Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Do you love me?

#51
Capitolul 22
Isabella P.O.V


Am tras aer in piept si am batut la usa. Am auzit un Intra imbufnat si am deschis usa. Mi-am bagat capul prin deschizatura si am observat ca roscatul isi scotea hainele din valiza mica. Am intrat in camera si am inchis usa in spatele meu. Barbatul nu si-a intors capul sa ma priveasca. Si-a luat cateva camasi in maini si s-a apropiat cu ele de dulap.
- Ce vrei, Isabella?
Am zambit si m-am desprins de usa. M-am apropiat de pat si mi-am aruncat privirea prin valiza. Am intins mana si am luat un lant. Inima mea a inceput sa bata cu putere cand l-am recunoscut. Nu il aruncase. Inca il purta. Lantul pe care l-am gravat pentru el.
- De unde ai stiut ca sunt eu?
- Alice si Seth intra in camera fara sa bata la usa. Si tipa de la jumatatea holului. Am invatat sa ma imbrac in baie dupa ce ies din dus.
A venit langa mine si si-a luat din nou cateva haine in mana. Bratul lui l-a atins pe al meu, iar in acel moment am crezut ca o sa cad la podea. Mana in care tineam lantul a inceput sa tremure, iar inima mea a luat-o razna. Am inghitit in sec cand roscatul s-a retras de langa mine si s-a dus din nou la dulapul sau.
Cat de mult imi lipsea camera asta. Casa asta. Compania lui. Ai fi putut spune ca am invatat din greselile mele cu Alexander. Dar acum nu mai am de gand sa fiu proasta, vreau sa recuperez ce am abandonat.
- Nu mi-ai raspuns la intrebare!
Mi-am intors capul, iar el era langa mine. Mi s-a taiat rasuflarea si m-am dat un pas inapoi. Cand am simtit ca obrajii imi iau foc mi-am lasat capul intr-o parte. Roscatul a inceput sa rada si s-a apropiat din nou de mine.
- Nu imi spune ca esti timida in fata mea. Crezi ca ma pacalesti?
- De ce as face asta?
- Te-ai culcat cu o multime de barbati, iar acum tremuri cand te afli in fata mea? Esti o actrita mai buna decat am crezut!
Mi-am intors capul, iar el era in fata dulapului sau. Am incercat sa nu simt varful acului sau care mi-a atins inima. Am strans lantul in pumn si am continuat sa il privesc.
- Stii foarte bine ca tu esti singurul cu care m-am culcat in ultimii 19 ani.
Si-a dat capul pe spate si a inceput sa rada puternic. In acel moment am simtit ca acul patrundea si mai adanc. Si probabil avea tot dreptul sa nu ma creada. Reputatia pe care am avut-o cu ani in urma nu prea ma ajuta. Dar vreau sa il fac sa inteleaga ca m-am schimbat. Sa ii arat ca e singurul barbat pe care l-am iubit si pe care inca il iubesc.
- Ar fi mai bine sa pleci! Nu vreau sa mai vorbesc cu tine!
- Leo …
- Nu imi spune asa! Ce vrei de la mine? Ti s-a terminat contractul si ai venit sa te culci cu mine ca sa faci rost de altul?
S-a intors brusc pe calcaie si m-a privit furios. Am tras aer in piept si mi-am muscat buza de jos.
- Ai incetat sa ma mai interesezi din momentul in care ai ales cariera in locul fiului tau.
- Eram speriata si nu voiam sa imi petrec majoritatea timpului in casa.
- Ai ales sa ne parasesti pe mine si pe Seth si acum vrei sa repari totul? Ai idee de cate ori a trebuit sa ii sterg lacrimile fiului meu pentru ca o voia pe mama lui? Si unde era mama lui? Pe o pasarela sau in pat cu vreo designer!
- Nu ai nici un drept sa am insulti!
- Am tot dreptul din lume!
Din doi pasi a ajuns in fata mea si m-a apucat de brat. M-a strans de el si mi-a tras trupul spre al lui, ciocnindu-ne.
- Am tot dreptul din lume pentru ca am crezut ca te-ai schimbat dupa ce Alexander te-a alungat. Am crezut ca ma iubesti si ca nu mai esti aceeasi catea pe care am cunoscut-o.
