. Mi-am strans hainele, mi-am luat pe mine pantaloni de pijama, bagandu-ma in pat si adormind, mai ales ca maine era sambata...

Auzeam tropaieli prin jurul meu, apoi o mana rece ma atinse pe gat, facandu-ma sa tip de suprindere si sa sar ca ars din pat. Ma uit in jurul meu, pentru a da cu ochii de Lillith, Anastasia si Damian, cum ma priveau amuzat, cu exceptia roscatei, care mai avea putin si ma ucidea, fiindca din priviri eram mort.
- Ce este? O intreb adormit, cascand de mama focului, iar soramea cu amicul meu, au inceput sa rada ca idioti.
- Mergem la club sa ajutam cu decoratiile de Halloween. Vi si tu! Striga fata, facandu-ma sa inghit in sec, parandu-mi rau de idiotul, ce ii va fi iubit.
Mormai niste raspunsuri in doi peri, culegandu-mi din dulap niste haine aiurea, ce le-am luat pe mine, dupa un dus scurt. Imi fac parul usor ciufulit, imi dau cu un parfum ce l-am primit de la sora mea, cadou cand am facut saispe ani. Imi iau adidasi in picioare si cobor in sufragerie, unde Anastasia casca gura, uitandu-se la hainele mele. Mda, stiu, m-am imbracat cum am apucat. O pereche de blugi negri, mai larguti, cu lanturi la curele si o multime de buzunare, prinsi din loc in loc cu catarame, un miaou negru, peste o geaca subtire din fas, neagra si la gat un batic negru, cu nu stiu ce modele pe el.
- Mergem sau va bazgoiati la mine? Intreb iritat, fiindca dupa ce mai sunt trezit cu noaptea in cap, nu plecam, ca astia se bazgoie la mine si la tinuta mea.
Colega mea de clasa mormai niste scuze, pornind dupa mine, pentru a iesi afara din casa, apoi ne-am indreptat spre nu stiu care club. Usor, usor mi-am revenit si eu din imbufnare, ca am fost trezit cu noaptea in cap, zambind si reintrand in ritmul meu de bine-dispus, dar plictisit in acelasi timp.
- Ulala! Exclam, cand vad un club destul de banal pe exterior, scris cu litere legate deasupra intrarii, scriind Rock forever. E foarte banal, spun dupa ce am jucat putin teatru.
- Interiorul e diferit, Dragon, ii aud glasul sau venind din spatele meu, iar una dintre maini, mi se aseza dupa gat, fiindca ii ajungeam pana la maxilar - nu cred ca era mai inalt de o suta saptezeci si opt de centimetri - si parfumul barbatesc, ce ii dadea un aer de prospetime, virilitate si racoros, imi inunda plamani, amitindu-ma. Haideti, mai adauga, zambindu-mi si trecu pe langa Damian, atentionandu-l ca are slitul deschis.
A trebuit ca Anastasia sa pocneasca din degete in fata ochilor, sa imi smulga privirea de pe fundul apetisant si sexy a lui Kristian, scos in evidenta de o pereche de jeansi, albastri-decolorati si taiati prin genunchi. M-am injurat tot drumul pana in interiorul clubului intunecos, ce fusese rapid luminat. Am ramas de-a dreptul uimit, sa vad separeurile insirate de-a lungul peretului, cu exceptia unui colt de unde se putea vedea toata discoteca si acolo era barul. Cabina D.J.-ului se afla langa o scena mai micuta in fata. Pe ringul de dans, ne astepta vreo cinci sau sase cuti cu decoratiuni.
- Cat timp voi va ocupati cu asta, eu am nevoie de cineva bun la matematica, sa ma ajute in spate, spuse satenul, iar Anastasia ma impinse in fata.
Tanarul imi arunca un zambet stralucitor, apoi porni spre partea dreapta a scenei - cum intra omul in club -, unde se afla o usa, pe care arata semnul interzis. Depozitul era de doua ori cat o sala de clasa, fiind cu ingramadit cu o multime de lazi si diferite materiale pentru prepararea cocktai-urilor sau a tariilor. Barbatul imi explica ce aveam de facut, astfel am inceput sa numar cate lazi erau dintr-un produs, inmultind cu numarul de sticle dintr-o lada si scazand cate sticle sunt luate din prima lada. Daca era sigilata, nu o deschideam. Ma ajuta sa ma uit intr-o cutie cu paie, tinandu-ma de genunchi, iar eu agatat de dulap, numarandu-le. Cand ma lasa jos, corpul meu se freca de al sau, intr-o miscare perversa si plina de intelesuri ascunse. Vreau sa ma indepartez de el, pentru a nu-mi vedea roseata din obraji mei, dar Kristian imi apuca barbia cu degetele de la mana stanga, nedandu-mi posibilitatea de a-mi intoarce capul sau privirea.
- Urasc panzele de paianjan din parul meu sau a unei persoane, spuse el, trecandu-si degetele prin bretonul meu, indepartand o panza, ce am acumutat-o, facand pe alpinistul pe sus. La tine trage murdaria ca mustele la miere, murmura amuzat, stergand o pata de murdarie de pe obrazul stang.
Zambesc la cea mica gluma, uitandu-ma hipnotizat in ochii aceia minunati si atat de dulci, ce ma vrajau. Buzele tale ce gust au, Kirstian?... Ma intreb in gand, dar clipesc de cateva ori, cand auzit glasul Anastasiei, cum ne striga. Mda, trebuia sa ii multumesc, ca m-a trezit pentru a doua oara pe ziua de azi. Se parea ca azi nu era ziua mea buna, chiar de fel...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Sacrificiu si iubire - de Nywa - 25-03-2012, 05:28 PM
RE: Sacrificiu si iubire +18 - de Nywa - 08-04-2012, 01:28 PM
RE: Sacrificiu si iubire +18 - de Natsuru - 09-04-2012, 08:48 PM
RE: Sacrificiu si iubire +18 - de hiimera - 09-04-2012, 09:11 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de DiZ - 11-04-2012, 09:20 AM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 15-04-2012, 02:47 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de hiimera - 15-04-2012, 09:08 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 06-05-2012, 02:38 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 30-05-2012, 10:18 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 15-06-2012, 06:15 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 05-07-2012, 05:45 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 15-07-2012, 11:02 AM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 02-08-2012, 03:24 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 13-08-2012, 05:01 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 29-08-2012, 10:53 AM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 25-09-2012, 04:02 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 14-10-2012, 11:26 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 06-11-2012, 12:51 AM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 02-12-2012, 10:39 AM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 25-12-2012, 05:48 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de Michee - 08-04-2013, 07:09 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de Kira's Scarlet - 09-04-2013, 05:24 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Sacrificiu AngelsCry 8 5.760 08-06-2012, 04:10 PM
Ultimul răspuns: AngelsCry
  Iubirea Inseamna Sacrificiu [+16] hinata_rock 0 2.290 22-12-2009, 03:55 PM
Ultimul răspuns: hinata_rock


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)