Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Recomandari - In cautarea unui joc

#1
Dupa cum am observat, pe aici nu prea exista un thread pentru recomandari/cereri de joc. Singurul este cel pus Sticky care se dedica cererii unui torrent. Ei bine, eu m-am decis sa deschid unul nou, in ajutorul celor ce cauta un joc fie el MMORPG sau nu si nu stiu ce sa aleaga. Aici intervine rolul celorlalti useri care pot recomanda un joc jucat de ei, care sa corespunda cerintelor scrise de catre autorul postului anterior.

Ei bine, am sa incep eu prima:

Am jucat o gramada de MMORPG-uri, insa, in ultima vreme, lipsa de timp nu prea mi-a mai permis acest lucru. In urma cu aproximativ o luna cred, am jucat Rusty Herts, apoi l-am abandonat precum si multe altele de acest gen. Acum, insa, simtind ca ma plictisesc de-a binelea si ca vreau sa mai schimb cate ceva, m-am gandit sa ma apuc de un MMORPG nou. Problema este ca nu stiu ce sa aleg, de aceea va cer ajutorul. Ca sa va dau o idee orientativa: caut un MMO destul de usor de jucat (precum era JadeDynasty spre exemplu - ma refer la faza cu esper-ul, dar nu e ceva obligatoriu. Stiu ca nu prea se gaseste chestia asta la alte MMO-uri), astfel incat sa nu-mi manance prea mult timp sa invat sa joc. (oricum, stiu destul de multe chestii in materie de MMORPG, deci nu o sa-mi fie prea greu). A doua chestie foarte importanta ar fi grafica. Caut ceva cu grafica ANIME si ceva de calitate. Ceva gen Fffly sau Luna (am cautat pe net despre ele si mi s-au parut interesante. Astept si parerile voastre daca credeti ca merita jucat vreunul din ele. Momentan nu le-am incercat) - nu este obligatoriu sa aibe 'chibi character' (dar astea sunt in general foarte cute si imi plac). xD Ei bine, cam asta ar fi ideea 'orientativa' de la care as vrea sa pornesc. Nu vreau sa fie ceva complicat, vreau doar sa nu ma plictisesc repede de el si sa aibe story-ul dragut. Sper ca nu am cerut ceva prea complicat *laugh*.

* sper ca ideea threadului sa fie aprobata de catre un moderator, astfel incat pot posta si alti useri care cauta ceva nou.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”



Răspunsuri în acest subiect
Recomandari - In cautarea unui joc - de Niska - 12-02-2012, 12:20 PM
RE: Recomandari - In cautarea unu joc. - de Niska - 17-05-2012, 05:29 PM
RE: Recomandari - In cautarea unu joc. - de Niska - 18-05-2012, 05:39 PM
RE: Recomandari - In cautarea unu joc. - de Lia - 18-05-2012, 06:49 PM
RE: Recomandari - In cautarea unu joc. - de Niska - 18-05-2012, 09:54 PM
RE: Recomandari - In cautarea unui joc - de Lia - 14-08-2012, 05:34 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)