I-am dat o palma peste fata.
- Stii foarte bine ca te iubesc. Am facut lucruri oribile in trecut, dar e trecutul, Leo. Stii foarte bine ca te iubesc. Am tot incercat sa ti-o demonstrez de cand am luat decizia tampita de a divorta.
- Ha! Tot ce stiu e ca tu nu o sa te schimbi niciodata! O sa ramai mereu aceeasi femeia care rezolva afacerile in pat. Nici macar nu stiu cum am putut sa ma indragostesc de tine.
- Iarta-ma! Leo, am facut totul ca sa imi repar greselile. I-am cerut iertare Alexei si a fost fericita cand a vazut ca imi pare rau pentru ce s-a intamplat acum 19 ani. De ce nu vrei sa ma ierti? Te iubesc!
- Teatru!
Mi-a dat drumul si si-a inchis valiza, apoi a bagat-o sub pat. Cand s-a ridicat a privit lantul din mana mea.
- Am de gand sa imi petrec mai mult timp cu Seth dupa ce termin cu munca. Vreau sa fim din nou impreuna, Leo.
- O sa stai o zi sau doua cu Seth, apoi cand apare noul contract de moda dispari si o sa il suni din cand in cand sa vezi ce face.
- Ce vrei sa fac ca sa iti demonstrez ca m-am schimbat? Ca imi vreau familia inapoi?
- Renunta la modelling!
Am ramas cu gura deschisa si l-am privit uimita. Am slabit stransoarea lantului si am simtit ca lacrimile imi inteapa ochii. Roscatul si-a pus mainile in san si astepta raspunsul meu. Mi-am muscat buza de jos si mi-am lasat capul in jos.
- Daca o sa renunt o sa ma accepti din nou in viata ta?
- Vom afla atunci!
Am zambit si m-am apropiat de el. I-am pus lantul dupa gat. Mi-am pus degetele pe obrajii lui si m-am ridicat pe varfuri si l-am sarutat scurt pe buze.
- O sa renunt!
I-am zambit si m-am dat un pas inapoi. L-am privit cateva clipe, apoi m-am intors cu spatele si am tras aer in piept. Am inceput sa ma apropii de usa in timp ce lacrimile voiau sa iasa.
Am fost trasa de brat brusc si intoarsa. Buzele roscatului s-au oprit pe ale mele. Inima mea si-a accelerat ritmul, iar bratele mele i-au inconjurat gatul. Cand limba lui a patruns in gura mea, am lasat lacrimile sa se prelinga pe obrajii mei.
In timp ce ne sarutam am inceput sa ne apropiem de pat si sa ne scoatem hainele. Cand picioarele barbatului au atins marginea patului, a cazut tragandu-ma dupa el. Trupurile noastre erau lipite unul de altul in timp ce continuam sa ne sarutam si sa scapam de hainele de pe noi.



*


- Vrei sa repeti? Nu cred ca am auzit bine!
Am oftat si mi-am frecat ochii cu degetul mare si cel aratator.
- M-ai auzit foarte bine, Mori! Dupa sedinta foto de saptamana viitoare renunt la modelling.
- De ce? Tocmai discutam despre noul tau contract la agentia rivala. De ce renunti tocmai acum?
- Pentru ca mi-am sacrificat fericirea pentru ea si nu mai vreau sa fac asta. Oricum imbatranesc si mai devreme sau mai tarziu o sa imi ia locul niste pustoaice tinere.
- Merde! Ma petite! Nu poti renunta! Eu ce o sa ma fac? Seth nu mai e mic si nu mai pot sa ma joc cu el.
Am zambit si am strans telefonul in mana.
- Mori, apreciez foarte mult tot ajutorul si timpul pe care l-ai investit in mine. Stii foarte bine ca o sa ramanem prieteni, dar nu mai pot continua.
- Of! Merde! Ei! Stiu ca odata ce iti intra in cap o idee nu mai pot sa ti-o scot. O sa ne vedem la Paris pentru sedinta foto. Au revoir ma cherie!
- Au revoir mon ami!
