Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Feel the rock !

#3
Doamneee, de cand nu am mai dat pe la ficurile tale. Well, well... vad ca-ti vine inspiratia pe banda rulanta. O sa-mi dau si eu cu parerea, asa ca sa-mi demonstrez gramul de ipocrizie, deoarece si eu sunt incepatoare...
M-a atras titlul (evident! asta a fost partea rationala a mintii mele bolnave) Aproape orice are in componenta sa cuvantul ,,rock'' sau are legatura cu el dau clic sa vad care-i treaba.
Prologul. Sincer, mi-a placut. Pare putin cam scolaresc dar eu din asta deduc (nu stiu altii) ca protagonistul e un tip ,,ingrijit'' din mai multe puncte de vedere, atent la ceea ce zice si ce face. Repet: asa interpretez eu, nu ma intereseaza altii.
Primul paragraf mi-a ,,smuls'' un zambet stupid. Si argumentez imediat de ce. *se aude greerele* A, da... pentru ca utilizezi ironia cu masura acolo unde trebuie si am observat asta si in celelalte ficuri ale tale. E de bine. Eu o ador.( nu's o persoana care se ia prea in serios)
Am observat ca s-a prelins pana la ultimul paragraf aceasta ironia a ta. Nice!
Stii cum am facut la faza asta? ,,E un tip dragut si mi-a spus ca e bi, ca mine'' Ioi! Deci, Aki isi accepta conditia, nu are nevoie de un seme care sa-l corupa:))
Si sfarsitul. Umm, coincidenta stranie... dă Suzuki sau ala care nu-l intereseaza de trupa peste ukele nostru?(nu-l vad in postura de seme) Ne ti in suspans.
Hmm, mie una mi se pare interesant si merita continuat. Succes!
[Imagine: tumblrlzv0gahduu1rps1qh.png]
Priveste in ochii mei. Nu poti vedea, am dreptate?
Valul negru atarna greoi peste retina... aparenta... cât de mult timp ti-ai sacrifica sa descoperi esenta?



Răspunsuri în acest subiect
Feel the rock ! - de Nirv - 05-02-2012, 09:37 PM
RE: Feel the rock ! - de AbiiShu' - 06-02-2012, 03:14 AM
RE: Feel the rock ! - de onu' - 06-02-2012, 02:31 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)