Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Retrospectiva literara 2011

#1
Ei, avand in vedere ca aici exista un topic pentru 2009, hai sa fie unul si pentru 2011.

Cum a fost anul trecut pentru voi in materie de carti?
Ati fost aventurieri, bravi calatori printre genuri si autori noi?
Sau lenesi comozi care n-ati parasit comfortul propriilor preferinte, ramanand in general in preajma acelorasi autori pe care ii indragiti de ani de zile, si in compania acelorasi genuri?

Eu personal nu am avut timp sa citesc cat mi-as fi dorit.
Faptul ca am si petrecut o luna de zile devorand manga-ul One Piece mi-a taiat si mai mult din avant, dar nu regret avand in vedere cat de bun e manga-ul respectiv.
Dar mi-am indeplinit un scop din cele propuse la inceputul anului trecut. Am gustat foarte multi autori noi pentru mine, desi in principal m-am tinut numai pe SF si pe Fantasy (daaaa, nu m-am putut indeparta, e atat de tentant sa tot citesc din marea de subgenuri posibile). Am pus mana de asemenea si pe un first edition hard-cover pentru The iron jackal de Chris Wooding, a treia carte din seria Ketty Jay (pentru care aveam facut pre-order inca din 2010, cartea fiind lansata in Octombrie-Noiembrie 2011).
Per total un an bun pentru mine. Am descoperit ca sunt si manga-uri care nu ma deranjeaza la stomac, iar autori noi am intalnit intr-o bucurie, incepand foarte multe serii care urmeaza sa le continui anul asta.

Voi?
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.



Răspunsuri în acest subiect
Retrospectiva literara 2011 - de CyBeR - 02-02-2012, 08:24 PM
RE: Retrospectiva literara 2011 - de Teh - 03-02-2012, 11:57 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  2012 & 2013: Retrospectiva si tinte literare Fiction 1 2.683 23-01-2013, 04:56 PM
Ultimul răspuns: fleeting ray


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)