Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intamplari cu vecini "inteligenti" si amuzanti

#1
Aici va psotati intamplarile amuzante cu vecinii prosti pe de-a dreptul 71

Am acest vecin la etajul 2, s-a mutat acum un an prin vara, cu amre tam-tam ca bagase blocul in rezonanta cu picamerul, era mai ceva ca la cutremur. De atunci ne tot trezim cu politia la usa din diferite motive, asta e in ordinea cronologica:

- a luat florile de pe scara si le-a aruncat la gunoi, florile fiind pe urma recuperate din tomberoane si readuse la viata si au fost laute de pe scara.
- ne-a reclamat la politie pentru existenta unei bolte de vie si a doua canapele la intrarea in bloc - au fost date jos/scoase in urma plangerii.
- ne-a reclamat la politie ca avem usa la casa, deci usa pe care intri in casa, acea usa, ne-a reclamat la politie. Au venit politaii care au dat din umeri ca doar nu ne puteau obliga sa scoatem usa de la casa, ar fi fost prea penal si unde se mai vedea casa fara usa.
- i-a reclamat luna trecuta cand eram zapezile de 2 metri pe cei cu magazinele Profi pentru ca dadeau zapada de pe trotuar, daca nu ar fi dat-o si-ar fi luat amenda. Proprietarul blocului in care este acest magazin si totodata proprietarul magazinului fiind fratele primarului lol.
- la reclamat pe vecinul de la 3 de deasupra sa ca avea parcare pentru masina facuta in fata blocului, a venit politia care a dat iar din umeri ca aveau aprobare pentru parcare.
- deschide geamurile de la casa scarii pentru ca este prea cald la el in casa si sa se mai racoreasca... lumea a facut plangere la administrator si caldura de pe scara luna ianuarie si februarie i s-a pus toata lui in carca.
- acuma a reclamat toata scara, 24 de apartamente din 25, pentru ca in spatele blocului [ el stand pe fata si neavand tangenta cu spatele blocului deloc ] sunt niste pomi fructiferi, un cais, a fost un prun care s-a rupt, un visin, mai sunt si niste pomi nefructiferi gen un brad, un stejar, cateva tuia, o salcie, si ca din cauza acestor pomi nevasta lui care e gravida intr-o luna [el din decembrie tot zice ca e gravida intr-o luna, ciudat fiind faptul ca nimeni nu stie cum ii arata nevasta] nu poate sa doarma noaptea! Adica, au inflorit pomii si au fructe in miez de iarna si nameti!!!
- si tot azi a reclamat 2 vecini, unul fiind cel precedent de la etajul 3, pentru ca au catei in casa, oameni care in vecii vecilor nu au avut catei in casa.

This guy is going to kill me of laughter xD



Răspunsuri în acest subiect
Intamplari cu vecini "inteligenti" si amuzanti - de Aniika - 11-03-2012, 06:13 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)