Am inchis telefonul si l-am lasat pe noptiera. Mi-am intors capul si l-am privit pe roscat. Picioarele noastre erau impletite sub cearsaf, iar bratul lui era peste talia mea. Am zambit si mi-am lasat capul pe tablia de lemn a patului. Mi-am intors capul si am privit prin fereastra. Luna era pe cer, iar stelele straluceau in jurul ei.
Te rog, Doamne! Tu ai fost martorul actiunilor mele si a obstacolelor pe care le-am intalnit. Tu esti singurul care stie de ce mi-am abandonat familia. Esti singurul care nu m-a judecat niciodata si ai fost mereu langa mine. Te rog nu il lasa niciodata langa mine din nou. Nu il lasa sa se mai apropie de mine din nou. Nu il lasa sa ma indeparteze de langa familia mea din nou.
Vreau doar sa ma trezesc in fiecare dimineata in bratele sotului meu si sa mor tot in bratele lui. Vreau sa sterg toate amintirile neplacute pe care le are. Vreau sa il fac sa uite toate greselile mele si sa ma iubeasca. Sa ma iubeasca si sa fim fericiti cum am fost si acum 15 ani.
Buzele lui s-au asezat pe umarul meu si m-a facut sa tresar. Mi-am intors capul, iar roscatul m-a privit cu zambetul pe buze. Ne-am apropiat chipurile si ne-am unit buzele.
Barbatul m-a tras in jos si s-a asezat deasupra mea. Aveam nevoie de el. Mereu am avut nevoie. Singurul barbat pe care nu l-a iubit ambitia mea. Singurul barbat care mi-a cucerit inima. Unicul! Sper doar sa ma poata ierta si sa ma poata iubi din nou. Tot ceea ce vreau e iubirea lui. Nu mai vreau nimic altceva. Doar o familie. O familie care mie mi-a lipsit.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Do you love me? - de Alexi - 07-02-2012, 04:18 PM
RE: Do you love me? - de Death Rose - 07-02-2012, 04:42 PM
RE: Do you love me? - de Katniss - 07-02-2012, 07:37 PM
RE: Do you love me? - de CyBeR - 07-02-2012, 11:56 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-02-2012, 08:59 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-02-2012, 09:03 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-02-2012, 05:27 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 07-03-2012, 08:07 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-03-2012, 04:49 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 15-03-2012, 10:44 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 15-03-2012, 11:48 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-03-2012, 08:08 AM
RE: Do you love me? - de Erdna - 16-03-2012, 12:55 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 16-03-2012, 09:14 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 29-03-2012, 12:45 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 30-03-2012, 10:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 07-04-2012, 11:16 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 12-04-2012, 06:40 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 12-04-2012, 09:11 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-04-2012, 05:32 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 18-04-2012, 10:27 PM
RE: Do you love me? - de Sushi - 19-04-2012, 01:40 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-04-2012, 04:21 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-04-2012, 05:16 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 19-04-2012, 07:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-04-2012, 05:17 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 30-04-2012, 10:50 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 01-05-2012, 06:57 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 01-05-2012, 09:04 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-05-2012, 09:53 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 04-05-2012, 01:36 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 04-05-2012, 09:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 11-05-2012, 08:02 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 11-05-2012, 08:56 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 11-05-2012, 09:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-05-2012, 07:03 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-05-2012, 04:09 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-05-2012, 06:06 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-05-2012, 10:21 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 26-05-2012, 12:04 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 26-05-2012, 12:32 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 26-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 27-05-2012, 07:38 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 27-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-06-2012, 07:59 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 24-06-2012, 01:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 25-06-2012, 09:10 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 03-07-2012, 09:23 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-07-2012, 07:34 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 04-07-2012, 12:13 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-07-2012, 09:46 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 16-07-2012, 05:11 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-07-2012, 10:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-08-2012, 11:56 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 09-08-2012, 05:26 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-08-2012, 09:06 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 16-08-2012, 12:49 PM
RE: Do you love me? - de Abbeh. - 19-08-2012, 03:25 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 22-08-2012, 07:43 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 22-08-2012, 09:50 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 08-09-2012, 12:28 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-09-2012, 05:30 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 14-10-2012, 03:39 PM
RE: Do you love me? - de leoaica - 19-10-2012, 06:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 08-11-2012, 08:28 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 18-11-2012, 08:14 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-12-2012, 06:41 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 21-02-2013, 07:07 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)