Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intamplari cu vecini "inteligenti" si amuzanti

#4
He he, Aly, ai un vecin care cred ca are nevoie de o consultatie la psihiatru, cred ca ati plati voi pentru el, doar sa se duca 21. Am si eu cateva:

1. Acum o luna un baiat s-a aruncat de la balcon - etajul trei - pe la ora 1 dimineata. ( inca traieste )
2. Tot acum o luna o baba isi plimba cainele in scara pe la 4 dimineata.
3. Am o vecina de-a dreptul idioata care isi pune rufele la uscat numai cand si le pune si mama, doar asa, ca ce, sa curga din hainele ei si pe ale mele. Asta in fiecare saptamana.
4. Saptamana trecuta doi vecini se certau afara pe un loc de parcare, dar nu asa 10 minute 15, s-au certat, au tipat, au urlat, mai sa se ia la bataie timp de trei ore, TREI ORE. Se auzea la mine-n casa parca sirena de politie la cum zbierau, mai stau si la parter -.-".

Si mai sunt, dar nu mi le aduc aminte. Aly, Rose, si la mine la fel cu reparatul. De obicei miroase urat de la subsol si cine se duce sa se uite? Tata se duce sa se uite. Cand se inunda cineva, chiar daca-i de la etajul 4, lumea da vinea pe noi care stam la parter...
Inainte vecinii dadeau vina pe noi ca furam apa, ca-i pacalim si ne-au pus sa platim triplu si peste o luna si-au dat seama ca nu stiu ce scurgeri erau pe nu stiu unde.
[Imagine: Jun0xCa.png]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Intamplari cu vecini "inteligenti" si amuzanti - de Daria - 11-03-2012, 07:13 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)